Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 562.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλή επιτυχία.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαAs one Mi Account can unlock one device. @amavroudis είσαι σίγουρος? Έχω ανταλλάξει μαζί τους πάρα πολλά μηνύματα και ξέρουν ότι ξεκλείδωσα πριν πολύ καιρό, και μου γράφουν να δοκιμάσω με άλλο account.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΑυτό ισχύει ρε παιδιά: Hi, Greetings from Xiaomi! Thank you for writing us. I will be glad to assist you. I understand that you wish to unlock the bootloader of the device and you are facing issues with it. I would request you to please try to unlock the bootloader of with the help of any other Mi Account. As one Mi Account can unlock one device. Εγώ βέβαια δοκίμασα με άλλα 2 mi account αλλά τίποτα, δηλαδή με το δικό μου που το ξεκλείδωσα μία φορά παλιότερα, τέλος?
-
Μήνυμα@NasDriver ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Και πάλι τίποτα ? έχεις δοκιμάσει να περάσεις TWRP μήπως είναι εικονικό το κλείδωμα ? ” Όχι αυτό δεν το δοκίμασα, τι ακριβώς θα πρέπει να κάνω?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Επίσης, δοκίμασε να μπεις στο mi cloud και να διαγράψεις από το account σου τις συσκευές που έχει συνδεδεμένες ” @NasDriver πάντα πρόθυμος σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, το έκανα και αυτό.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σε άλλους υπολογιστές δοκίμασες ? ” Στον ίδιο υπολογιστή το είχα ξεκλειδώσει πριν 2 χρόνια και στον ίδιο ένα redmi 4x πριν 4 μήνες, σε άλλον δε δοκίμασα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Αυτοί είναι πιο παπατζηδες από εμάς και τους Ιταλούς” Εδώ μου είπαν να ξανακάνω αίτηση ξεκλειδώματος. Το κλείδωμα του κλειδώματος ωωωωω ξεκλείδωμα. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαι πριν 2 χρόνια πάλι bug είχαν στους server τους σχετικά με το mi4c παιδευτήκαμε πολύ να το ξεκλειδώσουμε αλλά έγινε σε μία εβδομάδα, τώρα πάει 4,5 μήνες, οι παπατζήδες στην Xiaοmi europe (έχω στείλει καμμιά 50ρια mail) λένε συνέχεια τα ίδια,οδηγίες που λίγο πολύ τις ξέρουμε, δεν λένε ότι έχουμε πρόβλημα συγνώμη και κάντε υπομονή.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Nαι κάτι δεν πάει καλά δεν φταις εσύ εδώ δες όλοι έχουν θέμα : Couldn't unlock Current account cannot unlock this device - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακριβώς αυτά που λέει ισχύουν και σε μένα σαν να το έγραψα εγώ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Και δεν βάζεις την κινέζικη stable αντί την dev να δοκιμάσεις πάλι Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έκανα και αυτό.
-
ΜήνυμαΕίναι σε ισχύ, δοκίμασα κάνοντας νέο mi account, αλλά και με της συζήγου αλλά τίποτα. Από τον ίδιο υπολογιστή ξεκλείδωσα το redmi 4x πριν 4 μήνες.
-
ΜήνυμαΕίχα ξεκλειδώσει το mi4c περίπου πριν 2 χρόνια, ξανακλείδωσε όταν πριν 4 μήνες πέρασα την κινέζικη beta, από τότε κάνω τον Κινέζο, έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα, φτάνει ως το 99% και μετά βγάζει αυτό το μήνυμα.
-
ΜήνυμαΣταματάει στο 99%, τώρα δεν έχω την δυνατότητα να το κάνω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Άρα ο λογαριασμός σου έχει δικαίωμα ξεκλειδώματος , θελείς δηλαδή να σου δώσουν ξανά άδεια σε ήδη επιφορτισμένο λογαριασμό με ενεργή άδεια; ” Αυτό τους είπα και εγώ, η απάντηση ήταν ναι.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Και όταν πατάς στο download unlock τι κάνει ? Δεν κατεβαίνει το mi unlock tool ? ” Κατεβαίνει.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όταν πας σε αυτή την σελίδα ---> Apply for unlocking Mi devices Που σε πάει μετά ? Μπορείς να βάλεις print screen ? ” Στο download mi unlock.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, προσπαθώ να ξανακάνω αίτηση ξεκλειδώματος (όπως μου πρότειναν από την Xiaomi) αφού δεν μπορώ να ξεκλειδώσω εδώ και 4 μήνες, αλλά δεν μου εμφανίζει την ενδιάμεση σελίδα που γράφεις τον λόγο που θέλεις να ξεκλειδώσεις, έκανα διαγραφή ιστορικού cache κτλ. σε 3 browser σε 2 υπολογιστές και στο κινητό, καμιά βοήθεια παιδιά.