Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 287.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nikos_v: “Όχι. Μετά την επανεκκίνηση με πήγε στο twrp. Έκανα ξανά flash την ρομ που είχα πριν και τώρα είμαι μετά την επιλογή της γλώσσας, που πάλι δεν μου δείχνει wifi... ” ξανακάνε restore και περιμενε να σου απαντάμε πριν πατήσεις οτιδηποτε ” ΟΚ. Το έκανα και τώρα είμαι στο twrp
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΝα το κάνω με τον υπολογιστή καλύτερα; Με ποιον τροπο;;
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΑυτήν προσπαθώ μέσα απο το twrp. Nandroid τι εννοείς; backup μέσα απο το twrp?
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΤωρα άνοιξε και μου δείχνει μαύρη οθόνη και δείχνει μονο την πάνω μπάρα με την ώρα και το σύμβολοης σιμ και της μπαταρίας..... Τι να κάνω;;
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΤίποτα... Πατάω skip μήπως και ανοίξει για να δω τι παίζει...
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΤην τελευταία φορά ναι, αλλά τίποτα.... Τωρα το ξαναδοκιμασω με την ελληνική dev 6.3.31
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΠαιδιά μια βοήθεια όποιος μπορεί....SOS!! Εδω και λίγη ώρα προσπάθησα να περάσω την ελληνική stable 7.2.4 μεσω twrp. Έκανα backup και μετά wipe τα πάντα εκτός απο την εξωτερική κάρτα, όπου έχω τα απαραίτητα (Rom, twrp κλπ...) και μου κολλάει στο εξής σημείο... Μετά την επιλογή της γλώσσας, δεν μου εμφανίζει κανενα διαθέσιμο wifi και δεν αναγνωρίζει και την κάρτα sim..!! Προσπάθησα να περάσω και την ελληνική dev που είχα πριν και μου κάνει παλι το ίδιο!! Αν το προχωρήσω, παίζουν σωστά τα υπόλοιπα…
-
RE: Flash Rom with Flashify
nikos_v - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “ (Σε full screen φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες) ” Off topic: Στο full screen, είδα σε μία "λεπτομέρεια" το Bluetooth ακουστικό..! Το είδα πριν καιρό και το ζαχαρώνω.... Τι λέει;; Κυρίως από ήχο στις κλήσεις με ενδιαφέρει. Αν σε ακούει καθαρά ο άλλος και αν τον ακούς κι εσύ καθαρά..! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk