Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 287.

• Τελικά, κατάφερα και έκανα downgrade στην προηγούμενη έκδοση που είχα (7.2.7.0)!! Στο backup είχα επιλέξει τα πάντα και μάλλον αυτό φταίει....! Ποιο είναι το σωστό backup που πρέπει να πάρω, για να μην κάνει downgrade?? (ή το σωστό restore, αφού έκανα backup τα πάντα??)

• Οκ παιδιά νομίζω βρήκα λύση! Πήγα ξανά μεσα από το TWRP, έκανα backup κάτι λίγα αρχεία και μετά άνοιξα το κινητό, βρήκα έναν φάκελο που μου έφτιαξε με όνομα "...THUNDER...κλπ" αντέγραψα εκεί μέσα το προηγούμενο μου backup και τώρα το βλέπει κανονικά από το TWRP!! Κάνω τώρα το restore και είδωμεν....!

• Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από nikos_v: “1. Αν κάνω backup μέσα από twrp, μετά από την αναβάθμιση στη συγκεκριμένη ρομ, μπορώ να κάνω κανονικά restore από αυτό το backup;; ” Για να κάνεις restore το back θα πρέπει να έχεις την ίδια έκδοση TWRP που είχες όταν πήρες το backup. ” Καλησπέρα κι από εμένα..... Προχώρησα κι εγώ και πέρασα την 8.0.2 σε Redmi 3 (2/16) αλλά αντιμετωπίζω το εξής: Πριν την εγκατάσταση, έκανα backup μέσα από TWRP, στην SD κάρτα που έχω. Μετά την εγκατάσταση, πήγα να κάνω …

• RE:

nikos_v - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από nikos_v: “1. Αν κάνω backup μέσα από twrp, μετά από την αναβάθμιση στη συγκεκριμένη ρομ, μπορώ να κάνω κανονικά restore από αυτό το backup;; ” Για να κάνεις restore το back θα πρέπει να έχεις την ίδια έκδοση TWRP που είχες όταν πήρες το backup.” Αν κάνω factory reset, θα διατηρηθειη έκδοση twrp που έχω; Redmi 3

• Ναι, το ξέρω.... Γι αυτό ρωταω, μήπως είναι προτιμότερο να κάνω ολική διαγραφή..;; Redmi 3

• Καλημέρα! Κατ αρχήν να δώσω κι εγώ τα συγχαρητήρια μου στον @gkalen και σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια σας για την συγκεκριμένη ρομ! Γενικώς, δεν κάνω αναβάθμιση μόλις βγει μία ρομ. Προτιμώ να διαβάζω τα σχόλια όσων την πέρασαν, για να δω τι παίζει και μετά προχωρώ αναλόγως... Μετά όμως από τα όσα καλά λόγια έχω διαβάσει για τη συγκεκριμένη ρομ, λέω να το κάνω το βήμα, μιας και η ρομ που έχω έχει ...παλιωσει λίγο!! Αυτή τη στιγμή, στο Redmi 3 μου (2gb, 16gb) έχω περασμένη την ελληνική stabl…

• RE:

nikos_v - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από tsili: “ -δευτερον οταν κανω scroll down την μπαρα με τις συντομευσεις ..πχ wifi,δεδομενα,flight mode κτλ..οταν παταω να κλεισει/ανοιξει καποιες απο αυτες επιστρεφει αμεσως μετα αφου το κανει.δηλαδη αν θελω πχ να κλεισω δεδομενα και να ανοιξω wifi και να το κανω αθορυβο..πρεπει να το κανω αντιστοιχα 3 φορες πανω κατω...δηλαδη μπορει να κατεβαινει και να σταθεροποιειται και να το ''στελνουμε-επιστρεφουμε'' χειροκινητα αφου επιλεξουμε ο,τι θελουμε??? ” Καλησπέρα! @tsili δεν ξέρω αν σο…

• RE:

nikos_v - - Ανακοινώσεις του Forum

Μήνυμα

Παράθεση από pit13: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από GR_Macedon: “Άρα από τουδε και στο εξης θα πρέπει να προσέχουμε πως τζιφραρουμε, τουτέστιν, να τα γραφουμε έτσι ωστε να ρολαρουν ως γαργαρο νεράκι.... ” Ορθά τα έγραψες μωρέ σύντεκνε, γιατί διάλε τσι απολυμάρας μας εάν δεν κατέουν ίντα γράφουμε ετά χάμω. ” Κοπέλια, και ότι είπαμε, νερό κι αλάτσι... :)” Κοντώ και θωρώ συντεκνάκια πολλά-πολλά...!! Redmi 3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από alexport: “Απανταω στον εαυτό μου μπας και το συναντήσει κ άλλος. Στις ρυθμίσεις ενέργειας πρέπει να απενεργοποιησουμε τη διαχείριση από το miui στη συγκεκριμένη εφαρμογή για να εμφανίζει ειδοποιήσεις κ από sleep... Όλα καλά τώρα...” Όταν λες "ρυθμίσεις ενέργειας" που ακριβώς είναι και δεν το βρίσκω; Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Από την στιγμή που είσαι σε stable και θα συνεχίσεις σε stable την περνάς από πάνω μέσω update. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα και από εμένα, μετά από πολύ καιρό απουσιας, λόγω δουλειάς κυρίως! Εγώ, σε Redmi 3, με stable 7.2.7, δοκίμασα μέσω του update αλλά δεν το κάνει. Με επαναφέρει στην αρχική οθόνη όταν επιλεξω το zip αρχείο της stable 7.5.1 Μήπως είναι καλύτερα να το κάνω μέσω twrp; Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk

• RE:

nikos_v - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από SirNik: “Θα το μπρικαρεις, οπότε όχι, εγώ την πατησα με το τελευταίο flash tool... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρα κι από μένα! Δεν ξέρω ποια έκδοση flash tool έχω, αλλά εγώ όλες τις προσπάθειες που έκανα, τις έκανα σε windows 32bit και είναι μία χαρά.... Εννοείται ότι ενδείκνυται το 64, αλλά αν δεν έχεις;; Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk

• Αυτό θα ήθελα --> Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από dtsilog: “Παράθεση από nikos_v: “Το δοκίμασα και κλείνει την κλήση, αλλά ταυτόχρονα, ξεκινάει η μουσική....! Αν σε παίρνουν τηλέφωνο, πως απαντάει; Στιγμιαίο ή παρατεταμένο πάτημα;; Και κάτι άλλο, όταν μιλάς με τα πίστον, μπορείς να κλειδώσεις τη συσκευή και να μιλάς; Γιατί εγώ όταν μιλάω και παω να το κλειδώσω, μου απορρίπτει την κλήση! Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk ” Εγώ έχω ένα απλό με μόνο ένα κουμπί, με ένα κλικ κάνει αποδοχή κλήσης και με παρατεταμένο πάτημα κάνει τερματι…

• Το δοκίμασα και κλείνει την κλήση, αλλά ταυτόχρονα, ξεκινάει η μουσική....! Αν σε παίρνουν τηλέφωνο, πως απαντάει; Στιγμιαίο ή παρατεταμένο πάτημα;; Και κάτι άλλο, όταν μιλάς με τα πίστον, μπορείς να κλειδώσεις τη συσκευή και να μιλάς; Γιατί εγώ όταν μιλάω και παω να το κλειδώσω, μου απορρίπτει την κλήση! Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk

• Δυστυχώς τα δοκίμασα όλα!! (Ξέχασα να το πω πριν). Και τις δύο επιλογές για ρύθμιση έντασης ή αναπαραγωγής αλλά και τους βασικους τύπους ακουστικών, αλλά τίποτα! Μόλις επιλέγω το κουμπί αύξησης έντασης ήχου, μου βγάζει ότι είναι οκ, αλλά μετά δε λειτουργεί το βασικο κουμπί που με ενδιαφέρει! Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk

• Καλησπέρα στην παρέα! Μια ερώτηση που έχει αναφερθεί και αλλού, αλλά δεν δόθηκε απάντηση: Πήρα ακουστικά samsung original (τα βρήκα σε προσφορά από το e-shop) και ενώ λειτουργούν τα κουμπιά αύξησης-μείωσης της έντασης, δε λειτουργεί το κουμπί που τερματίζει την κλήση. Το ίδιο κουμπί, λειτουργεί για να αρχίσει ή να κάνει παύση σε τραγούδι! Επειδή τα θέλω κυρίως για να μιλάω (όχι για μουσική) και με βολευει να απαντάω και να τερματίζω την κλήση απο εκεί, δώστε τα φώτα σας.... Αν υπάρχει κάποια λύσ…

• Un-root Redmi 3??

Μήνυμα

Εννοείται ότι την έχω μέσα! Τώρα που έχω και το twrp, το 3.0.2 , το πορτοκαλί, θα το κάνω μάλλον αύριο!! Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk

• Un-root Redmi 3??

Μήνυμα

@caeser το διάβασα κι αυτό κάπου, αλλά δεν το τόλμησα γιατί φοβήθηκα μην φάει κανένα κόλλημα..... Θα το κάνω έτσι όταν είμαι σε υπολογιστή καλού κακού..! Καλή Ανάσταση!! Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@nikos_v δοκίμασε να κάνεις και Wipe Cache & Dalvik Cache Καλή Ανάσταση” Οκ. Θα το δοκιμάσω. Σ ευχαριστώ πολύ! Καλή Ανάσταση!! Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk

• Un-root Redmi 3??

Μήνυμα

Οκ. Ευχαριστώ!! Έλεγα μήπως δω αύριο το Μαντσεστερ - Λεστερ αλλά μάλλον πως θα βλέπω το........αντικριστό!!! Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk