Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 287.
-
Un-root Redmi 3??
ΜήνυμαΣτο supesu εκτός από το "Πλήρης κατάργηση πρόσβασης root" πρέπει αν κάνω και κάτι άλλο;; Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk
-
Un-root Redmi 3??
ΜήνυμαΝαι. Εννοείται! Μήπως έπρεπε να κάνω επανεγκατάσταση του OTE TV go; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Un-root Redmi 3??
ΜήνυμαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους; Καλή Ανάσταση εύχομαι σε όλους σας, με υγεία πάνω απ όλα! Μία ερώτηση: Έκανα εγκατάσταση το OTE TV Go στο Redmi 3 (έχω την ελληνική stable 7.2.7) και μου έβγαλε το μήνυμα ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές!! Με ένα μικρό ψάξιμο, διάβασα ότι, μία λύση είναι να βρω παλαιότερη έκδοση του OTE TV Go και να το εγκαταστήσω (χωρίς να της κάνω ενημέρωση μετά) και η άλλη λύση είναι να κάνω unroot. Διάβασα εδώ στο φόρουμ ότι, για το κάνω, πρέπει πάω μέσα στο SuperSU και …
-
Εγώ πχ, που έχω μία Kingston που (νομίζω) είναι class 10 και ένα στικάκι usb 3, θεωρητικά δε θα έχω πρόβλημα....; Μάλλον θα το δοκιμάσω, αλλά κάποια στιγμή που θα έχω και εύκαιρο τον υπολογιστη, για καλό και για κακό! Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες παιδιά! Να είστε καλά!! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από nikos_v: “δε θα σβηστεί και το ίδιο το twrp;;! ” Όχι δεν σβήνεται το TWRP. Το partition αυτό δεν μπορείς να το διαγράψεις με wipe επειδή δεν σου δίνει την επιλογή πχ Wipe Recovery Σου έχει μόνο τις παρακάτω επιλογές: 1. Dalvik cache 2. System 3. Data 4. Internal storage 5. Cache 6. Micro SD 7. OTG ” Είναι καλύτερα, μετά το wipe, να αντιγράψω τη ρομ μέσα στη συσκευή ή να την εγκαταστήσω από την sd ή το στικάκι;; Υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάπου όλη η διαδικασί…
-
@pechr @caeser Να ρωτησω κάτι και συγχωρήστε με αν είναι βλακεία! Ας πούμε ότι μπαίνω με twrp και κάνω όλα τα wipes μέσα από twrp (εκτός την κάρτα sd ή το στικάκι), δε θα σβηστεί και το ίδιο το twrp;;! Btw, μόλις σήμερα παρέλαβα αυτό το ανταπτοράκι και είναι πάρα πολύ καλό! (Πολύ μικρό όμως που μπορεί και να το χάσω!!) ca3e299641a86862378def663329225e.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dtsilog: “μήπως είναι δυνατόν όταν θέλουμε να πρωτοβάλουμε stable (ελληνική), εφόσον είναι unlocked η συσκευή μας, να βάλουμε πρώτα την official fastboot κινέζικη stable με miflash και μετά με τον παρόντα οδηγό την ελληνικη stable μέσω twrp; ” Δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό. Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος από τα παιδιά εδώ μέσα..... Εμένα με έχουν σώσει πολλές φορές!!
-
RE:
nikos_v - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από nikos_v: “ακολούθησα όλη τη διαδικασία και μετά, αφού μπήκα σε fastboot, έγραψα την εντολή fastboot boot twrp-3.0.2-0-ido.img ” Επειδή τις περισότερες φορές η παραπάνω εντολή οδηγεί σε αποτυχία εκτέλεσης, καλό είναι να δίνουμε fastboot flash recovery twrp-3.0.2-0-ido.img ” Καλησπέρα! Σήμερα, με τον τρόπο που αναφέρεται στο 1ο post, πέρασα την ελληνική stable 7.2.7 χρησιμοποιώντας -φυσικά- την έκδοση twrp 3.0.2 του Μιχάλη!! Πάλι με τον ίδιο τρόπο που ανέφερα λ…
-
Παράθεση από pechr: “Υπάρχει διαρκώς στη μέση της εικόνας ο δείκτης από ποντίκι.. ” Αυτό που λες, μου το εμφάνιζε κι εμένα σε κάποια έκδοση twrp και νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό, γι' αυτό και δεν το ανέφερα. Π.χ. τώρα μου το εμφανίζει στην 3.0.0-r2, αλλά αυτή η έκδοση είναι μια ιστορία από μόνη της και ίσως γι αυτό να μην έδωσα σημασία..!!
-
Καλησπέρα. Επειδή την πάτησα με το twrp (για δεύτερη φορά!) όταν πήγα να περάσω την τελευταία dev (6.4.14) και μου πήρε 4-5 ώρες για να το φέρω στα ίσα του, θέλω να σας παραθέσω το παρακάτω λινκ, όπου βρήκα την έκδοση twrp 3.0.2-0 Τη βρήκα στο en.miui.com σε αυτό το σύνδεσμο. Αν δείτε, σε κάποιο σημείο που γράφει Requirements, έχει για κατέβασμα αυτό: Combo_TWRP3_IDOV2.zip Μέσα εκεί υπάρχει η έκδοση twrp 3.0.2-0 Αυτή χρησιμοποίησα με την μέθοδο που αναφέρει ο @MIUI_ART στο πρώτο ποστ του συγκεκρ…
-
Καλημέρα και από μένα! Μόλις σήμερα διαπίστωσα κι εγώ, ότι τον προηγούμενο μήνα, έχουν σταλεί από το κινητό μου (χωρίς να το ξέρω) 21 sms προς τον αριθμό +447786209730 !! Η λύση είναι να απενεργοποιήσουμε το Mi Messenger ?? Όποιος ξέρει την λύση, ας μας το πει (και νομίζω ότι καλό θα ήταν να αναφερθεί με κάποιον τρόπο, σε κάποιο σημείο στο forum μας, ώστε να το βλέπουν όλοι), γιατί πιστεύω ότι πολλοί θα την "πατήσουν" όπως κι εγώ...
-
RE:
nikos_v - - Tips & Tricks
ΜήνυμαΠαράθεση από koko: “Ωραια ανακάλυψη! Έφαγα κόλλημα! Άσε που ειμαι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η παίκτρια!!!! (Σσσς... Ουτε έναν πόντο δεν κατάφερα να πιάσω)” Άσε.....με το ζόρι πάω στο 2ο....! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σ' ευχαριστώ @caeser ! Το συγκεκριμένο "κόλπο", το βρήκα όταν, μετά από το ολοκληρωτικό φορμάτ που αναγκάστηκα να κάνω και μετά πέρασα ξανά την Αγγλο-κινέζικη stable, ήθελα να πετάξω πολλές, κινέζικες εφαρμογές μαζί ή να μετακινήσω κάποιες, μέσα σε ένα φάκελο... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk