Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 562.
-
Να κάνω και εγώ μία ερώτηση παιδιά, μόλις παρέλαβα το Redmi note 6 pro, μετά από τέσσερα χρόνια με το θρυλικό mi4c είπα να εκσυγχρονιστώ λίγο, είναι Global αγορασμένο από Ελλάδα, να υποθέσω ότι έχει την Global Eu? έχω χάσει λίγο την επαφή με τις εξελίξεις, χρειάζεται ξεκλείδωμα όπως παλιά για να περάσω την δική μας ή πλέοn είναι ίδια με την Europe και δεν χρειάζεται, αν μπορεί κάποιος να με βάλει λίγο στο κόλπο.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από movieland: “Παράθεση από NasDriver: “Επειδή είναι παλιά συσκευή, δοκίμασε και με το unlock tool version 2 ” Ποιο είναι αυτό?” Α sorry κατάλαβα, εχω κάνει δοκιμές με πολλές εκδόσεις αλλά τίποτα. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Επειδή είναι παλιά συσκευή, δοκίμασε και με το unlock tool version 2 ” Ποιο είναι αυτό?
-
RE: Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από movieland: “Ναι αλλά δεν γίνεται, δυστυχώς. Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Θα ξαναδοκιμάσω. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΝαι αλλά δεν γίνεται, δυστυχώς. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΠήραν φωτιά τα φλασαρίσματα, το καλό είναι ότι ξεμπρίκαρα, ανέβηκα από android 5 σε 7 αλλά δυστυχώς κλείδωσε πάλι και το ......... δεν ξεκλειδώνει με τίποτα .
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ φιλαράκι, θα ξεκινήσω το βράδυ αρχικά για unbrick και βλέπουμε.
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τι, θα μείνεις με την official china rom ? Δεν υπάρχει global για το mi4c ” Ευχαριστώ για το νέο θέμα, όχιιιιιιι δεν θέλω πάλι να κάνω τον Κινέζο είχα την δική μας Stable και όλα ήταν τέλεια, δεν είχα βάλει κάτι νεότερο για ένα χρόνο μέχρι που μπήκα στον πειρασμό με τις xtrv, Aroma κτλ. αποτέλεσμα για να μην κουράζω κλειδωμένο bootloader ( δεν ξεκλειδώνει με τίποτα)και chinese beta για 10 μήνες καταλήγοντας με τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις στην τελευταία Miui 10 η οποία …
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι...περνάς αυτήν και μετά βάζεις εκ νέου custom ” Custom?
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ” Υπάρχει η Ελληνική ή Ευρωπαική Miui 10 8.8.30 σε Fastboot?
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΜε τόσο παλιά rom (Xiaomi mi4c με miui 7 .6.1.7 beta) πως μπορώ να φτάσω να βάλω την Miui 10 8.8.30? υπάρχει κάποιος οδηγός?
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “θα κατεβάσεις από εδώ και θα την περάσεις με το miflash ---> 通过线刷升级 Αυτές κοιτάς +x5YUDSFKVuAAAAAElFTkSuQmCC Και το αρχείο να λέει "libra_images...." ” Ευχαριστώ πολύ.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Καλύτερα να πας με official fastboot ROM και mi flash, έχεις παλιά ρομ. ” Ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις καμιά ιδέα με ποιά official fastboot ROM? δεν θα κλειδώσει? άσε που το brickαρα.
-
Αναβάθμιση mi4c
ΜήνυμαΚαλημέρα αν μπορεί κάποιος να απαντήσει: Xiaomi mi4c με miui7.6.1.7 beta μπορεί να πάει απευθείας σε αυτή την ρομ 8.8.30?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651