Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 548.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠρο διετίας ειχα ξεκλειδώσει, κατοπιν αιτηματος, τον bootloader ενος redmi pro. Τωρα, για να ξεκλειδώσω με τον ιδιο miui λογαριασμό ένα redmi note 7, θα χρειαστεί να αποστείλω παλι αίτημα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εχω ανταλλακτικά redmi pro. Eστελα προσωπικο μήνυμα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Notifications
ΜήνυμαΤο έλυσα μεσω των ρυθμισεων για την μπαρα ειδοποιήσεων Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: Notifications
ΜήνυμαΠαράθεση από dhmlaz: “Παράθεση από ail31ou: “Ξαφνικα δεν εμφανιζονται ειδοποιήσεις με το εικονιδιο της καθε εφαρμογής στην ανω αριστερή γωνια,αλλα 3εις τελειες πανω δεξιά. Τι φταιει? a2ac8d3297aae344c70b9b3174a1822c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φταίει το θέμα πού έχεις εγκαταστήσει. Άλλαξε το θέμα και θά έλθει στα καλά του. Αρκεί βέβαια να είσαι σίγουρος_η ότι το θέμα είναι συμβατό με miui 10 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” το θεμα ειναι το …
-
Notifications
ΜήνυμαΞαφνικα δεν εμφανιζονται ειδοποιήσεις με το εικονιδιο της καθε εφαρμογής στην ανω αριστερή γωνια,αλλα 3εις τελειες πανω δεξιά. Τι φταιει? a2ac8d3297aae344c70b9b3174a1822c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Knock knock πρόβλημα
Μήνυμαεπίσης στις δοκιμές μου βγαζει fail στο selftest screen 751cd48b7931e139bf9a4caef1de6601.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Knock knock πρόβλημα
ΜήνυμαΣημερα, εκανα αντικατάσταση της μανίσιας οθονης στο redmi pro με μια νεα οθονη αγορασμένη απο aliexpress. Ολα πήγανε καλα.... κ ολα κομπλε.... ομως, οταν κλεινω οθονη με power button και μετα κανω διπλο tap για να ξυπνήσει η οθόνη το κινητο κανει επανεκκινηση. Τι συμβαίνει? acea807d19b5808b1b7bb5c69e5c2bbc.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Δυνατος ηχος
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μήπως έχεις το Dolby Atmos ενεργό;” Το χω απενεργοποιησει... Ειδα βελτιωση αλλα οχι θεραπεια Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυνατος ηχος
ΜήνυμαΠριν λιγες εβδομαδες, εγκατεστησα νεα ρομ(xtrv 9.1.3), και ο ηχος των media ειναι υπερβολικός... δλδ οταν βλεπω ενα βιντεο ή ακούω ενα τραγούδι, παρόλο που εχω την σταθμη ηχου στο χαμηλότερο επιπεδο,ο ηχος του βιντεο ή τραγουδιου ειναι εξαιρετικα υψηλος, σε βαθμο να δεχομαι παρατηρήσεις απο τη γυναικα μου, προκειμενου να κανω χρηση handsfree........... Τι να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, ότι και να επιλέξεις από το CIT θα γυρίσει στο προεπιλεγμένο. Αντίθετα σε android 9, εκεί που εσένα σου βγάζει 2G, 3G, LTE, έχει τα δίκτυα αναλυτικά και βάζεις όποιο θες” πριν 4 χρονια σε αλλο κινητό (οχι xiaomi) ειχα αυτή τη δυνατότητα.... Ισως να την ειχα κ στην προηγουμενη rom, με το Redmi pro(δεν το καλοθυμαμαι αυτο)..... Καταληκτικά, στο redmi pro δεν υπάρχει σε Android 6.0 miui 10.3 αυτη η δυνατοτητα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σε παλιές συσκευές δεν είχες δυνατότητα να αλλάξεις το δίκτυο εκτός από το 2G, 3G, 4G-LTE” το Redmi Pro ειναι παλια συσκευη κ δεν αλλαζει οπως στη φωτο που έστειλα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > κάρτες sim και δίκτυα > επιλέγεις την sim ου θες > και το έχει εκεί” Εκει εχει μονο 3εις επιλογες(lte, 2G,3G) Εγω θυμαμαι με την πληκτρολόγηση κωδικου στον caller, να βγαινουν οι info τηλεφωνου κ εκει να εχεις αρκετες επιλογές... οπως στην φωτοbd9bbf68ac9a094e471390f497147d2f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοbile network type
Μήνυμαδεν υπηρχε μια επιλογη ονοματι... type preferred... οπου μπορούσε κάποιος να επιλεξει τον τυπο δικτυου.....? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διπλός χώρος
ΜήνυμαΤελικα υπάρχει επιλογή ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοbile network type
ΜήνυμαΠληκτρολόγησα στον caller *#*#4636#*#* και βγήκα στο μενου της φωτο. Εχω την εντυπωση οτι παλιότερα μπορουσα να επιλεξω τον τυπο του δικτυου κινητης τηλεφωνιας, αλλα τωρα δεν μπορώ. Εχω καποια εναλλακτικη στην επιλογη του τυπου δικτυου κινητης τηλεφωνιας? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63649/ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διπλός χώρος
ΜήνυμαΠαράθεση από KainBlock: “Αν πας Ρυθμίσεις > Διπλός Χώρος Δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής διπλού χώρου ; ” οχι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Χρόνο θέλει και θέλει Photoshop επίσης να τα φτιάξεις τα εικονίδια και να ασχοληθείς. Λοιπον το theme_values πειραξε τα νουμερα οχι τις ονομασιες και ανοιξε Photoshop και κανε έναν καμβα 70χ70 γιαd rawable-xhdpi και 90χ90 για drawable-xxhdpi βάλε τα εικονιδια εκει μεσα να ειναι ισα με τον καμβα να μην εχουν κενα δλδ μεγαλωσε και την μπαταρια λιγο και αυτη με καμβα και δοκιμες και θα εισαι οκ Τάδε έφη @geoanto555” σε ο. τι αφορα τα shortcuts των εφαρμογων που εμφανιζονται…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “αυτά είναι τα αρχεία παιδιά.” και τι πρπει να κανουμε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με την πρωτη ευκαιρία θα σας φτι'αξει ο @alvin1983 ενα zip το οποιο θα εχει μεσα και τα εικονιδια για να μεγαλώσει όλη η μπάρα. Αυτό βέβαια χρειάζεται αρκετό χρόνο και δοκιμές για να κάτσει σωστά πάνω στο κινητο. Αυτά από εμένα, δυστυχώς δεν έχω χρόνο να κάτσω να αλλάξω τα μεγέθη με το photoshop χωρίς να αφήνουν κενά. κλπ κλπ. Αν θέλει κάποιος αλλος να ασχοληθεί να μου πει να του δώσω τα αρχεία να το κάνει.” να τολμήσω να το προσπαθησω? Θέλει εξειδικευμένη γνώση? Στάλθη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “ναι η ωρα και το ονομα της sim αν αυτή υπάρχει. Το apk σε καθε ρομ πρεπει να πειράζεις και αυτό δεν ειναι και το πιο ευκολο πράμα. Τεσπα, θα μιλήσω με @alvin1983 που το ξεκινησε και θα δουμε,.” οκ..... Το επιθυμητο ειναι τα παντα ολα στο status bar να μεγαλωσουν(ενδειξεις, shortcuts κλπ) Αναμένω Κ παλι ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk