Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 287.

• Είσαι ...τουλάστιχον καταπληκτικός!! Στο flashify τι επελεξες; Το zip file;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πανω που έγραφα οτι άλλη διαδικασία μας περιέγραψες στο πρώτο ποστ...! Ασε... Έχω κάνει τόσες δοκιμές, που έμαθα και το backup για τα καλά....!! Θα κάνω τις δοκιμές μου από το σπίτι, με υπολογιστή..... για να είμαι σίγουρος!! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Άλλη ερώτηση τώρα.... Με το flashify μπορούμε να περάσουμε (θεωρητικά πάντα!!) οποιαδήποτε stable ή dev ROM?? Τις πρώτες ημέρες που εκανα κάποιες δοκιμές, είχα δοκιμάσει με το flashify να περάσω την ελληνική stable για το redmi 3, αλλά δεν την περνούσε... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @caeser τελικά έγινε!! Το έκανα από το κινητό και τώρα λέει ότι είναι rooted..!! Έκανα την αποσυμπίεση σε συγκεκριμένο φάκελο στην κάρτα μνήμης και μετά το βρήκα από το twrp και ...όλα καλά.! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ. Ευχαριστώ και πάλι... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σ ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικοτατη -όπως πάντα- απάντηση!! Την τελευταία ελληνική Gtv την έχω και στο κινητό. Μπορώ να το αποσυμπιέσω στο κινητό και να βω εκεί το SuperSU.zip ώστε να το περάσω από το twrp? Χωρίς τη χρήση υπολογιστή εννοω... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίζει να χρειάζεται να ξαναπεράσω την dev με τον κλασσικό πατροπαράδοτο τρόπο;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στα προνόμια root δεν μου εμφανίζει καμία εφαρμογή... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και το flashify και το root check που κατέβασα! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστούμε για τον οδηγό!! Έχω μία ερώτηση: Αφού έχω περάσει την ελληνική dev 6.3.31 (είχα περάσει μαι την προηγούμενη κανονικά), πως γίνεται να μου λέει ότι δεν είναι rooted;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προχθες που μου κόλλησε κι εμένα στις επανεκκινήσεις, ξεκόλλησε όταν πατησα και τα τρία κουμπιά μαζί (Volume+ Volume- και power) και μπήκε στο twrp αμέσως... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέχασα να πω ότι εγώ τώρα έχω την τελευταία dev rom (6.3.31) Με factory reset δηλαδή, θα παραμείνει αυτή η ρομ; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

nikos_v - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Όταν αλλάζουμε την κατηγορία της ROM (Stable ή Developer), πάντα προτού κάνουμε flash, κάνουμε Factory reset. Μετά όταν αναβαθμιζόμαστε, χωρίς να αλλάζουμε κατηγορία στην ROM που έχουμε στην συσκευή μας, δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρά ένα σκέτο flash. Αν δεν αλλάξουμε την κατηγορία της ROM (Stable ή Developer) δεν χρειάζεται να ξανακάνουμε Factory Reset. :D” Καλημέρα! Έχω 2 ερωτήσεις: 1. Αν κάνουμε factory reset, το κινητό επανέρχεται στην εργοστασιακή του κατάσταση, με την…

• XIAOMI REDMI 3

nikos_v - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Συγνώμη που ξανα-δημοσιευω την ίδια ερώτηση που έκανα και σε άλλο νήμα, αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να δώσει τα φώτα του: Ψάχνοντας το link2sd στο store, έπεσε το μάτι μου σε αυτό: AParted ( Sd card Partition ) play.google.com/store/apps/details?id=com.sylkat.AParted Λέει ότι κάνει partition στην sd απ ευθείας από το κινητό...! Το έχει δοκιμάσει κανείς;; Έχω βάλει στο redmi 3 κάρτα 64άρα και ήθελα να την κάνω φορμάτ, ώστε να περάσω εφαρμογές, παιχνίδια κλπ.... Ευχαριστώ..... Στάλθηκε από το …

• Δοκίμασε και αυτό το site για track. Εγώ από εκεί το έβλεπα μέχρι να φύγει.... Μετά, κλασικά 17track!! Track Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ψάχνοντας το link2sd στο store, έπεσε το μάτι μου σε αυτό: AParted ( Sd card Partition ) play.google.com/store/apps/details?id=com.sylkat.AParted Λέει ότι κάνει partition στην sd απ ευθείας από το κινητό...! Το έχει δοκιμάσει κανείς;;

• XIAOMI REDMI 3

Μήνυμα

Τι να σου πω..! Σε σχέση με το iPhone 4 που είχα πριν, είναι η μέρα με τη νύχτα!! Σε σχέση με αυτό, είναι πολύ πιο γρήγορο στα πάντα!! Είχα τους ενδοιασμούς μου πριν μεταβώ από iOS σε android, αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί!! Ίσως επειδή είναι MIUI..! Απλά, κάνω τα πάντα, πιο γρήγορα..!! Και φυσικά, καθοριστικό ρόλο έχει παίξει αυτό εδώ το forum και όλοι όσοι προσπαθούν να μας βοηθήσουν, που έχω βρει ότι χρειάζομαι εδώ μέσα!! Πλέον, το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι, όταν έρθει η ώρα να αλλάξω αυτό π…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Θα πάρεις downvote για αυτο φίλε μου...” Γιατί;; Δύσκολη ώρα διάλεξα μάλλον, ε;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kostasdom: “δεν εχω θέμα με την οθόνη..... Θέλω ένα κινητό να μπαίνω στο ίντερνετ, με ικανοποιητική κάμερα και να μην κολλάει.. :Mr_Krabs:” Από κάμερα ένα έχω να πω..... ή μάλλον να δείξω..!! Σόρυ αν σας άνοιξε η όρεξη..! :p 52f2422c70863edee7c8eaf6e18a6881.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

nikos_v - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από lambo: “Το κατεβασα 3-4 φορες ηδη, δεν αλλαξε κατι δυστυχως. Ακομα στην 6.3.10 με δειχνει ” Όταν κάνεις τα wipes τότε ακόμη και να μην έχεις κάνεις install μία ROM ... θα σου ξαναπεράσει αυτήν που είχες ήδη. Για αυτό βλέπεις την μπάρα κάθε φορά. Από την στιγμή που σου βγάζει error σημαίνει ότι έχεις προβληματικό αρχείο. Διαγραψε το απλά ειναι corrupt. όταν ξανακατεβάσεις το αρχείο κάνε έναν έλεγχο το md5 του αρχείου. md5 search it” Σκέφτομαι να την περάσω σε Red…