Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 548.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “To wifi κλπ παίζει να ειναι και το μέγεθος του εικονιδίου οπότε εκει πρεπει να το πειράξεις ή από το θέμα ή από το apk. Για να δω τι παίζει.......forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63611/” Στην φωτο σου.. ειναι μεγενυμενη μονο η ωρα(?)....... Τι εννοεις να πειράξω το apk... ποιο apk? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “το μεγεθος μπαταρίας το έκανα, για να δω και τα υπόλοιπα... Όλα αυτα σε mido με miui 10” Αναμενω τις αλλαγες σε οmega.... Κ ακομα μεγαλυτεργ μεγέθυνση απο αυτη που ηδη έχετε καταφερει.. δεν με χαλαει.... δλδ... ενα 10% ακομη.. δεν είναι ασχημο Ευχαριστω που το προσπαθεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@ail31ou πες μου λίγο μόνο το μέγεθος της μπαταρίας δεν αλλάζει;” ναι... αυτο αλλαζει.... τπτ αλλο Θα θελα και η ωρα να μεγαλώσει αλλα κ ο δεικτης wifi.... και τα shortcuts απο τις ειδοποιησεις των app να μεγαλωσουν Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπα... εχω σε πολλα σημεία λεκεδες. Δεν αλλαζω την οθονη γτ κ με την νεα οθονη πάλι στα ιδια θα ερθω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Υπάρχει αλλά ειναι ακριβή/.. Αλλαγή οθόνης.. :P” ναι.... αυτη την ξερω...Αντε κ πηρα καινουργια οθονη...... ειναι σιγουρο οτι δεν θα χαλασει. και αυτη? Αν παρω, απο που συστηνεις? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει καμια λυση για το burn in φαινόμενο της oled οθονης του? ...μιλω για τους "λεκεδες" απο καμμενα pixels... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανενα νεοτερο απο την προσπαθεια για αυξηση της γραμματοσειρας? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διπλός χώρος
ΜήνυμαΠως σβηνονται απο την μνήμη τα mb που καταλαμβανει ο δεύτερος, αφού τελικα δεν σκοπεύω να τον κανω χρηση? 9e5bbb2763dffe25991a4c46850c9aab.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναμενουμε γενικοτερα βελτιωση της μπαρας(μεγεθυνση ενδειξεων συστήματος κ εφαρμογων) γτ καθε φορα που την κοιτάζω ειναι σαν να περνάω κλωστη σε βελονη Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Οπότε σίγουρα υπάρχει και αλλού αλλά που? Θα το δω καποια στιγμη μεσα στην εβδομάδα όταν πιάσω το omega.” Με την ευκαιρια δες αν μπορείς να μεγενθύνεις τα παντα ολα στο status bar(ωρα, εικονιδια εφαρμογων απο notifications κλπ) καθως και η ωρα να παει δεξιά. Γενικα ειναι ολα ψειρες στο status bar. Ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μεσα απο τα θεματα το κανεις εισαγωγη. Αν σου λέει ότι δεν υποστηρίζονται θέματα από τρίτες πηγές πρεπει να κανεις εγκατάσταση το theme editor for .” Το θεμα το πηρε(1η φωτο) αλλα η ωρα παραμένει ψειρα(2η φωτο) Πρεπει να ρυθμισω κατι? 303d298a8c51c5790f539d3d17c494ed.jpg4c0699a5e4823809f7c03d352b63dbee.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ail31ou: “Αλλα τι να φταιει? ” Για δοκιμασε να το περασεις αυτό απο τα θέματα .. link\\ @cacau αυτο ειναι για το unmount κανε reboot κανονικα.” Ειναι theme και τo kανω εγκατασταση μεσα απο twrp? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Οκ, δες μια και σε system/media/theme/default/ το com.android.systemui ΛΟγικά εκει μέσα έχει περάσει κανονικά. Αν υπάρχει όντως και εκει τότε κάτι το εμποδίζει να δείξει την ώρα σωστά δλδ παίρνει και από αλλού δεύτερη εντολή. Αυτο το αλλου μπορει να ειναι θέμα, κάτι που θέλει αρκετό ψάξιμο ή τύχη. ΜΗτσο στο polaris βαλε ενα τυχαία..” Εκει το εχω.....Αλλα τι να φταιει? κ πως διορθωνεται? 51ce7d2b3736cdeae52ce127f19db295.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν εχεις κανει root μπες σε data/system/theme και δες αν υπάρχει εκει μέσα αρχείο με όνομα com.android.systemui” Δεν το εχω9340067447a022da2f66d8c81098d8d6.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τι πρόβλημα εχεις? Δεν περνάςι στην εγκατάσταση;” περνα.... αλλα αυξανει σε μεγεθος μόνο η μπαταρια.... η ωρα μενει ψειρα * επίσης δεν γινεται και η ωρα να παει στα δεξια μαζι με την μπαταρια? * Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δωσε ενα log απο το twrp μετά το σφάλμα, Επίσης δοκιμασε αυτό” καμια βοηθεια για οmega? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cacau: “Σε mi note 3 (Jason) δεν εγκαθίσταται καθόλου από τότε που πήγαμε σε android 9. Βγάζει μήνυμα λάθους "Error 7" όταν το τρέχω μέσω twrp. ...Κάντε κάτι για τα τιμημένα γερατειά :D” To Jason εχει android 9???.... και το omega κολλησε σε android 6?? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τουλάχιστον υπάρχουν επιλογές να το ρυθμίσεις, έστω και χειροκίνητα :)” Επιλογες για το θεμα υπαρχουν...... αλλα αυτες ήταν ευκολότερες κ ταχυτερες στο miui8. Eνα unmerge στους ηχους κλήσης κ ειδοποιησεων στο miui10(κ επειτα), δεν θα έβλαπτε κατα τη γνώμη μου Ευχαριστώ για τη βοηθεια Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μηδενίζεις την ένταση του ήχου κλήσης αλλά αφήνεις τους ήχους ειδοποιήσεων από τα κουμπιά” Μηδενισμος ηχου κλησης σημαινει κ μηδενισμο ήχου ειδοποιησεων(φωτο) Ο μοναδικος τρόπος ειναι επιλογή NoSound ως ηχου κλησης, οποτε οι ειδοποιησεις θα χτυπανε κανονικα.... Αλλα ολο αυτο εχει βαβουραb6a4fb6d9f3948af2d408419c412ef87.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ενεργό πρέπει να είναι...” Το διακοπτακι αυτο ειτε ενεργο ειτε οχι ΔΕΝ επιτρεπει την ηχητικη ειδοποιηση σε καμια εφαρμογη. Επίσης,αν θελησω το αντιστροφο? Δλδ να χτυπάνε μονο οι εφαρμογες αλλα οχι ο ηχος κλησης..? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk