Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 548.

• RE:

ail31ou - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Περίεργο... Δοκίμασε με άλλο browser.” ok... ανοιξα το λινκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Περίεργο... Δοκίμασε με άλλο browser.” μπορείς σε παρακαλω να στειλεις το λινκ με "προσωπικό μηνυμα", καθως η εφαρμογή του tapatalk δεν μου δινει το λινκ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-RedMi-PRO-Omega/#files” Ανοιγω το λινκ... αλλα βγαινω σε ασχετο θεμα(επισυναψα φωτο) 42744fc24ba1b6be6dd636262af65b78.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από ail31ou: “στις rom για το Redmi pro, βρίσκω μονο την τελευταία rom.. και όχι παλιοτερες ” Παράθεση από ail31ou: “Πως συνδέεται η ενεργοποίηση των Windows 9 με την ευρεση παλαιοτερων rom στο redmi pro?. ” Εσύ τι ζήτησες; :)” Έχω την xtrv 7.2.24 και αναζητω ολες τις rom για το redmi pro και οχι μονο την τελευταία Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Τι δεν καταλαβαίνεις;” Πως συνδέεται η ενεργοποίηση των Windows 9 με την ευρεση παλαιοτερων rom στο redmi pro?. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από ail31ou: “στις rom για το Redmi pro, βρίσκω μονο την τελευταία rom.. και όχι παλιοτερες ” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-RedMi-PRO-Omega/#files” ...?.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Σου έχω ήδη απαντήσει στο ποστ που έκανες και ρωτούσες πως θα κάνεις αναβάθμιση όσον αφορά τα αρχεία σου !!!! Για το εάν θα έχεις προβλήματα, κάνεις δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα. :)” .. στις rom για το Redmi pro, βρίσκω μονο την τελευταία rom.. και όχι παλιοτερες.....Αν θελησω να εγκαταστησω μια παλιοτερη rom, τι κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ail31ou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ail31ou: “και πως θα καταλάβω την αναγκη για factory reset? ” Αν μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ROM αρχίσει να έχει προβλήματα η συσκευή σου, όπως τυχαίο κλείσιμο των εφαρμογών - και διάφορα κολλήματα, τότε σου μένουν 2 επιλογές.... 1. Κάνεις πάλι Flash την ROM που είχες πριν κάνεις την αναβάθμιση, με την ελπίδα να φτιάξουν όλα 2. Κάνεις Factory Reset και πάλι Flash την πρόσφατη ROM και φτιάχνουν όλα, αλλά θα πρέπει να στήσεις την συσκευή σου από την αρχ…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Giannis61: “Όταν κάνουμε αναβάθμιση πχ από Dev->Dev πόσο νεότερη πρέπει να είναι η νεα αναβάθμιση δηλ. απο GTV-6.1.21 μπορούμε να πάμε στην 6.5.5 με την ιδια διαδικασία ή πρεπει να κανουμε κατι αλλο;” Καλό θα ήταν να κάνεις πρώτα wipe cache, dalvik και μετά instail. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ....με αυτον τον οδηγο, τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις παραμενουν ανεπηρέαστα? Εχω την xtrv 7.2.24(εδω και. 1 5 ετος)..εαν παω στην τελευταία xtr…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Εδώ είσαι ---> Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev ΑΛΛΑ !!!!!!!!!!! Επειδή είσαι πολύ πίσω σε ρομ υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να έχεις προβλήματα και να χρειαστεί factory reset = απώλεια δεδομένων. Οπότε σκέψου το διπλά εάν η μη απώλεια δεδομένων είναι σημαντική για εσένα :/” και πως θα καταλάβω την αναγκη για factory reset? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Εστω καποιο αλλο νήμα εδω μεσα..σχετικα με το ερωτημα μου.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Aναμενω οδηγιες εγκαταστασης νεας rom απο προθυμους συμφορουμιτες

• Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_7: “Πολλές έχω βάλει και με την συγκεκριμένη ήμουν ευχαριστημένος,οι άλλες γενικά είχαν θεματακια. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποια ειναι,λοιπον,τα βηματα εγκαταστασης μιας νεας rom?.....χωρις να χαθουν δεδομενα και ρυθμισεις

• RE: RE: RE: Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από kostas_7: “Χωρίς προβλήματα η συγκεκριμένη.4bdcf6137e23496092a3408dd70b461a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια ειναι τα βηματα για να εγκαταστησω την νεα rom χωρις απωλεια ρυθμίσεων και δεδομενων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάποιος γνώστης θα σου απαντήσει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εσυ δεν εγκατεστησες (τουλαχιστον) τις 2 rom στις οποιες αναφέρεσαι?…

• RE: Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_7: “Χωρίς προβλήματα η συγκεκριμένη.4bdcf6137e23496092a3408dd70b461a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια ειναι τα βηματα για να εγκαταστησω την νεα rom χωρις απωλεια ρυθμίσεων και δεδομενων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE: Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από kostas_7: “Αν καταλήξεις στην τελευταία ρομ,δε θα έχεις μπαταρία, τόσο απλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” και τι να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Να πας σε μια ρομ η οποία δεν έχει θέματα. Όσοι έχουν περάσει την τελευταία, έχουν πρόβλημα με τη μπαταρία,το κινητό δουλεύει στο 30-40% σε σχέση με προηγούμενες ρομ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” .. εδω και 1…

• RE: Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Παράθεση από kostas_7: “Αν καταλήξεις στην τελευταία ρομ,δε θα έχεις μπαταρία, τόσο απλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” και τι να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγκατασταση νεας rom

Μήνυμα

Εδω και 1.5 χρονο εχω την xtrv 7.2.24. Θελω να εγκαταστησω νεα rom, ΧΩΡΙΣ να χασω δεδομενα και ρυθμισεις. >Μπορω να εγκαταστησω οποια rom επιλεξω(stable, xtrv) χωρις να εχω θεμα καλης λειτουργιας του κινητου? >Ποια ειναι τα βήματα που πρεπει να κανω για να εγκαταστησω την νεα rom? Ευχαριστω20dd98f375ee03bcf09d70865ce712bb.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Την τελευταία από global source δεν την έχεις δοκιμάσει; [Αποκλειστικό] Η πρώτη Global Source ROM για το RedMi PRO (Omega) είναι δική σας ! Περίμενε να σε κατατοπίσει κάποιος που έχει το τηλέφωνο σου.” Ειναι δοκιμασμενη? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Και στο gemini και στο mido, αλλά και στο chiron είναι εκεί η ρύθμιση. Ποια έκδοση miui έχεις πάνω; Ανέβασε ένα screenshot από το about phone και περίμενε να το δει και κάποιος που έχει το τηλέφωνο σου.” 2d8e898cb5742deccfd7036580ef73c2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk