Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 287.
-
Ναι. Είναι η xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0 Να την περάσω ξανά ή να την αφήσω όπως είναι ?
-
Οπότε επιλέγω αυτό, αν θέλω 4G. Και τι γίνεται με τα Αγγλικά? Εγώ προσωπικά δε έχω κανενα θέμα με τα Αγγλικά, αλλά σκέφτομαι μήπως πρέπει να περάσω ξανά την Ρομ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και πάλι! Τελικά πέρασα την stable 8.1.1 γιατί με την 8.2.2 μου φάνηκε ότι κάπου κολλούσε το κινητό. Αυτό που παρατήρησα στην 8.1.1 είναι ότι, ενώ όλο το μενου είναι Ελληνικό, στο μενού "Κάρτες Sim και δίκτυα κινητής", είναι όλα αγγλικά! Επίσης, στην επιλογή δικτύου, δεν υπάρχει το 4G, αλλά έχει: Α) LTE Β) 3G και Γ) 2G Ξέρει κανένας αν είναι bug ή αν πρέπει να την περάσω ξανά?? 7a7ba2f4fa38f237e81f78fcd9f5e69f.jpg
-
Οκ, σ' ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!!
-
Μπήκα στο twrp με εντολές adb και με αυτό τον τρόπο έκανα εγκατάσταση την Ρομ. Μάλλον με τον ίδιο τρόπο έπρεπε να περάσω και το twrp, πριν κάνω εκκίνηση του κινητού, ε??
-
Παράθεση από geoanto555: “Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει στο ido και δεν έχει λυθεί ακόμη απ ότι ξέρω... Δοκίμασε και αυτό βέβαια.. TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2 - Recoveries - Xiaomi-Miui.gr ” @geoanto555 Στον οδηγό αυτό λέει εγκατάσταση μέσω twrp, αλλά εγώ δεν μπορώ να μπω σε rexovery. Με ποιον τρόπο το εγκαθιστώ??
-
RE:
nikos_v - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Καλημέρα Γιώργο και με το Twrp αν δεν ξετσεκάτουμε τα data?” Έχω κι εγώ μία ερώτηση σχετικά με το backup μέσω twrp: Αν θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση νέας Ρομ, αφού πρώτα έχω διαγράψει τα πάντα, ποιες είναι οι σωστές επιλογές για επαναφορά backup από twrp?
-
RE:
nikos_v - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Καλημέρα. Απ 'οτι θυμάμαι το αντίγραφο αρχικής οθόνης ειναι οι εφαρμογές , μαζί με ρυθμίσεις κλπ.” Καλημέρα! Εγώ προχθές που έκανα αναβάθμιση στην 8.2.2, χρησιμοποίησα την επαναφορά από τοπικό αντίγραφο και μου έφερε τις εφαρμογές που είχα επιλέξει πριν, αλλά τις έριξε χύμα στη αρχική οθόνη. Μήπως μπορούμε τότε στην επόμενη αναβάθμιση να έχουμε την επιλογή στο micloud backup να επιλέγουμε ποιες εφαρμογές να κάνει backup, όπως υπήρχε σε παλιότερη Ρομ??
-
Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος αν μπορώ να επιλέξω να μην κάνει backup εφαρμογές το micloud? Έχω ψάξει, αλλά δεν βρίσκω κάτι αντίστοιχο. Το μόνο που βρήκα, είναι ότι, σε παλιότερες Ρομ, στο micloud, σου έδινε την επιλογή να επιλέξεις ποιές εφαρμογές θα κάνεις backup. Τώρα που έχω περάσει την 8.2.2, δεν βλέπω τέτοια επιλογή. Βασικά θέλω να κάνω backup όλα τα υπόλοιπα, εκτός φωτογραφίες και εφαρμογές. Στις φωτογραφίες έχει επιλογή, αλλά στις εφαρμογές δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο. Υπάρχει τέτοια επιλογή κά…
-
Οκ, θα το δοκιμάσω κι αυτό. Σήμερα διαπίστωσα ότι δεν λειτουργούν τα δεδομένα κινητής. Μήπως ξέρει κανείς αν πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις??
-
ΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι είχα καταφέρει, μετά από πολλές προσπάθειες, να μου ανοίγει με το TWRP του mic, αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο! Θα το δοκιμάσω αυτό που μου λες... Σ' ευχαριστώ πολύ!!
-
Σχετικά με το "πρόβλημα" με το TWRP, τι κάνω?
-
Το ξεκλείδωσα όπως μου είπες με το MiPhoneUnlock
-
Τελικά είναι ξεκλείδωτο! Τώρα πάω να βρω το σωστό TWRP και περνάω τη ΡΟΜ που θέλω?? Edit: Τελικά έγινε δουλειά! Πέρασα τοTWRP του Mic μέσω adb και φλάσαρα την ΡΟΜ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Όταν κάνω Reboot recovery, είτε μέσα από το TWRP είτε με επανεκκίνηση, μου βγάζει την εικόνα με το καλώδιο. Προς το παρόν, μπορώ να μπω σε recovery μόνο μέσω adb. Πως μπορώ να μπαίνω με το συνδυασμό των κουμπιών και να με βγάζει στο TWRP του mic?
-
Έτσι όπως είμαι τώρα, πως ελέγχω αν είναι ξεκλειδωμένο??
-
Θέλω να περάσω τώρα την xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_XTRVbeta1_Stable_V8.2.2.0 Να το κάνω μέσω TWRP ?