Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 562.

• Παράθεση από NasDriver: “Εκεί κάτω σου δείχνει σε πιο στάδιο της διαδικασίας είσαι τώρα, θα πατήσεις στο unlock now ώστε να κάνεις νέα αίτηση ” Μετά σε παέι να κατεβάσειs το unlock tool και αφού κατέβει και συνδέσω το κινητό κτλ. βγάζει αυτό:

• Σε ποιο σημείο κάνω αίτηση ξεκλειδώματος?

• Παράθεση από NasDriver: “Κάνε πρώτα την δοκιμή με την προηγούμενη έκδοση του unlock tool, ίσως γλιτώσεις το νέο mi account ” Την έχω κάνει ήδη το Apply for unlocking permissions γιατί δεν πατιέται? είναι γκρι.

• Θα την κάνω και αυτή, τώρα είμαι στην διαδικασία νέου account και έιναι μπελάς (άλλο email άλλη sim κτλ).

• Παράθεση από NasDriver: “Δεν υπάρχει σίγουρη απάντηση στο τι γίνεται, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να φτιάξεις 2ο mi account για να δεις εάν ξεκλειδώσει ” Θα πάμε όμως στις 72 ώρες με το νέο account έτσι δεν είναι? με της συζύγου πάλι πρέπει να περάσει ένας μήνας.

• Αυτή η συσκευή έχει ένα mi account από την πρώτη μέρα που το πήρα (πριν 1,5 χρόνο), πριν μία εβδομάδα ξεκλείδωσα το redmi 4x της συζύγου αλλά με νέο mi account δικό της. Αυτοί (Xiaomi) στο προηγούμενο μήνυμα που έστειλαν με προέτρεψαν να δοκιμάσω με άλλο mi account: (I understand that you wish to unlock the bootloader of your device again. I would like to inform you that there is only one Mi Account that can be ued to unlock one device only once hence would request you to try unlocking the bootl…

• Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν είναι κάποια πατάτα στους servers (το πιο πιθανό) ίσως να αλλάζουν ξανά την πολιτική τους ξεκλειδώματος ” Μήπως ισχύουν αυτά που έγραψα πιο πάνω? Η νέα απάντηση που μου έστειλαν: I would like to inform you that bootloader of a device could be unlocked using a Mi-Account. The bootloader of two devices cannot be unlocked using a Mi-Account.

• @NasDriver εδώ είμαστε για του λόγου το αληθές.

• Μάλλον τώρα που το σκέφτομαι έκανα βλακεία προχθές, πριν περάσω την Κινέζικη και κλειδώσει δοκίμασα το mi unlock να δω αν έχει άδεια αλλά έφτασα μέχρι το ξεκλείδωμα, και μου έβγαλε ότι ξεκλείδωσε το 'ήδη ξεκλείδωτο bootloader, οπότε μάλλον φαίνεται στην xiaomi, ότι ξεκλείδωσα προχθές και τώρα δεν μπορώ? Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται πρέπει να περιμένω ένα μήνα?

• Παράθεση από NasDriver: “Βαλε φώτο με το μήνυμα λάθους που βγάζει στο unlock tool ! ” Το βραδάκι θα βάλω από εδώ που είμαι δεν μπορώ, ευχαριστώ.

• Παράθεση από derveni: “Δεν μας είπες πότε αν είχες άδεια ? Αν ξεκλειδώσεις ? Η αν σου αφαιρέθηκε ? ” Την άδεια την έχω από τότε που ξεκλείδωσα 1η φορά δηλαδή πριν 1,5 χρόνο. Στον έλεγχο που κάνει το mi unlock περνάει αναγνωρίζει το κινητό φθάνει στο 99% και τζίφος. Από ότι κατάλαβα μου λένε να κάνω νέο account.

• Παράθεση από movieland: “Γεια σας παιδιά έπιασα λοιπόν το mi4c με την αρχαία stable 8.2 και πήρα την γενναία απόφαση να το εκσυγχρονίσω, πέρασα την ★ Xiaomi Mi 4c Latest China Stable Version Fastboot File Download (δεν έχει Ελληνικά μέσα Αγγλικά με το ζόρι και πολύ Κινέζικο) προσπαθώ τώρα να ξεκλειδώσω τον bootloader που κλείδωσε και μου βγάζει συνέχεια current account cannot unlock this device, καμμιά ιδέα? ” Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, έστειλα email στην Xiaomi για τον bootload…

• Παράθεση από derveni: “Κλειδωμένος είσαι επόμενος άρχισε τον οδηγό που σου έβαλε ο @amavroudis και κατέβασε της rom που λέει ο οδηγός ακολούθησε κατά γράμμα και θα έχεις 100% επιτυχία μην το φοβάσαι ” Ότι κλείδωσα μετά την ρομ που κατέβασα σας το έγραψα, με αυτή που έχω δεν γίνεται να ξεκλειδώσει? =============== Φεβ 3rd 2018, 2:13am =============== Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c Αυτό είναι official ξεκλείδωμα? Τελικός σκοπός μου είναι να περάσω την ArΩma.

• Τις ρυθμίσεις προγραμματιστή, έχει μέσα επιλογή oem unlock.

• Παράθεση από derveni: “Μπες σε fastboot και μέσω adb δώσε την εντολή fastboot oem unlock =============== Φεβ 3rd 2018, 1:40am =============== Δώσε αποτέλεσμα ” Αυτό το έκανα μέσα από τις ρυθμίσεις.

• Παράθεση από amavroudis: “Μπορεις να κατεβάσεις το miunlock από τη σελίδα τους; Κάνε login και δοκίμασε. Αν όχι, έχει ανακληθεί η άδεια σου. Παρόλα ταύτα κατέβασε το τελευταίο και δοκίμασε. Μπορεί βέβαια να είναι και θέμα με τους σέρβερ, συμβαίνει τελευταία. ” Το miunlock το έχω κατεβασμένο, στον έλεγχο αν έχω άδεια περνάει λες ωα πάω να το ξανακατεβάσω?

• Γεια σας παιδιά έπιασα λοιπόν το mi4c με την αρχαία stable 8.2 και πήρα την γενναία απόφαση να το εκσυγχρονίσω, πέρασα την ★ Xiaomi Mi 4c Latest China Stable Version Fastboot File Download (δεν έχει Ελληνικά μέσα Αγγλικά με το ζόρι και πολύ Κινέζικο) προσπαθώ τώρα να ξεκλειδώσω τον bootloader που κλείδωσε και μου βγάζει συνέχεια current account cannot unlock this device, καμμιά ιδέα?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Γνωρίζει κανείς κανένα τζαμάκι να κάθεται καλά στην οθόνη του redmi 4x , δοκίμασα ήδη 2 αλλά αριστερά δεξιά δεν πατάνε καλά, σε tempered glass αναφέρομαι.