Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 562.
-
Παράθεση από lallasgr: “Βασικά στο δικό μου μηχάνημα έχω Windows 10 x64 και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στα δύο κινητά που έχω κάνει τις διαδικασίες! Επίσης στο Virtual machine που έστησα εχτές εδώ έβαλα τα Windows 10 x64 και αναγνωρίστηκε κανονικά το κινητό όπως μπορείς να δεις. Δεν έκανα flash γιατί δεν χρειαζόμουν αλλά όλα φάνηκαν να δουλεύουν κομπλέ! Από τη στιγμή που θα κάνεις καθαρή εγκατάσταση από την αρχή μάλιστα δεν νομίζω να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με drivers κλπ. Τα βήματα…
-
Παράθεση από Stoad: “Χρειάζονται Windows με 64 bit, δεν έχει σημασία το αν θα είναι 7, 8.1 ή 10, η αρχιτεκτονική μετράει και στα 32 bit συνήθως εμφανίζονται προβλήματα. Για Dos δεν ξέρω, ας διαφωτίσει κάποιος άλλος εάν μπορεί να γίνει, αν και υποθέτω ότι η ύπαρξη προβλήματος ή μη, σχετίζεται με το αν θα μπορούν να εγκατασταθούν τα προγράμματα. ” Ευχαριστώ για την απάντηση, απλά έχω Laptop χωρίς windows και ψάχνω ποια να βάλω, δεν υπάρχει θέμα dos.
-
Επειδή αναφερθήκαμε στα windows πιο πάνω, από ότι καταλαβαίνω να προτιμήσω για όλη την διαδικασία υπολογιστή με win 7 64-bit? αν είναι Pro δεν αλλάζει κάτι? ή win 8, με τα 10 διάβασα ότι υπάρχουν προβλήματα. Έχω καινούργιο laptop με Dos και ψάχνομαι για αυτό που θα μου κάνει την ζωή πιο εύκολη. Καλό Σαββατοκύριακο.
-
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Earphones Mi In-Ear Headphones Pro
movieland - - HeadPhones
ΜήνυμαΤα παρήγγειλα και εγώ από το ίδιο κατάστημα πριν διαβάσω το post και τώρα που το διάβασα χαίρομαι ιδιαίτερα.
-
Παράθεση από movieland: “Λοιπόν ψάχνοντας στα ενδότερα του pay pal, για να φανούν τα χρήματα νωρίτερα των 21 ημερών στο balance, πρέπει να βάλουμε στο αντίστοιχο πινακάκι ότι πρόκειται για πώληση λογισμικού,μουσικής κτλ. δηλαδή κάτι άυλο το οποίο δεν προ υποθέτει αριθμός αποστολής και μέσο, και στον λογαριασμό που αγοράζει (στέλνει τα χρήματα)ότι παραλάβαμε, με αυτό τον τρόπο θα γίνουν τα χρήματα από pending ->balance, σε πόσες μέρες δεν ξέρω θα σας πω μόλις γίνει. ” Επιβεβαιώνω ότι σε 3 μέρες τ…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΓια την stable κάθε πότε έχει update?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αφού ξεκλείδωσες είσαι κομπλέ τώρα...Άποψή μου πήγαινε για την stable Ελληνική να ξεμπερδεύεις! ” Υπάρχει Ελληνική και stable και developer? άλλο μπέρδεμα και αυτό και ποια με το καλό να διαλέξουμε? Ως τώρα είχα την εντύπωση ότι ήταν developer.
-
Παράθεση από michael: “Παράθεση από movieland: “ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΕ WINDOWS 64-BIT MONO!! Εγώ δηλαδή την πάτησα που έχω 32-bit? ” Υπαρχει αυτηη έκδοση Miflash που κάνει και για 32 bit και 64bit windows. ” Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, με Vista 32bit όταν έρθει η ώρα να το προσπαθήσω ή να πάω σε υπολογιστή με win 10 64bit?
-
Παράθεση από movieland: “Λοιπόν ψάχνοντας στα ενδότερα του pay pal, για να φανούν τα χρήματα νωρίτερα των 21 ημερών στο balance, πρέπει να βάλουμε στο αντίστοιχο πινακάκι ότι πρόκειται για πώληση λογισμικού,μουσικής κτλ. δηλαδή κάτι άυλο το οποίο δεν προ υποθέτει αριθμός αποστολής και μέσο, και στον λογαριασμό που αγοράζει (στέλνει τα χρήματα)ότι παραλάβαμε, με αυτό τον τρόπο θα γίνουν τα χρήματα από pending ->balance, σε πόσες μέρες δεν ξέρω θα σας πω μόλις γίνει. ” Τώρα είδα ότι λέει release d…
-
Λοιπόν ψάχνοντας στα ενδότερα του pay pal, για να φανούν τα χρήματα νωρίτερα των 21 ημερών στο balance, πρέπει να βάλουμε στο αντίστοιχο πινακάκι ότι πρόκειται για πώληση λογισμικού,μουσικής κτλ. δηλαδή κάτι άυλο το οποίο δεν προ υποθέτει αριθμός αποστολής και μέσο, και στον λογαριασμό που αγοράζει (στέλνει τα χρήματα)ότι παραλάβαμε, με αυτό τον τρόπο θα γίνουν τα χρήματα από pending ->balance, σε πόσες μέρες δεν ξέρω θα σας πω μόλις γίνει.