Παράθεση από pechr: “Δεν εβαλες την GTV stable 7.2.8 ;; ” Που μπορώ να τη βρώ αυτή?? Είναι fastboot tom για το redmi 3?? Στο Λίστα με Fastboot Roms για όλες τις συσκευές.. δεν υπάρχει για Redmi 3 και στο Ελληνικές MIUI ROMS (GTV) η τελευταία gtv είναι η 6.3.31 και η τελευταία stable είναι η 7.2.4
Παράθεση από flowin_through: “Κατεβασε το flashify και επίσης την εξελληνισμένη TWRP από εδώ, που την έχουμε βάλει πολλοι και πέρνα τη. Πιστεύω δε θα μπλεξεις με το παλιό TWRP.. ” Επίσης, το flashify το έχω μέσα....αλλά δεν είμαι root!!
Θα μπορέσω μόνο αν μου στείλει κάποιος ένα λινκ, ώστε να το κατεβάσω απ' ευθείας μέσα από το κινητό. Προσπάθησα από το κινέζικο appstore, αλλά δεν μπορώ να γράψω, ώστε να ψάξω το google services κλπ....
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Θα το κάνω με όποιον τρόπο μου προτείνετε... Απλά, τώρα είμαι στη δουλειά και δεν θα μπορώ να ασχοληθώ παραπάνω.... (μόνο ότι προλάβω να σας απαντάω εδώ μέσα. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο κινητό) Εν τω μεταξύ, πήγα και έκανα restore από το backup που είχα πάρει χθες μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού και τώρα, ναι μεν μου κατέβασε τις εφαρμογές που είχα, αλλά δεν έχω πληκτρολόγιο...! Φαντάζομαι, επειδή είχα ελληνική rom όταν έκανα το update, και τώρα δεν βρίσκει τα πληκτρολόγια που είχα πριν...
Παράθεση από flowin_through: “Κατεβασε το flashify και επίσης την εξελληνισμένη TWRP από εδώ, που την έχουμε βάλει πολλοι και πέρνα τη. Πιστεύω δε θα μπλεξεις με το παλιό TWRP.. ” Να δοκιμάσω με αυτό τον οδηγό του @MIUI_ART ??
Παράθεση από teodorzaf: “Τώρα είδα τη έπαθες, κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ πριν 3-4 μέρες και το πρόβλημα ήταν του twrp. Με την έκδοση 3.0.0. Όλα καλά μετά από μία αναβάθμιση μου πέρασε νομίζω το twrp 3.0.0.a η b, δεν θυμάμαι και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ούτε το back up να βάλω ούτε να φλασαρω rom. Με το που άλλαξα twrp σε 3.0.0 όλα ok. Για κοίτα τι έκδοση twrp έχεις. ” Τι να σου πω..... Η έκδοση twrp είναι σίγουρα η 3.0.0 αλλά μετά είχε και ένα r.....και ένα αριθμό..! (πχ 3.0.0.r0) Δε θ…
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nikos_v: “Τώρα, το κινητό είναι στην αρχική του μορφή, με όλες αυτές τις υπέροχες κινέζικες εφαρμογές....! ” Δεν εβαλες την GTV stable 7.2.8 ;; ” Θα σου πω ακριβώς τι γράφει στις πληροφορίες: MIUI 7.2 | Stable 7.2.7.0 (LHPCNDB)
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nikos_v: “telika mpika se fastboot kai perasa tin 7.2.4 stable. ” ωραίος !! μπράβο ... !!Αφόύ φλάσαρες με cmd την ROM.. Συνεχίζουν τα προβληματα με καρτα Sim και wifi; ” Καλημέρα.... Ευτυχώς το wifi και η sim δουλεύουν κανονικά!! Τώρα, το κινητό είναι στην αρχική του μορφή, με όλες αυτές τις υπέροχες κινέζικες εφαρμογές....!
telika mpika se fastboot kai perasa tin 7.2.4 stable. sorry Gia ta greeklish, alla den prolavaino tora na peraso Google apps. Ta ypoloipa ayrio... Eyxaristo para poly olous Gia ti voithia!!!
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια..... Δυστυχώς, αν δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος, θα κάνω άλλη μια προσπαθεια μόνος.... Δε γίνεται να είμαι χωρίς κινητό αύριο.....
Παιδιά ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν γίνομαι πιεστικός, αλλά πραγματικά, αν είχα άλλο κινητό να πάρω αύριο στη δουλειά, θα το άφηνα για αύριο όλο αυτό.....! Κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό!!
Κατέβασα το md5checker στον υπολογιστή και τσέκαρα την ρομ που κατέβασα και έχει το ιδιο md5 με αυτό που γράφει στη σελίδα που κατέβασα την ρομ... Την ρομ την πέρασα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και έκανα τα wipes... Να προχωρήσω τώρα στο Install από το twrp??
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835