Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 548.

• RE:

ail31ou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Settings, system apps, call settings, advanced settings, quick responses. Βαλε το στο off.” Ευχαριστώ για την απαντηση σου. Ειχα βρει το quick responses και. πριν απαντησεις... αλλα δεν μπορω να τις απενεργοποιησω Τι κανω λαθος? c071b90756b829c052fb386c9182ecf0.jpga88e51008d3d050576a1a608ef6c648c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτοματοποιημενο sms

Μήνυμα

Σημερα απερριψα εσκεμμενα την εισερχόμενη κληση ενος φιλου, για να τον καλεσω εγω..... και αυτοματα εσταλη ενα sms που ελεγε: "Θασε καλεσω αργοτερα" Πως ακυρωνεται το αυτοματοποιημενο sms? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σβησιμο κατα τη φορτιση

Μήνυμα

Εχω το Redmi pro εδω και 1,5 χρονο. Τις τελευταιες 15 μερες καθε φορα που το φορτιζω, σβηνει απρόσμενα είτε το κανω χρηση ειτε οχι. Χρειαζεται νατο επανεκκινησω αλλα κ παλι στο 10λεπτο θα σβησει. Εχω της xtrv 7.2.24 miui8.3 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χριστός Ανεστη! ☺️ Πως απενεργοποιειται η ηχητικη ειδοποιηση αναπάντητης κλήσης?(ανα 5 λεπτα μετα απο μια αναπάντητη κληση κανει εναν στιγμιαιο χαρακτηριστικο ηχο) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απεγκατεστησα και το xmiui..... Παλι τα ιδια Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αφού βάλεις ένα default θέμα κάνε και ένα reboot στην συσκευή :)” Δυστυχως τπτ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στα ιδια και με το default.. δεν άλλαξε κάτι...... Την sim 2 παντως, την βλέπει κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Αυτό που έχεις στην επιφάνεια του κινητού σου” Ναι.... δεν σχετίζεται με τα θέματα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Με όλα τα θέματα συμβαίνει αυτό;” Τι εννοείς... θεματα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το εικονιδιο σηματος κινητης τηλεφωνιας δειχνει απενεργοποιημενο. Παρολαυτα εχω κανονικα σημα και μπορω να κανω και να δεχομαι κλησεις. Τι συμβαινει? Εχω xtrv 7.2.24 και κανω χρηση χMiuia14666ef292a5882424ededb72257020.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Lag προβλημα!!!

Μήνυμα

Τελικα, χθες το κινητο ξεμπλοκαρε απο μονο του. Συνηλθε και πάει σφαιρα, χωρις να κανω κατι εγω. Τι να πω..... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Κράτησε backup φωτογραφίες στο mi cloud και ότι σου είναι τελείως απαραίτητο προσωπική μου άποψη, και κάνε μια καθαρή εγκατάσταση και ξανά στήσε από την αρχή το τηλέφωνο σου,εγώ αυτό θα έκανα για μένα Καρντάση.” Να υποθεσω οτι η καθαρη εγκατάσταση θα γίνει αποκλειστικα μεσω twrp , σβηνοντας τα παντα και εγκαθιστωντας την νεα rom. Δεν απαιτούνται ξανα διαδικασιες που κανουμε μολις παραλαβουμε το κινητο (ξεκλειδωμα bootloader κλπ). Σωστα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Να αλλάξεις rom” ... αλλαζοντας rom,δεν χάνω τα δεδομενα μου και αυτο ειναι καλο. Να μην κανω factory reset? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ail31ou: “Ξαφνικα το redmi pro, lagάρει φοβερα.Τα κλικαρισματα καθυστερουν (αν δεν κολλησουν), δεν μπορω να κανω κλησεις γτ πάλι έχω θεμα με τα κλικαρισματα κλπ κλπ. Δοκιμασα επανεκκίνησεις, απεγκαταστασεις τελευταίων εφαρμογων, στις ρυθμισεις προγραμματιστη αλλα καποια πραγματα μπας και χαλαρώσει η ram.... αλλα τπτ. Το κινητο σερνεται, κολλα, δεν εκτελει, στις επανεκκινησεις κανει 5 λεπτα να ξεκινησει. ” Μετά από τόσο πολύ καιρό που έχεις την ROM νομίζω πως …

• Lag προβλημα!!!

Μήνυμα

Ξαφνικα το redmi pro, lagάρει φοβερα.Τα κλικαρισματα καθυστερουν (αν δεν κολλησουν), δεν μπορω να κανω κλησεις γτ πάλι έχω θεμα με τα κλικαρισματα κλπ κλπ. Δοκιμασα επανεκκίνησεις, απεγκαταστασεις τελευταίων εφαρμογων, στις ρυθμισεις προγραμματιστη αλλα καποια πραγματα μπας και χαλαρώσει η ram.... αλλα τπτ. Το κινητο σερνεται, κολλα, δεν εκτελει, στις επανεκκινησεις κανει 5 λεπτα να ξεκινησει. Τι να κανω? a82f0d3f08e2e8bf2b1a4c788a2c8833.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με καθαρισμο

Μήνυμα

Οποτε παταω τον καθαρισμο, για να φυγουν άχρηστα αρχεια, κολλαει στον καθαρισμό των διαφημισεων και η διαδικασια δεν ολοκληρωνεται. Δοκιμασα διαγραφή δεδομενων και cahe του καθαρισμου... επανεκκίνηση του κινητού, αλλα δυστυχώς τπτ. Τι να κανω? d68d431d8ed20f689147157a272f5887.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ειχες δικιο... Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Που βρισκεται η ρυθμιση/επιλογη για την ασύρματη μεταδοση εικονας ; Έχω xtrv 7.2.24 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εφαρμογή καμερας

Μήνυμα

Τι ειναι οι δυο κοκκινοι αριθμοι(-0+3), που εμφανίζονται στην αριστερή πανω γωνια, καθε φορα που ανοιγω την εφαρμογη της καμερας? d7b5986f6afbd328f312f8f06adfae83.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ail31ou - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Banggood > αποστολή επιλέγεις Priority Line - Eu express για να μην μπλέξεις με τελωνεία Vickmall > αποστολή επιλέγεις Priority direct mail για να μην μπλέξεις με τελωνεία” Στο Banggoοd... υπαρχει διαφορα αναμεσα στην επιλογη που συστηνεις και στο Priority Direct Mail? Σε καποια κινητα του Banggood ειδα ως επιλογη μονο το Priority Direct Mail Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk