Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 562.
-
Παράθεση από makis1024: “Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Τι Android έκδοση έχεις; paypal και luben τα λεφτά μπαίνουν στο balance σου με το που τα στείλεις. Ποιές 21 ημέρες; Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ τα σχετικά με revolut και luben στο paypal. ” Ούτε που θυμάμαι φίλε, έχω το Samsung galaxy note 1 για αυτό παρήγγειλα το Xiaomi. Παράθεση από astrah: “Και εμένα κάτι τέτοιο έλεγε. Γιατί είμαι λέει νέος πωλητής. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Τα ίδια, μήπως έγινε κάποιος μικρός χαμός με τέτοιους λογ…
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από movieland: “Ευχαριστώ πολύ makis1024, τελικά εδώ μέσα θα ξεστραβωθώ. ” Εάν μάθεις την χρήση της revolut, σε συνεργασία με την paypal πέρα από το ότι θα μπορείς να ψωνίζεις από παντού και δεν θα έχεις πρόβλημα με τα cc. Θα μεταρέπεις με τις ισχύουσες ισοτιμίες συνάλλαγμα και δεν θα πληρώνεις νταβατζιλίκια, ισοτιμιών και προμηθειών της paypal. Μοναδικό μειωνέκτημα οι δύο ημέρες valeur για να πιστωθούν τα χρήματα του εμβάσματός σου στην revolut σου. Proud membe…
-
Παράθεση από movieland: “Παράθεση από makis1024: “1. Paypal και φόρτωμα balance μέσω luben τρόπου (γκούγκλαρέ το). 2. Revolut apk. για καταστήματα που δεν δίνουν-παρέχουν τρόπο πληρωμής μέσω paypal. 3. Συνδιαστικά για να αποφύγεις το 3.5% + 0.35€ προμήθειας του paypal. Δηλώνεις την revolut στην paypal σου σαν κάρτα και την φορτώνεις, με 1€ εφάπαξ ανεξαρτήτως ποσού στο έμβασμα που της κάνεις στο φόρτωμα. Άσε που η μετατροπή συναλλάγματος μεταξύ €, £, $ στην revolut είναι η επίσημη ισοτιμία και όχ…
-
Παράθεση από makis1024: “1. Paypal και φόρτωμα balance μέσω luben τρόπου (γκούγκλαρέ το). 2. Revolut apk. για καταστήματα που δεν δίνουν-παρέχουν τρόπο πληρωμής μέσω paypal. 3. Συνδιαστικά για να αποφύγεις το 3.5% + 0.35€ προμήθειας του paypal. Δηλώνεις την revolut στην paypal σου σαν κάρτα και την φορτώνεις, με 1€ εφάπαξ ανεξαρτήτως ποσού στο έμβασμα που της κάνεις στο φόρτωμα. Άσε που η μετατροπή συναλλάγματος μεταξύ €, £, $ στην revolut είναι η επίσημη ισοτιμία και όχι η ισοτημία paypal, όπως…
-
Εμένα σήμερα δείχνει ότι έφυγε με nl sf, ελπίζω να είναι καλό αυτό, μία ερώτηση ρε παιδιά εδώ και 5 μέρες δεν μπορώ να κάνω καμία συναλλαγή ούτε Κίνα ούτε Ευρώπη με prepaid card, με την ίδια πλήρωσα την παραγγελία του κινητού από Κίνα πριν 6 μέρες, σε συνομιλία με τον εκδότη της κάρτας μου είπε ότι είναι λόγω των capital controls ότι πιάσαμε το όριο συναλλαγών της χώρας, εσείς τι κάνετε?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από stazis: “ευχαριστω παιδια να στε καλα ! τα λεμε στο ξεκλειδωμα ” Πριν προλάβω να πω άντε και στα δικά σου έγινε, ξεκλειδωμένοι λοιπόν αλλά χωρίς τηλέφωνο
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@movieland είναι νέο ρεκόρ ” Να σαι καλά εσύ και ο bodai για την ενθάρρυνση, βέβαια είμαι στην αρχή του βουνού αλλά η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
-
ΜήνυμαΠαιδιά δεν ξέρω αν είναι ρεκόρ αλλά σε 2 μέρες μου ήρθε αυτό το sms : You've been granted the permission to unlock your device πάντως ακολούθησα πιστά τις οδηγίες του lalasgr (ευχαριστώ πολύ), με επιβεβαίωση 100% του λογαριασμού με συμμετοχή σε διαγωνισμούς στο forum τους, με μηνύματα (5-6) και παρουσία 2 ωρών εκεί (οι ώρες καταγράφονται με πραγματική δραστηριότητα όχι με απλή στατική σύνδεση) έφτιαξα προφίλ έβαλα φωτο κτλ. Πάντως οι τύποι εκεί δεν απαντάνε σε τίποτα.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@movieland δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί κάτι. Τα έχουν καταφέρει τόσοι και τόσοι πριν απο σενα. Με την χρήση των οδηγών και με λίγη βοήθεια θα τα καταφέρεις και εσύ. Καλό θα ήταν να κάνεις την αίτηση για το ξεκλείδωμα ώστε όταν έρθει η συσκευή σου να είσαι καθόλα έτοιμος ... ” Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς χωρίς την συσκευή ” Παιδιά ευχαριστώ πολύ, έχω την έντονη πεποίθηση ότι έκανα την αίτηση, στο τελευταίο παράθυρο μου έβγαλε αυτά: Apply for unlocking permissions Submi…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ θα το κάνω.
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την ενθάρρυνση γιατί χθες τα είδα όλα, την αίτηση μπορείς να την κάνεις χωρίς την συσκευή? γιατί νομίζω ότι κάπου την δηλώνεις.
-
ΜήνυμαΧάααααααθηκα ζαλίιιιιιστηκα χθες παρήγγειλα το xiaomi mi4c, και δεν ξέρω αν θα το έκανα αφού πρώτα είχα διαβάσει εδώ μέσα, δύσκολα να τα καταφέρω όλα αυτά, τι να πω θα δούμε.
-
Με viva wallet την έκανα την συναλλαγή, θέλουν φωτοτυπία ταυτότητας και ένα statement της viva mastercard που να φαίνονται τα 4 τελευταία νούμερα της και το όνομα, μάλιστα μου είπαν να καλύψω τον αριθμό και την ημερομηνία της ταυτότητας και ότι είναι για πρώτη και τελευταία φορά που τα ζητάνε (ήταν η πρώτη μου κίνηση στο Gerabest) για την δική τους και δική μου ασφάλεια.