Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 287.
-
Άλλη ερώτηση τώρα.... Με το flashify μπορούμε να περάσουμε (θεωρητικά πάντα!!) οποιαδήποτε stable ή dev ROM?? Τις πρώτες ημέρες που εκανα κάποιες δοκιμές, είχα δοκιμάσει με το flashify να περάσω την ελληνική stable για το redmi 3, αλλά δεν την περνούσε... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όταν αλλάζουμε την κατηγορία της ROM (Stable ή Developer), πάντα προτού κάνουμε flash, κάνουμε Factory reset. Μετά όταν αναβαθμιζόμαστε, χωρίς να αλλάζουμε κατηγορία στην ROM που έχουμε στην συσκευή μας, δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρά ένα σκέτο flash. Αν δεν αλλάξουμε την κατηγορία της ROM (Stable ή Developer) δεν χρειάζεται να ξανακάνουμε Factory Reset. :D” Καλημέρα! Έχω 2 ερωτήσεις: 1. Αν κάνουμε factory reset, το κινητό επανέρχεται στην εργοστασιακή του κατάσταση, με την…
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΣυγνώμη που ξανα-δημοσιευω την ίδια ερώτηση που έκανα και σε άλλο νήμα, αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του: Ψάχνοντας το link2sd στο store, έπεσε το μάτι μου σε αυτό: AParted ( Sd card Partition ) play.google.com/store/apps/details?id=com.sylkat.AParted Λέει ότι κάνει partition στην sd απ ευθείας από το κινητό...! Το έχει δοκιμάσει κανείς;; Έχω βάλει στο redmi 3 κάρτα 64άρα και ήθελα να την κάνω φορμάτ, ώστε να περάσω εφαρμογές, παιχνίδια κλπ.... Ευχαριστώ..... Στάλθηκε από το …
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΤι να σου πω..! Σε σχέση με το iPhone 4 που είχα πριν, είναι η μέρα με τη νύχτα!! Σε σχέση με αυτό, είναι πολύ πιο γρήγορο στα πάντα!! Είχα τους ενδοιασμούς μου πριν μεταβώ από iOS σε android, αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί!! Ίσως επειδή είναι MIUI..! Απλά, κάνω τα πάντα, πιο γρήγορα..!! Και φυσικά, καθοριστικό ρόλο έχει παίξει αυτό εδώ το forum και όλοι όσοι προσπαθούν να μας βοηθήσουν, που έχω βρει ότι χρειάζομαι εδώ μέσα!! Πλέον, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι, όταν έρθει η ώρα να αλλάξω αυτό π…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από flowin_through: “Θα πάρεις downvote για αυτο φίλε μου...” Γιατί;; Δύσκολη ώρα διάλεξα μάλλον, ε;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasdom: “δεν εχω θέμα με την οθόνη..... Θέλω ένα κινητό να μπαίνω στο ίντερνετ, με ικανοποιητική κάμερα και να μην κολλάει.. :Mr_Krabs:” Από κάμερα ένα έχω να πω..... ή μάλλον να δείξω..!! Σόρυ αν σας άνοιξε η όρεξη..! :p 52f2422c70863edee7c8eaf6e18a6881.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από lambo: “Το κατεβασα 3-4 φορες ηδη, δεν αλλαξε κατι δυστυχως. Ακομα στην 6.3.10 με δειχνει ” Όταν κάνεις τα wipes τότε ακόμη και να μην έχεις κάνεις install μία ROM ... θα σου ξαναπεράσει αυτήν που είχες ήδη. Για αυτό βλέπεις την μπάρα κάθε φορά. Από την στιγμή που σου βγάζει error σημαίνει ότι έχεις προβληματικό αρχείο. Διαγραψε το απλά ειναι corrupt. όταν ξανακατεβάσεις το αρχείο κάνε έναν έλεγχο το md5 του αρχείου. md5 search it” Σκέφτομαι να την περάσω σε Red…