Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 287.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Pagio: “Εγώ έχω τα εξής προβλήματα: β) Δεν εμφανίζει ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος (facebook, messenger, viber κλπ) ” Να σου απαντήσω σε αυτό που ξέρω μόνο...! Στο notifications, πρέπει να πας στην εφαρμογή που θέλεις και να ενεργοποιήσεις το lock screen notifications. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΚαλημέρα! Έχω 2 ερωτήσεις: 1) Πως μπορώ να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση; Από το factory data reset? Πρέπει να έκανα κάποια βλακεία όταν το σκάλιζα και τώρα δεν μου εμφανίζει κάποιες ειδοποιήσεις πχ του Tapatalk! 2) Ψάχνω να βρω πως έλυσε ένας φιλος το πρόβλημα με τα sms που δεν αναγνώριζε τον αποστολέα εάν δεν είχε το +30 μπροστά στον αριθμό του. Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω με αυτό το θέμα; Κατεβαζω άλλη εφαρμογή ή αλλάζω τους αριθμούς; (Έχω γύρω στις 600 επαφές και δεν θα ήθελα να τ…
-
Την επωνυμία της επιχείρησης Vickmall Την Διεύθυνσή της (URL) vickmall.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3 vickmall.com/xiaomi-redmi-3-2g…5ghz-4100mah-battery.html Την ημερομηνία αγοράς: 18/02/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10! Πολύ καλή συσκευασία, με παραπάνω δωράκια από ότι μου είπαν (θήκη φλιπ, tempered glass) και χωρίς τελωνεία εννοείται! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 21 μέρες. (Το παρήγγειλα αμέσως μετά τις γιορτές τους). Την αξιολόγησή σας για το After Sales (…
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΤελικά βρήκα και το ελληνικό πληκτρολόγιο!! Να είστε καλά όλοι για την προσπάθεια...!
-
XIAOMI REDMI 3
ΜήνυμαΚαλημέρα! Ο μόνος τρόπος δηλαδή για να περάσουμε ελληνική ΡΟΜ, είναι να τους στείλουμε μήνυμα να μας το ξεκλειδώσουν;; Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα και από εμένα...! Μόλις σήμερα το παρέλαβα κι εγώ και μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί..! Ψάχνω εδώ και ώρα τα "σχετικά" θέματα και βρήκα εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-Redmi-3/#description όπου στο θέμα γράφει για Redmi 3 και στην περιγραφή γράφει Redmi Note 3..! Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιο από τα δύο είναι?? Ευχαριστώ...
-
Αγορά απο Aliexpress??
nikos_v - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘα έχω το' όψη μου και το PayPal...! Μπορείς να μου πεις ποιος είναι? Αν δεν επιτρέπεται εδω, στείλε μου μήνυμα... Ευχαριστώ! Future user of Xiaomi, using Tapatalk
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΜάλλον ετσι με βλέπω να το κάνω τελικά! Κάπου στα πολλά που διάβασα, είδα κάπου για έναν αξιόπιστο πωλητή, αλλά δεν το βρίσκω τωρα! Future user of Xiaomi, using Tapatalk
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΕπειδή γνωρίζω οτι θα βοηθήσετε, γι αυτο ρώτησα εξ' αρχής! Το νήμα που αναφέρεις το παρακολουθώ και έχω ειδοποιήσεις καθημερινά. Εχει βοηθήσει παρά πολύ όλους μας! Έψαξα για να βρω αρνητικά για το Ali, αλλά ίσως δεν έψαξα αρκετά..! Οποιαδήποτε γνώμη πάντως είναι ευπρόσδεκτη...! Future user of Xiaomi, using Tapatalk
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΝαι, για το Redmi 3 ενδιαφέρομαι... Κι εγω στο vickmall είχα καταλήξει, αλλά τωρα λένε οτι θα στέλνουν μετά τις 20/02 (περίπου) και βάλε και άλλες 15-20 μέρες να έρθει, θα παει μέσα Μαρτίου...! Γι αυτό ρωτάω για το Ali, επειδή κάποιοι θα μπορούν να στείλουν τις επόμενες μέρες Future user of Xiaomi, using Tapatalk
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΛες ότι είναι ρίσκο το Aliexpres? Future user of Xiaomi, using Tapatalk
-
Αγορά απο Aliexpress??
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Δεν ξέρω αν είναι εδώ το κατάλληλο σημείο, αλλά επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το Aliexpress, θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά από εκεί. Ψάχνοντας για το Redmi 3, θέλω τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο site και για τα παρακάτω μαγαζιά (εφ' όσον βέβαια έχετε αγοράσει απο αυτά), αφού είδα ότι εχουν υψηλή αξιολόγηση και αρκετές παραγγελίες: Fantacy: Original Xiaomi Redmi 3 Snapdragon 616 Octa Core 1.5GHz Full Metal 2G RAM 16G ROM FDD LTE 4G 5.0 " 1080P MIUI 7 Mobile Phone s.aliexpress.…
-
Έχω μια ερώτηση - απορία... Στην παραγγελία στο vickmall, εκεί που επιλέγεις χρώμα για το τηλ, έχει και αυτές τις 2 επιλογές: About ROM 1) None 2) Official ROM (English, Chinese) Σκέφτομαι να βάλω το 2, αλλα μήπως έτσι καθυστερήσουν περισσοτερο την αποστολή;; Αν επιλέξω το 1, θα πρεπει να του περάσω εγώ τη ROM που θα βρω εδώ στο φόρουμ;; Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Παράθεση από Dante: “Παράθεση από nikos_v: “Παράθεση από Dante: “Εγω παραγγειλα το 3 πριν μια βδομαδα. Ετσι οπως το κανανε ,με το που ερθει το δινω και παιρνω το προ. ” Μιας και εγώ ψήνομαι περισσότερο για το 3, μήπως να περιμένω μέχρι να το παραλάβεις;; Sent from my iPhone 4 using Tapatalk ” Αμε. Λογικα μεσα στην επομενη βδομαδα θα το εχω(θελω να πιστευω).Σου στελνω οταν ειναι και τα κανονιζουμε και το παιρνεις με το που το παρω απο ταχυδρομειο.” Έχεις pm! Sent from my iPhone 4 using Tapatalk