Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 287.
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΌποιος μπορεί, ας δει ένα πρόβλημα που μου βγάζει εδώ, στο Tapatalk, όταν προσπαθήσω να κάνω αντιγραφή - επικόλληση: Όταν επιλέξω μια λέξη, δεν με αφήνει να συρω τον κέρσορα ώστε να επιλεξω κι άλλες λέξεις ή οτιδήποτε άλλο. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Στέλνω και screen: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11807/ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIKermit: “Έχω κάνει πολύ καιρό, να φανταστείς πριν μου έρθει το redmi...” Λογικά, αφού όταν μπαίνεις στο λινκ και σου βγάζει να κατεβάσεις το εργαλείο για το ξεκλείδωμα, θα μπορείς να ξεκλειδωσεις. Κάνε login με τον mi λογαριασμό σου. Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teodorzaf: “Παράθεση από MIKermit: “Εγώ δεν έλαβα ποτέ τέτοιο μήνυμα αλλά όταν μπαίνω εδώ: Apply for permissions to unlock Mi devices Μου ζητάει να κατεβάσω το tool, το κατέβασα και ξεκινάει η διαδικασία δλδ δείχνει ότι πρέπει να συνδέσω το κινητό κλπ Αν δεν είχε εγκριθεί, θα μου επιβεβαίωνε τον λογαριασμό? ” Δεν το ξέρω αυτό, απλά λέω ότι εμένα μου μου ήρθε αυτό το μήνυμα μετά απο 10 μέρες περίπου απο xiaomi. Εσύ πότε έκανες το έτιμα ξεκλείδωματος?” Εμένα μου ήρθε το μήνυμα που σας…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από nikos_v: “Επίσης, αν πατήσεις το κουμπί πανω-δεξια από το μπλε, σου αλλάζει τη γλώσσα σε αγγλικά! Καλημέρα....! ” Αυτό εννοείς? ” Ναι, αυτό! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από igano: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από igano: “ειχα και εγω το ιδιο θεμα ομως κατεβασα αυτη εδω Xiaomi MIUI Official Forum και την περασα με Download mode ” Τι σημαίνει download mode? Πως μπαίνει κανείς εκεί? ” Για να μπει κανεις σε download mode πρεπει να πατησει το Volume + και το Power button ταυτοχρονα και θα σε βγαλει εδω --> μετα πατας download και το κινητο μπαινει σε download mode ” Επίσης, αν πατήσεις το κουμπί πανω-δεξια από το μπλε, σου αλλάζει τη γλώσσα σε αγγλικά! Κ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Woodak: “Για τηλεκοντρόλ για δοκίμασε iplus εμένα στο redmi 3 κάνει παπάδες” Ευχαριστώ! Μήπως έχεις πρόχειρο το link για να το κατεβάσω;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΚαλημέρα! Για την ώρα έχω 2 παρατηρήσεις για την ελληνική gtv 6.3.17 που πέρασα: 1. Δε λειτουργεί το τηλεκοντρόλ. Άνοιξε μία φορά και μετά έκλεισε και δεν ξανα-ανοιξε. Το πατάω και δεν κανει τίποτα. Πρέπει να την περάσω ξανά; Με την stable 7.2.4 δούλευε κανονικά και ηεθε πάνω στην ώρα που μου χάλασε το κοντρολ της τηλεόρασης και με είχε βολεψει! 2. Θα μου άρεσε να έχει μέσα στην εφαρμογή της μουσικής αυτά τα online τραγούδια που έχει η stable... Είχα κατεβάσει αρκετά τραγουδάκια από την εφαρμογή…
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΟκ και από εμένα..! Χάρις στην πολύτιμη βοήθειά σας, κατάφερα επιτέλους και πέρασα την Ελληνική dev και έχω να πω αυτό: Συγχαρητήρια στην ομάδα για την φοβερή και τρομερή δουλειά που κάνουν!! Περισσότερες εντυπώσεις αργότερα.... 215527641420638d1afc3b661b8af5ec.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από nikos_v: “Παράθεση από flowin_through: “Έχει αναφερθεί αλλού να κάνεις τα wipes μέσα από TWRP μετά την εγκατάσταση της fastboot rom, γιατί μένουν κινέζικα. ” Οκ, θα το ψάξω...Ευχαριστώ..! ” Αυτές που είναι με κινέζικα γράμματα, τράβα τες με το δακτυλάκι σου προς την κορυφή της συσκευής (προς τα επάνω). Θα βγει ο κάδος και θα σε ρωτήσει αν θέλεις να τις απεγκαταστήσεις... λες "ναι" και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ! Τις υπόλοιπες που αφορούν τον MiAccount, φτιάξε ένα φάκελο και βάλ…
-
Καλησπέρα. Ακολουθώ όλη τη διαδικασία που αναφέρεται εδώ "Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3" και κάνω install την xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_GTV-6.3.17.zip και μου εμφανίζει κάποιες εφαρμογές με κινέζικα, που φαίνονται στα παρακάτω screenshots. Έτσι πρέπει να είναι ή έχω κάνει πατάτα..?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11572/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11571/
-
Παράθεση από pechr: “Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα... Από την στιγμή που εντόπισες ένα bug μπορείς να το αναφέρεις στην καρτέλα bugtracker. Αλλά συνήθως πρώτα μεταφερόμαστε στο ανάλογο νήμα που μιλάμε για την συγκεκριμένη ROM που φοράμε και επιβεβαιώνουμε μεταξύ μας αν όντως υπάρχει κάποιο bug. Ύστερα αναφέρουμε το bug με λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό στο bugtracker που είναι ψηλά στην σελίδα και βγάζει μάτι. Το νήμα αυτό αφορά τον οδηγό και ΜΟΝΟ Γράφεις ότι πέρασες την GTV αλλά δε…
-
Να ρωτήσω 2 πράγματα: 1. Πέρασα την ελληνική gtv και δε μου λειτουργεί το copy-paste. Πρέπει να την ξαναπεράσω ή είναι κουσούρι; Και γενικώς, αν διαπιστώσω κι αλλα προβλήματα, μπορώ να τα αναφέρω κάπου, ώστε να διορθωθούν? (Με όλη την καλή διάθεση βέβαια και όλο το σεβασμό προς όλους όσους προσπαθούν για να έχουμε ελληνικά στις συσκευές μας!!) 2. Την πέρασα με flashify και θα ήθελα να στείλω σε κάποιον admin τη διαδικασία που ακολούθησα, μήπως και οι ειδικοί βγάλουν κάποια άκρη και δώσουν έναν ε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από nikos_v: “αλλά όταν φτάνω στο σημείο αυτό μου εμφανίζει κινέζικα!! ” Έχεις τότε TWRP με κινέζικα μέσα... Αν μας έλεγες και το version του Twrp (αναγράφεται πάνω πάνω)” Τι να σου πω... Δε θυμάμαι. Δοκιμασία πάντως με 3 twrp και μου έβγαζε σε όλα κινέζικα. Ευτυχώς βρήκα από που αλλάζει η γλώσσα και το έβαλα αγγλικά! (Μέχρι και κινέζικα θα μάθουμε στο τέλος!!) Τώρα είδα ότι έβγαλε οδηγό ο MIUI_ART και μάλλον θα δοκιμάσω αυτόν το απόγευμα... Στάλθηκε από το Redm…
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΓια την ώρα κάτι έκανα, αλλά έχω τις απορίες μου. Δεν μου έπαιζε με την stable και έβαλα την dev... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις σήμερα μου ήρθε sms ότι έχει εγκριθεί το ξεκλείδωμα! Το ξεκλείδωσα με το Mi Flash Unlock και...εδώ και μερικές ώρες προσπαθώ με αυτόν τον οδηγό, αλλά όταν φτάνω στο σημείο αυτό μου εμφανίζει κινέζικα!! Έχω προσπαθήσω μέσα από το flashify και με το twrp_ido.img αλλά και με το twrp_recovery_for_xiaomi_leo_en.img και στα δύο μου βγάζει το ίδιο πράγμα. Μια βοήθεια...??