Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 287.

• Παράθεση από pechr: “Ειπαμε να ξανακατεβασεις την ΡΟΜ ” Οκ... Απλά το ρώτησα, επειδή με την σύνδεση που έχω, θέλει κανένα μισάωρο να κατέβει...! Την κατεβάζω...

• Έχω γύρω στο 60 μπαταρία και το έβαλα να φορτίζει... Την ρομ την έχω στον υπολογιστή. Να βγάλω την κάρτα και να περάσω μέσα την ρομ? Μετά, μπορώ να κάνω αντιγραφή-επικόλληση μέσα από το twrp??

• Οκ. Έκανα το reboot>> power off και μετά το άνοιξα κανονικά απ΄το power. Μου έκανε κάτι σαν 2 επανεκκινήσεις (μου εμφανισε το mi logo και ακούστηκε η δόνηση) και τώρα είμαι πάλι στο twrp!!

• Ναι..... κακό αυτό μάλλον, ε??

• Με έβγαλε ξανά στο twrp

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nikos_v: “Όχι. Μετά την επανεκκίνηση με πήγε στο twrp. Έκανα ξανά flash την ρομ που είχα πριν και τώρα είμαι μετά την επιλογή της γλώσσας, που πάλι δεν μου δείχνει wifi... ” ξανακάνε restore και περιμενε να σου απαντάμε πριν πατήσεις οτιδηποτε ” ΟΚ. Το έκανα και τώρα είμαι στο twrp

• Όχι. Μετά την επανεκκίνηση με πήγε στο twrp. Έκανα ξανά flash την ρομ που είχα πριν και τώρα είμαι μετά την επιλογή της γλώσσας, που πάλι δεν μου δείχνει wifi...

• Ναι, στην sd το είχα κάνει και το βλέπει... Μόλις το έκανα κι αυτό, αλλά με πήγε ξανά στο twrp.... Να κάνω ξανά install την ρομ που είχα πριν??

• Δυστυχώς τίποτα....! Πάλι δεν βλέπει wifi, sim και πάλι μαύρη οθόνη.... Να δοκιμάσω με τον οδηγό του MIUI_ART για flash με adb??

• Είχα κάνει backup πριν μερικές μέρες μέσα από το twrp..! Σήμερα έκανα backup μόνο μέσα απ΄τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Τώρα προσπαθώ ξανά να περάσω αυτή που είχα πριν και βλέπουμε...

• XIAOMI REDMI 3

nikos_v - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Να το κάνω με τον υπολογιστή καλύτερα; Με ποιον τροπο;;

• XIAOMI REDMI 3

Μήνυμα

Αυτήν προσπαθώ μέσα απο το twrp. Nandroid τι εννοείς; backup μέσα απο το twrp?

• XIAOMI REDMI 3

Μήνυμα

Τωρα άνοιξε και μου δείχνει μαύρη οθόνη και δείχνει μονο την πάνω μπάρα με την ώρα και το σύμβολοης σιμ και της μπαταρίας..... Τι να κάνω;;

• XIAOMI REDMI 3

Μήνυμα

Τίποτα... Πατάω skip μήπως και ανοίξει για να δω τι παίζει...

• XIAOMI REDMI 3

Μήνυμα

Την τελευταία φορά ναι, αλλά τίποτα.... Τωρα το ξαναδοκιμασω με την ελληνική dev 6.3.31

• XIAOMI REDMI 3

Μήνυμα

Παιδιά μια βοήθεια όποιος μπορεί....SOS!! Εδω και λίγη ώρα προσπάθησα να περάσω την ελληνική stable 7.2.4 μεσω twrp. Έκανα backup και μετά wipe τα πάντα εκτός απο την εξωτερική κάρτα, όπου έχω τα απαραίτητα (Rom, twrp κλπ...) και μου κολλάει στο εξής σημείο... Μετά την επιλογή της γλώσσας, δεν μου εμφανίζει κανενα διαθέσιμο wifi και δεν αναγνωρίζει και την κάρτα sim..!! Προσπάθησα να περάσω και την ελληνική dev που είχα πριν και μου κάνει παλι το ίδιο!! Αν το προχωρήσω, παίζουν σωστά τα υπόλοιπα…

• Κυρίως για να μεταφέρω τις εφαρμογές στην sd Future user of Xiaomi, using Tapatalk

• RE: Flash Rom with Flashify

nikos_v - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “ (Σε full screen φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες) ” Off topic: Στο full screen, είδα σε μία "λεπτομέρεια" το Bluetooth ακουστικό..! Το είδα πριν καιρό και το ζαχαρώνω.... Τι λέει;; Κυρίως από ήχο στις κλήσεις με ενδιαφέρει. Αν σε ακούει καθαρά ο άλλος και αν τον ακούς κι εσύ καθαρά..! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά μια ερώτηση: Σε redmi 3 έχω βάλει 64αρα κάρτα. Ποια είναι μια "σωστη" αναλογία για τέτοιου μεγέθους κάρτα; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλά......!! Σου μιλάω, με τρώνε τα χέρια μου τώρα...! Αλλά έχε χάρη που δεν μπορώ να μείνω χωρίς κινητό μέχρι να πάω σπίτι!!