Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 548.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Σωστά, με αυτή την ρύθμιση δεν λαμβάνεις ήχους ειδοποιήσεων εφαρμογών, πλην των κλήσεων από επαφές που τις έχεις ορίσει σαν "Αγαπημένες" :)” Δοκιμασα την απενεργοποιηση του"Περιορισμός αναδυομενων ειδοποιησεων" αλλα δεν υπήρξε ακυρωση της σιγασης της ειδοποιησης, οποτε κ παλι η αναδυομενη ειδοποίηση δεν χτυπησε. Επισης, αυτή η ρυθμιση αφορα μονο τις εφαρμογες ή και τους ηχους συστηματος? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “DND και ρυθμίζεις τι ειδοποιήσεις θες να λαμβάνεις από κλείσεις :)” Στην φωτο που επισυναπτω..... θα δεχομαι κλησεις απο αγαπημενες επαφες αλλα καμια ηχητικη ειδοποιηση απο εφαρμογες ή ηχους συστηματος? 886a02701f9e2475e7b521982192d8e4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ξανά λέω, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ? Πότε αυτα θες αυτά ? Όταν μπαίνεις σε λειτουργία πτήσης, όταν μπαίνεις σε DND ? Όταν μπαίνεις σε silent mode ? Γιατί γενικά έτσι, υπάρχει η δυνατότητα αυτή στο ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > Ειδοποίησης Εφαρμογών > Επιλέγεις την εφαρμογή > Επιτρέψτε τον ήχο > OFF Αλλά γίνεται ατομικά για κάθε εφαρμογή και όχι ομαδικά...” Παραδειγμα: Εχω ενεργοποιημενο τον ήχο ειδοποίησης σε viber, messenger, whatsapp,sms....…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πολύ γενικευμένη ερώτηση, μπορείς να την κάνεις λίγο πιο συγκεκριμένη ? :)” Εννοω οτι οι ήχοι εισερχομενης κλησης και ειδοποιησεων εχουν κοινη διαχειριση. Για παραδειγμα :αδυνατω να λαμβάνω τον ήχο εισερχομενης κλήσης αλλα οχι(αφου το επιθυμω) ήχους απο ειδοποιησεις εφαρμογων ή συστήματος.Μοιραια θα λαμβανω και τους 2 ήχους, παρολο που για διαφορους λόγους δεν το επιθυμώ Θα ηταν καλο καποιος να διαχειριζεται ξεχωριστα τους ηχους της συσκευής Στάλθηκε από το Redmi Pro μου…
-
Volume management
ΜήνυμαΣε miui 10 υπάρχει τρόπος ξεχωριστης διαχειρισης ηχων μεταξυ ringtone και notifications? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από alvin1983: “Βρέθηκε λύση για να δουλέψει σε Miui 10. Στο Kenzo που έχω δουλεύει άψογα όπως και σε Mi 4 που δοκίμασε ο @jpastos Σιγά σιγά θα ξεκινήσουν οι δοκιμές ώστε να μπουν στις πιο πολλές συσκευές με miui 10. Ιδού και τα αποτελέσματα. ” Σε redmi pro xtrv 9.1.3 miui 10.3, η ωρα παραμενει ψειρα Καμια λυση?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Τα δύο πρώτα αρχεία για το redmi pro Omega σε εμένα κατεβαίνουν. Αυτό δεν έχεις;” Ναι..... το omega Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από ail31ou: “ To link των zip αρχειων δε δουλευουν. Τι να κανω? ” ανοιξε τα αρχεία από browser. Μια χαρά λειτουργούν.” 2ca36091d0966c40e6c2846ebdb0b04b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Το εικονίδιο της μπαταρίας δεν φεύγει , μπορεί μόνο να μείνει κενό ή αν υπάρχει κάποιο θέμα για μπαταρία με ποσοστό ..” Έχω redmi pro με xtrv 9.1.3 Στο status bar οι γραμματοσειρες και τα notifications εικονιδια ειναι ψειρες. Ειδα τον οδηγο για αύξηση των γραμματοσειρων, αλλα τα zip files δειχνουν νεκρα και τελικα δεν μπορω να κανω κατι Μου συνεστησαν εσενα για να με βοηθησεις. Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Status bar
ΜήνυμαΜπορει με κάποιο τροπο να γινει μεγέθυνση ολων των ενδειξεων στο status bar? (ωρα, μπαταρια κλπ) Ειναι εξαιρετικα μικρα και δυσκολευομαι να τα αναγνωσω Ευχαριστωb33b2c4e9a765e46419f53dfa14a48af.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xposed frameworks
ΜήνυμαΧτες εγκατέστησα την xtrv 9.1.3 και ρουταρα το κινητό. Προσπαθησα να εγκαταστησω xposed frameworks με πολλους τρόπους, αλλα σε καθε περιπτωση το κινητο δεν bootαρε, με αποτέλεσμα να τα απεγκαταστω καθε φορα. Υπαρχει σωτηρια? Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Pro rom help
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Σωστά τα λες. Αν θες βάλε το νεότερο twrp πάρε backup με αυτό και μετά βάλε... ” Eγκατεστησα την νεα ρομ Σηκωνει xposed frameworks? Προσπαθησα τα παντα,,,,,,αλλα δεν κανει boot.ΠΡεπει να απεγκαταστησω το frameworks για να bootαρει Ευχαριστω
-
Εχω την χtrv 7.2.24 και θελω να εγκαταστησω την τελευταια νεα ρομ για το Οmega μου Μεσα απο τις ρυθμισεις ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ & ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ εκανα τα παντα back up ρυμθισεις κινητου,εφαρμογες,δεδομενα κλπ Αυτα τα αρχεια backup, σε ποιον φακελο βρισκονται?....... ωστε να τα αντιγραψω στο pc και στην υνεχεια να τα επαναγκαταστησω στο κινητο με την νεα ρομ Ευχαριστω
-
Redmi Pro rom help
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Είναι αρκετά παλιά η ΡΟΜ που έχεις και δεν το γλυτώνεις το Factory Reset για να πας σε νεότερη ROM. Κι εγώ έτσι θα έκανα για να το στήσω από την αρχή να είμαι σίγουρος. Οπότε πάρε backup, και ξεκίνα τη διαδικασία! ” Οποτε κανω back up αυτα που θελω... ....στη συνεχεια, παω twrp επιλεγω factory reset και μετα κανω εγκατασταση την νεα rom. Πρπει να κανω τπτ αλλο wipe(πριν ή κ μετα το factory reset) ή με το factory reset ειμαι κομπλε? Με το παλιο twrp θαμαι οκ? Δεν …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Η πιο πρόσφατη XTRV Stable για το Redmi Pro είναι η => androidfilehost.com/?fid=11410963190603890449 και η πιο πρόσφατη Developer αυτή => androidfilehost.com/?fid=11410963190603892049 Για να πας από Stable σε Developer, θα πρέπει να κάνεις Factory Reset μέσω του TWRP. Υπάρχει και δοκιμαστική Port από το Nikel εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=710187#post710187 ” Καλησπέρα, Προ 2 ετιας ειχα περάσει την 7.2.24 developer. Το κινητο, πλεον, ζορ…
-
Νεα rom HELP!!!
ΜήνυμαΣυνεπως, δεν μπορω να διατηρήσω apps και ρυθμίσεις αυτών Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νεα rom HELP!!!
ΜήνυμαΕιμαι κατοχος redmi pro(omega).Πριν ακριβως 2 χρονια εγκατεστησα το twrp και την χtrv 7.2.24 Θελω να εγκαταστησω την τελευταια xtrv: 1)Eιναι η 7.12.14.....ή υπαρχει κ αλλη? 2)Πρεπει να κανω οπωσδηποτε factory reset? Αυτο γινεται μεσω twrp? 3)Πρεπει να κανω εγκατασταση συγκεκριμενου twrp ή αυτο που ηδη εχω,ειναι ok? 4)Eαν κανω back up ολων των εφαρμογων μου και των δεδομενων τους,κατοπιν κανω εγκατασταση την νεα rom και στην συνεχεια κανω restore των back up,,,,,,Θαναι ολα κομπλε? Στην ουσια δλδ …
-
Reset μοτίβο κλειδώματος
ΜήνυμαΕχω την χtrv 7.2.24 σε redmi pro. Με τη βοήθεια της εσωτερικής εφαρμογής του κινητού, κλειδωσα με μοτιβο μια εφαρμογη πριν καιρο και τωρα, πλεον , δεν θυμάμαι το μοτίβο. Πως κανω reset το μοτιβο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
υπαρχει περίπτωση να βρω την δικια μου rom?.... δλδ την 7.2 24.....γτ δεν την βρισκω ουτε σε αυτή την λιστα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk