Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-287 από 287.
-
Alexbitos, Gousgounis συμφωνώ με όσα λέτε, αλλά είναι κάποιες στιγμές που λες "Κάτσε να βάλω την SD Card που έχω στο mp3, να ακούσω κανένα τραγούδι της προκοπής ή τότε που θα πάω καμία βόλτα (ας πούμε κάπου που δεν υπάρχει Wifi και δεν έχω data στο κινητό για YouTube κλπ) και θα θέλω να περάσω 2-3 βιντεάκια (παιδικά) για τον μικρό και δε θα υπάρχει χώρος στο κινητό.... Θα έπρεπε οπωσδήποτε νομίζω να βγάλουν και έκδοση με 64 GB και πάνω. Ας μην το κατακρίνουμε ομως, ακόμα δεν το είδαμε... Sent fr…
-
Παράθεση από ktsak: “Φιλε μου, πληκρολογιο θα βαλεις το google keyboard (επιλεγεις τα ελληνικα) και θα γραφεις κανονικα. Η αν δεν σαρεσει το συγκεκριμενο, βαζεις οποιοδηποτε αλλο και δεν εχεις κανενα θεμα. Οσο για τις επαφες, θα τις διαβαζεις κανονικα, ειτε εχεις ελληνικο, ειτε αγγλικο μενου, ειτε εχεις πληκκτρολογιο ελληνικο, ειτε οχι. Αρα ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ !!!!!!!!!!! ” ...άρα, να ετοιμάζομαι για παραγγελία σιγά-σιγά...!! Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες...!
-
Καλημέρα σε όλους....! Εμένα το μόνο που με απασχολεί για την ώρα, δεν είναι το Αγγλικό μενού. Ίσα-ίσα που καμιά φορά είναι καλύτερο... Είναι το ότι, αφού δε θα έχει Ελληνικό μενού, λογικά δε θα έχει και Ελληνικό πληκτρολόγιο... (εκτός και αν κάνω λάθος...) (Δεν μπορώ να γράφω greeklish ρε παιδιά....!!) Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούμε να του περάσουμε Ελληνικό πληκτρολόγιο μετά? Και πες ότι το παραγγέλνουμε με Αγγλικό μενού, τις επαφές που είναι στα Ελληνικά θα τις διαβάζει κανονικά? Σόρυ για τ…
-
Καλημέρα κι από μένα και καλώς σας βρήκα...! Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας! Το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι ακριβώς ότι έψαχνα..!! Μόλις τώρα είδα ότι στο Gearbest και στο Geekbuying ότι είναι φθηνότερα, αλλά σε αναμονή... gearbest.com/cell-phones/pp_294231.html geekbuying.com/item/XIAOMI-Red…cast---Silver-361921.html Επίσης, επικοινώνησα με vickmall και μου είπαν ότι στα πρώτα μοντέλα είναι διαθέσιμη γλώσσα μόνο τα Αγγλικά και τα Κινέζικα. Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? Περιμένουμε να β…