Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 562.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕμένα πάλι μου βγάζει couldn't verify περίμενε 1-2 λεπτά και δοκίμασε ξανά, και με το vpn, έχετε καμια άλλη ιδέα?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@movieland Έχεις περάσει Google Play τουλάχιστον ? ”
-
ΜήνυμαΠαράθεση από billakos7_gr: “@movieland σε ποιο εστειλες? να στειλω και εγω! ” service.hk@xiaomi.com service.us@xiaomi.com =============== Φεβ 8th 2018, 12:10am =============== Παράθεση από amavroudis: “Settings, additional settings, dev options ” Ευχαριστώ φίλε, φαντάζομαι εννοείς στο mi unlock status, η κλειδαριά εκεί δεν ανταποκρίνεται σε χτυπήματα. =============== Φεβ 9th 2018, 11:46am =============== Καλημέρα σε όλους, ο διαπλανητικός αγώνας με τα email συνεχίστηκε αμείωτος αλλά την κάτσαμε …
-
Παιδιά θα προσπαθήσω να έρθω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amigagr: “Παράθεση από movieland: “Μπλέξαμε άσχημα παλικάρια μια χαρά ήμουν με την stable 8.2 εδώ και 1,5 χρόνο, τέλεια ήταν. ” εμ, σου το είπα, κανε τον κινέζο!!! ” Θυμάσαι εκείνο το καλοκαίρι που παλεύαμε να το ξεκλειδώσουμε νύχτα μέρα? Στην ίδια φάση είμαι, παρασύρθηκα από το καινούργιο xiaomi redmi 4x της γυναίκας μου, (της πέρασα ArΩma) γλυκάθηκα, είπα εγώ δεν μπορεί να είμαι τόσο πίσω. Ξέχασα ότι το mi4c είναι κλειδαμπαρωμένο. =============== Φεβ 7th 2018, 8:23pm =============…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
ΜήνυμαΠράγματι αυτοί στην xiaomi Europe είναι για πολύ ξύλο μετά το τελευταίο email που έστειλαν τους απάντησα με ελαφρύ κράξιμο ότι βλέπουν τα μηνύματα επιφανειακά δεν διαβάζουν τα συνημμένα κτλ. και τι έκαναν? μου έστειλαν το ίδιο email.
-
Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια και του χρόνου 20.000.
-
-
ΜήνυμαΠαραθέτω το email που μου έστειλαν μήπως βοηθήσω κανέναν: Hi, Greetings from Xiaomi! Thank you for assisting us with the attachments. I understand that you are facing issue while unlocking the bootloader of your phone and would request you to once check both the account i.e. one on the cloud and the other in the device and check whether both the Mi Account are same or not. If both the account are different then this issue occurs so would request you to apply with the same account through which y…
-
ΜήνυμαΓεια σας παιδιά, σε ένα email που έστειλαν λένε να πάω στο φόρουμ της en.miui και να βάλω στο profile,personal info, device την συσκευή μου, αλλά εκεί έχει άλλη συσκευή και δεν αλλάζει.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από billakos7_gr: “την εχω ανεβασει!πριν μερες δεν την εχω τωρα!CURRENT ACCOUNT CANNOT BE USED TO UNLOCK THIS DEVICE on mi unlock tool!εχω κανει και τον οδηγο που εχεις στην υπογραφη σου!και Ειδα και στο official forum οτι παιζει αυτο! ” Δοκίμασε να στείλεις email με τα screen shot που γράφει εδώ: Ελληνικός οδηγός για Official ξεκλείδωμα του Bootloader του Mi4c
-
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ ρε παιδιά έσκασα αλλά επιτέλους μου έβγαλε το επίπεδο που γράφουμε γιατί θέλουμε να ξεκλειδώσουμε, λειτούργησε μετά τον καθαρισμό της cache. =============== Φεβ 4th 2018, 10:30pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Σωστά, θα πας στις 72 ώρες Κάνε μία ακόμα δοκιμή, δοκίμασε με την προηγούμενη έκδοση του unlock tool την 2.2.406.5 ” Δοκίμασα φιλαράκι και με αυτή την έκδοση αλλά τίποτα, με 2 λογαριασμούς mi που έχουν και οι 2 άδεια (παρεπιπτόντως με τον νέο λογαριασμό δεν μου έβγ…
-
ΜήνυμαΜε ποιο browser chrome ή explorer ή δεν παίζει ρόλο, την cache πως την καθαρίζω? Έχω κάνει και με τους 2 αλλά με τον chrome είχα πρόβλημα και έγινε με τον explorer τώρα ούτε με αυτόν.
-
ΜήνυμαΕκεί πάω αλλά δεν μου βγάζει το επίπεδο που ρωτάει για τον λόγο ξεκλειδώματος.
-
ΜήνυμαΣωστά το μήνυμα το ξέχασα, όχι δεν μου ήρθε. Όμως τώρα που το σκέφτομαι δεν έγραψα πουθενά τον λόγο που θέλω να ξεκλειδώσω. =============== Φεβ 4th 2018, 12:13am =============== Έχω σκάσει πως πηγαίνω στο σημείο που κάνεις αίτηση ξεκλειδώματος.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αυτό είναι με το νέο mi account που πας να φτιάξεις ή με το παλιό ? ” Με το νέο το παλιό έχει άδεια.