Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 562.
-
Παράθεση από movieland: “Καλησπέρα παιδία, στο redmi 4x πέρασα την xiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_XTRV_Stable_V10.1.1.0.zip, αφού πρώτα έκανα factory reset, στο φλασάρισμα προς το τέλος μου έβγαλε μία κόκκινη γραμμή αν κατάλαβα καλά κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με ένα drive E, δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα αν και δεν το χρησιμοποιώ εγώ, να την ξαναπεράσω ή δεν είναι κάτι σοβαρό? Επίσης χρειάζεται να βάλω τώρα το patch για ota ή όχι? (μου είχε απαντήσει σε αυτό νωρίτερα ο φίλος @amavroudis…
-
Καλησπέρα παιδία, στο redmi 4x πέρασα την xiaomi-miui-hellas-7.1_santoni_XTRV_Stable_V10.1.1.0.zip, αφού πρώτα έκανα factory reset, στο φλασάρισμα προς το τέλος μου έβγαλε μία κόκκινη γραμμή αν κατάλαβα καλά κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με ένα drive E, δεν φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα αν και δεν το χρησιμοποιώ εγώ, να την ξαναπεράσω ή δεν είναι κάτι σοβαρό? Επίσης χρειάζεται να βάλω τώρα το patch για ota ή όχι? (μου είχε απαντήσει σε αυτό νωρίτερα ο φίλος @amavroudis) δεν την πέρασα από το e…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από movieland: “Καλησπέρα παιδιά, αυτό που γράφει στο mi unlock ότι ξεκλειδώνοντας τον bootloader θα διαγραφούν όλα ισχύει? ” σε ορισμένα τηλέφωνα, στα πιο τελευταία, ναι. Κάνει factory reset.” Συγκεκριμένα στο redmi note 6, λέω να το ξεκλειδώσω (11μερες έμειναν), δεν θα πάω σε δική μας ρομ επί του παρόντος, είναι global version, έλεγα να το στήσω αλλά αν κάνει fc.... να περιμένω. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από odysseas: “xiaomi redmi note 5 dual rear camera 5.99 inch 4gb 64gb snapdragon 636 octa core 4g smartphone Sale - Banggood.com” Φίλε εγώ δεν βλέπω να γράφει κάπου οτι είναι global version. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Το patch για ota συμπεριλαμβάνεται ή πρέπει να το βάλω μετά. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Και σε stable να πας θέλει factory reset μια και είσαι σε 9.” Ευχαριστώ πολύ. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Ωχ sorry, stable θέλω. Ευχαριστώ για την απάντηση, επομένως για Stable δεν χρειάζεται FC? Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά, στο συγκεκριμένο περνάω την τελευταία Xtrv ή Aroma χωρίς FC?
-
Παράθεση από themakos66: “Παράθεση από movieland: “Αυτό που διαβάζω εδώ μέσα για τα Led Notifications θα με κάνουν να πηδηχτώ από το παράθυρο, ένας από τους λόγους που λάτρεψα το Mi 4C ήταν αυτός, μωβ το Viber κτλ. κόκκινο οι κλήσεις και μπλε τα μυνήματα, ελπίζω να βρεθεί λύση με κάποιο update αλλά δύσκολα γιατί δεν βλέπω να υπάρχει στο μενού. ” θα το συνηθίσεις όπως όλοι ....... ” Συμβιβασμός θα είναι, δυστυχώς.
-
Παράθεση από themakos66: “εχω την εντύπωση πως το σήμα κινητής είναι ασθενέστερο μετά την αναβάθμιση, έχει παρατηρήσει κανείς άλλος διαφορά ? ” Εγώ έχω το μισό σήμα σε σχέση με το Mi 4C, δεν πρόλαβα να συγκρίνω πριν την αναβάθμιση γιατί μόλις το παρέλαβα και το άνοιξα την κατέβασα, αλλά μου έκανε εντύπωση αυτή η διαφορά.