Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 287.
-
Από αύριο δε θα προλαβω, αλλά από βδομάδα, σίγουρα θα το δοκιμασω....!! ΥΓ1: Σ ευχαριστώ για την ταχύτατη απάντηση!!! ΥΓ2 (άσχετο με το θέμα): Προς κάθε φίλο Σαλονικιό και κάτοικο των γύρω περιοχών, μέχρι το Σάββατο, είμαστε στη ΔΕΘ, κερνάμε ρακές και άλλα εδέσματα, στην Παγκρήτια Έκθεση !!! Κοπιάστε να γνωριστούμε!! Redmi 3 (2/16)
-
@gkalen μετά από 3 εβδομάδες χρήσης και αφού την τελευταία εβδομάδα πέρασα ξανά την ρομ με Full wipe, αντιμετωπίζω κάποια (μεγάλη) καθυστέρηση στα εξης (σε Redmi 3 (2/16)) : 1. Όταν τραβάω φωτογραφία, μου καθυστερεί μερικά δευτερόλεπτα, στην εναλλαγή, όταν παταω το εικονίδιο για να δω την φωτό που εβγαλα. 2. Αργεί στην περιστροφή από κάθετα σε οριζόντια και αντίστροφα (κυρίως στις φωτογραφίες αλλά και σε άλλες εφαρμογές, πχ browser) 3. Αρκετών δευτερολέπτων καθυστερήσεις γενικά στη συμπεριφορά τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αφού έκανες Wipe το /system θα έπρεπε κανονικά να κάνεις Reboot -> Recovery μέσα απο το TWRP” Αν κάνουμε full wipe, πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε reboot recovery πριν το install?? Εγώ χθες δεν το έκανα έτσι. Έκανα back στο αρχικό μενού και μετά κατά την εγκατάσταση, μου έβγαζε ένα error 7. Αυτό φταίει;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείται!! Θα μαζεψω τα λινκ και θα τα ανεβασω όλα μαζί! Redmi 3 (2/16)
-
Ευχαριστώ @gkalen ! @derveni μόλις λυθεί το θέμα, θα σου στείλω όσα λινκ έχω. Θα τα μαζεψω εν τω μεταξύ.... Redmi 3 (2/16)
-
Α οκ. Αυτό σημαίνει ότι θα διορθωθεί αργότερα;; Redmi 3 (2/16)
-
@gkalen μήπως ξέρεις αν αυτό το "Αδυναμία φόρτωσης πόρων" είναι πρόβλημα της ρομ;; Redmi 3 (2/16)
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@nikos_v Πατάω πάνω στο link και μετά μου λέει ότι αδύνατη η φόρτωση πόρων, από τα widgets από το post #634 αυτά στείλε.” Δυστυχώς σε αυτά δεν μου βγάζει καν σύνδεσμο! Μόνο αυτό: ab93193c807ddfabe57814b22d3a5bf1.jpg Αν γνωρίζεις που είναι αποθηκευμένα, ευχαρίστως να σου στείλω τον φάκελο! Redmi 3 (2/16)
-
@derveni δυστυχώς όταν επιλέξω ένα ρολόι και μετά επιλέξω "Online" ή "Ίδιος συντάκτης", μου βγάζει σφάλμα "αδυναμία φόρτωσης πόρων". Στο παρακάτω πχ, μπορώ να πάρω ένα λινκ όταν πατάω μοίρασμα. Αυτό είναι το λινκ: mood-小米主题商店 Αυτό είναι το ρολόι ad35817ef5c4ed181a5c2d3fe9d03dfd.jpg Μήπως ξέρει ο @gkalen αν είναι θέμα της ρομ και δε φορτώνει άλλα ρολόγια ή άλλα θέματα του ίδιου συντάκτη;; ---------- EDIT: @derveni Αλλά ρολόγια που είχα κατεβάσει είναι αυτά: 1d8ad17067526d917268acf856d79708.jpg Αν…
-
Ναι ρε φίλε!! Ναι ρε φίλε....!!! Εκεί ήταν! Ευχαριστώ @geoanto555 ! Είχα επιλέξει το τρίτο στη σειρά (το δεύτερο ψηφιακό) 349cff81ae9d438d917cb7c9f4487afd.jpg Redmi 3 (2/16)
-
Κοίτα, μπορεί κι εγώ να σας μπέρδεψα λιγάκι. Δες αυτή την εικόνα: 0e04e9e78afc0fc68e1e9b19febd8c96.jpg Το μολυβάκι που έχει πάνω δεξιά στο αναλογικό ρολόι, δεν το έχει στο ψηφιακό. Όταν πατήσω το μολυβάκι του αναλογικού, με πάει στη εξής οθόνη: cc5f9648c51cea96e81df370475aa045.jpg Αυτή τη συγκεκριμένη οθόνη, δεν μπορώ να τη βρω με άλλον τρόπο, μέσα στις ρυθμίσεις. Μόνο πατώντας στο μολυβάκι.... Μπορεί να είναι και δικό μου κόλλημα, αλλά με έχει πιάσει και το πείσμα λίγο...!! Redmi 3 (2/16)
-
Μπα, τα είχα κατεβάσει πριν την αναβάθμιση στη ρομ του @gkalen . Οπότε, δύσκολο να το βρω. Επίσης, στις ρυθμίσεις, στα θέματα, δεν υπάρχει η επιλογή να βρω θέμα μόνο για το ρολόι. Άρα, μάλλον θα πάω στη λύση των widgets... Redmi 3 (2/16)
-
Οπως είναι το default ρολόι, αλλά με διαφορετικά νούμερα (πχ πιο μεγάλη ή ωρα από τα λεπτά), πιο μεγάλους αριθμούς, ρολοι μαζί με καιρό...κλπ... Redmi 3 (2/16)
-
Οχι, δεν είναι είναι widget. Αυτά ξέρω να τα αλλάξω. Είχα κατεβάσει ρολόγια μέσα από τα θέματα στις ρυθμίσεις και τώρα δεν τα βρίσκω..... Redmi 3 (2/16)
-
Παράθεση από nikos_v: “ Εχω μία ερώτηση για κάτι που δεν μπορώ να βρω: Είχα κατεβάσει κάποια ρολόγια από τα θέματα και τώρα δεν μπορώ να τα βρω που είναι! Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν διαγραφεί, γιατί, όσο υπήρχε το μολυβάκι πάνω δεξιά στο ρολόι στην αρχική οθόνη, πατούσα το μολύβι και με πήγαινε εκεί που είχαν μπει όταν τα κατέβασα. Όταν διέγραψα το ρολόι και έβαλα το default της ρομ, τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και να βάλω κάποιο άλλο, πέρα από αυτά τα 4 που δίνει η ρομ. Δεν μπορώ να βρω τα ρο…
-
Καλησπέρα κι από εμένα! Να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου στον @gkalen για την προσπάθεια του!! Καλά, αυτό που γίνεται με τη μπαταρία, απλά ....δεν παίζει!! Με περίπου 3 ώρες οθόνη έχω τα παρακάτω αποτελέσματα στο Redmi 3! 1db1f1a71fc0922cb1b4aa3ec1105477.jpg Εχω μία ερώτηση όμως για κάτι που δεν μπορώ να βρω: Είχα κατεβάσει κάποια ρολόγια από τα θέματα και τώρα δεν μπορώ να τα βρω που είναι! Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν διαγραφεί, γιατί, όσο υπήρχε το μολυβάκι πάνω δεξιά στο ρολόι στην αρχική …
-
Οκ. Οπότε, κάνω backup το σύστημα, τους λογαριασμούς και όσες εφαρμογές έχω "πειράξει".... Και μετά κάνω restore το συγκεκριμένο backup, σωστά;; Redmi 3
-
@netblues Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Οπότε, αν θέλω να κάνω restore, μετά την εγκατάσταση της ρομ του @gkalen καλύτερα να κάνω από τις ρυθμίσεις του κινητού και να επαναφέρω μόνο το σύστημα και τους λογαριασμούς??
-
@gkalen και τα δύο backup τα έκανα στην SD Card. Δεν γνώριζα και δεν είχα διαβάσει πριν, ότι αν κάνω restore από Twrp, με επιλεγμένα τα πάντα, μου κάνει downgrade. Τώρα έχω κάνει και από τα 2 backup: Και από twrp, επιλέγοντας τα πάντα, αλλά και από τις Ρυθμίσεις του κινητού, επιλέγοντας και εκεί τα πάντα. Οι ερωτήσεις μου είναι: Μπορώ να κάνω restore από twrp, χωρίς να κάνει downgrade? Ποια κουτάκια πρέπει να επιλέξω εκει; Ή μήπως είναι καλύτερα να κάνω restore από το backup που έκανα από τις Ρυ…