Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 548.
-
Προβληματα οθονης Omega
ΜήνυμαΕχω το Οmega εδω και 9 μηνες. Μετα το 4μηνο, εμφανισε προβλημα burn in η οθονη. Επισης, τις τελευταίες εβδομαδες παρατηρω οτι σε χαμηλη φωτεινότητα οθονης, η οθονη τρεμοπαιζει. Λόγω burn in, αξιζει να αλλαξω την οθονη ή και πάλι εντος μηνων θα εχω το ιδιο θεμα? Εχει αλλαξει κάποιος οθονη και ποια οθονη προτείνει? Τι ισχυει με την τρεμαμενη οθονη σε χαμηλη φωτεινότητα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Viber notification
ΜήνυμαΣτο κινητο εμφανίζεται σχετική ειδοποιηση πανω αριστερα, καθε φορα που δεχεται μήνυμα στο viber, αλλα αυτη η ειδοποιηση δεν εξαφανιζεται με την αναγνωση του μηνύματος στο viber. Τι χρειάζεται για να εξαφανιζεται η ειδοποιηση με την αναγνωση του μηνυματος? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@ail31ou Με 265 μηνύματα που βλέπω στο profil σου θα έπρεπε να το ξέρεις Καρντάση αυτό είναι από τα βασικά :lol:” Στην αρχη μου ανεφερε οτι πατουσε παρατεταμενα το power button και δεν εσβηνε το κινητο... Ο. τι μου λενε, λεω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS Fastboot ξαφνικα
ΜήνυμαΤο εκανε ηδη και συνήλθε. Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Άγνωστες εφαρμογές
ΜήνυμαΤυχαια ειδα τις παρακάτω 3εις εφαρμογες με το πρόθεμα MTK.... τι κανουν ακριβως? ef83b6363c19c1b7e692634a01d47f76.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απενεργοποιηση δεδομενων
ΜήνυμαΜπορει κάποιος να αιτηθεί δυνατοτητα χρησης data μονο οταν εχει πακετο data και διακοπη της υπηρεσιας οταν δεν διαθετει αναλογο πακετο προς χρηση? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απενεργοποιηση δεδομενων
Μήνυμα.... και να τη ενεργοποιει καθε φορα που θέλει να κανει χρηση data? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απενεργοποιηση δεδομενων
ΜήνυμαΕνας φίλος εχεις το Markw και συνδεση στην εταιρεία κινητης Q. Τους τελευταίους 3εις μηνες χρεώνεται 1,01€ για χρηση data την στιγμη που δεν κανει χρηση της υπηρεσιας δεδομενων. Πως μπορει να απενεργοποιησει σίγουρα την χρηση data, ωστε να μην υπαρχει το ενδεχόμενο εσφαλμενης ενεργοποιησης των data απο μέρους του ή απο το ιδιο το κινητο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεδομενα παρασκηνιου
ΜήνυμαΠως μπορω να απενεργοποιησω τα δεδομένα παρασκηνιου? f06f47e4fd69efbb580ecb191f003962.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παρακμψη οθονης κλειδωματος
ΜήνυμαΠως μπορω μετα απο διπλο χτυπημα για αφύπνιση της συσκευής να πηγαίνω κατευθείαν στην αρχικη οθονη κ οχι στην οθονη κλειδώματος? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aroma στο Redmi Pro?
ΜήνυμαLink για τις τελευταίες rom του redmi pro? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Μήπως άλλαξες θέμα ή εικονίδια;” Ουδεμία αλλαγη Οταν πειραζω τις ρυθμισεις στοxmiui...επανερχεται το εικονιδιο(βελη) για δευτερόλεπτα.... αλλα ξαναχανεται Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εικονιδιο data
ΜήνυμαΕχω redmi pro και ξαφνικα απο χτες, καθε φορα που ενεργοποιω τα data δεν εμφανιζεται στην γραμμη ειδοποίησεων (1η φωτο) το εικονιδιο (βελη.... στη 2η φωτο) που φανερωνει την κινηση δεδομενων. Κανω χρηση xmiui..... τσεκαρα κ εκει τις ρυθμισεις για τα εικονιδια, αλλα τπτ. Τα δεδομένα, βεβαια, λειτουργουν κανονικα. c7283ab3952f3e5535a275efe1153aca.jpg487cfab5f370f0a77cd0f6c82be9bb9f.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “H Q είναι Virtula Provider μέσα στο δίκτυο της WIND και είναι λογικό να ζητάει ενεργοποίηση περιαγωγής για να σου παρέχει Data μέσα από το δίκτυο της WIND. Στην κάρτα της WIND δεν χρειάζεται περιαγωγή αφού είναι το δικό της δίκτυο. Και ΟΧΙ δεν επηρεάζει την αυτονομία η περιαγωγή, παρά μόνο το πόσο συχνά κάνεις χρήση δεδομένων που είναι κάτι που ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. :D” Σε ο. τι αφορα ταξιδι εντος κ εκτος Ευρωπαικης Ενωσης? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοπ…
-
Σε redmi pro κανω χρηση δυο sim. Η μια ειναι εταιρείας Q, για τηλεφωνικη και data χρηση και η αλλη sim ειναι Wind αλλα με δυνατοτητα μονο data χρησης. Προκειμένου να κανω χρηση data, γιατί στη Q καρτα μου ζητα ενεργοποίηση της διεθνους περιαγωγής ενώ στη Wind δεν ζητα αντίστοιχη ενεργοποιηση? Τι κινδυνους εχω απο μια τέτοια ενεργοποιηση με πιθανο ταξιδι μου εντος ή εκτος Ευρωπαικης Ενωσης? Η καταναλωση μπαταρίας επηρεάζεται ? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aroma στο Redmi Pro?
ΜήνυμαΚαποιος να αξιολογησει την aroma σε redmi pro? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ανακρίβεια gps
ΜήνυμαΠρόσφατα αγορασα το amazfit (international version και ROM 1.3.3a)και εχω θεμα με το gps, καθως εμφανιζει σημαντικες αστοχίες στους χιλιομετρικους υπολογισμούς πορειας. Π.χ για πορεια 7χιλιομετρων αυτό υπολογιζει 3 χιλιομετρα. Τι να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Για φλάσαρε το zip από twrp. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…F-Xiaomi-Redmi-PRO-Omega/” To παραπανω fix μπορει να εγκατασταθει κ σε redmi pro 4(Markw)? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk