Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 287.
-
Καλησπέρα! Ανακάλυψα και κάτι άλλο σχετικά με την μαζική μετακίνηση ή/και διαγραφή εφαρμογών. Όταν πατήσουμε παρατεταμένα το κουμπί "πρόσφατων εφαρμογών" (κάτω αριστερά, που μοιάζει με "Ξ"), μας βγάζει το μενού "move apps, widgets...κλπ...". forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12857/ Σε αυτό το σημείο, οποίες εφαρμογές και αν επιλέξουμε, τις βάζει εκεί κάτω και μπορούμε να μεταφερθούμε σε άλλη οθόνη ή φάκελο και να τις "αφήσουμε" όπου θέλουμε, απλά πατώντας πάνω τους. forums.xiaomi-miui.g…
-
Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά (τουλάχιστον δεν το βρήκα ψάχνοντας), αλλά ανακάλυψα ένα παιχνίδι, μέσα από τις ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο. (Το δοκιμασα σε Redmi 3). Αν χτυπήσουμε με το δάκτυλο μας γρήγορα 3 φορές πάνω στο "Έκδοση Android" εμφανίζεται ένα μικρό κυκλάκι και αν το πατήσουμε λίγο επίμονα, βγαίνει ένα παιχνίδι με ένα ρομποτάκι (σήμα Android) που πηδάει ανάμεσα από κάτι γλυφιτζούρια!! Φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι..! Επισυνάπτω και screens..! 3027e0a945ea4cd2189…
-
Έχω περάσει κι εγώ τη νέα dev σε Redmi 3 και όλα είναι καλά μέχρι στιγμής... Μία ερώτηση: Εμφανίζει σε κάποιον άλλον αυτό το πρόβλημα με το copy-paste στο κείμενο; Δεν έχω δει να το αναφέρει κάποιος, κάπου αλλού, εκτός και αν δεν έψαξα καλά... 9844d59a7e2d1a14c6be23aed2673d70.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Ηθελα να δω τι ποιότητα θα είχαν οι φωτό μετά.. Ευτυχώς είχα προλάβει και το αναβαθμισα στα 10gb.” Οι φωτό μετά θα ήταν χάλια!! Το έκανα κατά λάθος....και ευτυχώς που τις είχα και στον υπολογιστή αλλά και στο Google photos, στο αρχικό τους μέγεθος! Εκεί που η φωτογραφία είναι πχ 2,3 ΜΒ, την κάνει λιγότερο από 1ΜΒ. Στο κινητό δε δείχνει καθόλου καλή! Δεν έχω ενεργοποιήσει ξανά αυτή την επιλοηη.... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια χαρά σε όλους! Όπως λέει και το -ευφάνταστο- username μου, το όνομά μου είναι Νίκος, είμαι 39 χρονών και είμαι από Ηράκλειο Κρήτης. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο 4,5 χρονών (είναι αυτός στο αβαταρ μου)!! Δουλευω σαν γραφίστας σε διαφημιστική-εκδοτική, αλλά τα τελευταία 4 χρόνια, διοργανώνουμε εκθέσεις με Κρητικά προϊόντα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (αυτό, για όσους θέλουν να τα πούμε από κοντά, να πιούμε και μια ρακή στην εκθεση!!!) Στον κόσμο της Xiaomi με έβαλε ένας φίλος προγραμματιστή…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teodorzaf: “και διερωτώμαι, πριν το φλασάρισμα αν αλλάξω το recovery του φακέλου της Ρομ που θα εγκαταστήσω, με το recovery που έχω τώρα (αυτό του λινκ) θα κάνω ζημιά?” Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ σαν επόμενο βήμα! Τι κάνουμε, στην περίπτωση που τα παίξει πάλι το twrp;; Αν δοκιμάσεις να το αντικαταστήσεις με αυτό που σου δούλεψε, ενημέρωσε μας να το κάνουμε κι εμείς! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από nikos_v: “Μήπως δεν έχει καθόλου twrp μέσα τώρα;; ” Γιατί δεν μπαίνεις τόση ώρα στο recovery να δεις τι έχεις;” Αυτό προσπαθώ... Κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το volume up, μετά με βγάζει στην οθόνη με τα κίτρινα και μπλε τετράγωνα, που επιλεγεις recovery, download κλπ..... Και μετά, αφού επιλεξω recovery, με βγάζει στη μαύρη οθόνη με το κινητό και το καλώδιο από κάτω... Πρέπει να κάνω τη διαδικασία ξανά, με υπολογιστή μάλλον, ε;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από nikos_v: “Το twrp που έχω τώρα στο κινητό μου, μπορώ να το διαγράψω και να το αντικαταστήσω με αυτό;; Υπάρχει κάπου σαν εφαρμογή ή σαν img, ώστε να βάλω αυτό που ανέβασες και ανοίγει όταν κάνουμε εκκίνηση σε recovery;; ” θα το αποθηκευσεις την συσκευη σου. Θα μπεις TWRP και θα επιλέξεις install image .. Θα επιλεξεις το αρχείο .img και θα το αντικαταστήσεις στην επιλογή recovery όταν σε ρωτήσει μεταξύ των δυο επιλογών ( boot ή recovery)” Λοιπόν, έκανα επανεκκίνησ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teodorzaf: “ορίστε το twrp 3.0.0 για οποίον τον θέλει. twrp_redmi3.img” Ωραία...! Μια ερώτηση τώρα: Το twrp που έχω τώρα στο κινητό μου, μπορώ να το διαγράψω και να το αντικαταστήσω με αυτό;; Υπάρχει κάπου σαν εφαρμογή ή σαν img, ώστε να βάλω αυτό που ανέβασες και ανοίγει όταν κάνουμε εκκίνηση σε recovery;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου
-
Το είδα που το ανέφερες πιο πριν @teodorzaf Μάλιστα έψαχνα σε όλο το νήμα να βρω που έκανες την αναφορά αυτή, μήπως και είχες βάλει το λινκ για το twrp που χρησιμοποίησες... Εσύ τελικά, από που κατέβασες το twrp που χρησιμοποίησες; Αν έχεις λινκ, ανέβασε το εδώ το απόγευμα, να το έχουμε... Κι εγώ μάλλον θα δοκιμάσω την νέα gtv το απόγευμα.... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους...! Χθες το απόγευμα δοκίμασα ξανά με τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 και μου έκανε πάλι το ίδιο! Μόλις τελείωσε το install της dev rom 6.3.31, με πήγε ξανά στο twrp, έκανα reboot -> system, έκανε επανεκκίνηση και λίγο μετά, στην αρχή που βγάζει το λογότυπο Mi (μαύρη οθόνη) έκανε ξανά επανεκκίνηση και ξανά...και ξανά.... Αφού έκανε 3-4 φορές επανεκκίνηση, χωρίς να μπορέσει να ξεκινήσει, το έκλεισα, μπήκα σε download mode και πέρασα την stable, multilanguage 7.1.3.0…
-
Παράθεση από MetzeloS: “ειχα δοκιμασει αυτο εδω και δουλευε αλλα γενικα πανε ολα αργα με κινεζικη ρομ. βαλε ευρωπαϊκη να νιωσει λιγο το κινητακι! ” Θα το δοκιμάσω μέχρι να πάω σπίτι, γιατί δε γίνεται χωρίς πληκτρολόγιο.... ούτε μήνυμα δεν μπορώ να στείλω..! (Δυστυχώς στη δουλειά δεν έχω κάποιο ασύρματο) Παράθεση από flowin_through: “Περίμενε, γιατί μπερδεύτηκα, δεν είχες περάσει αρχικα την ελληνική; Το εχεις ξεκλειδώσει; Αν το έχεις ξεκλειδώσει, ναι κάνε τον οδηγό του MIUI art. ” Ναι, είναι ξεκλ…