Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 548.
-
Sms με 160 χαρακτηρες
ΜήνυμαΥπαρχει καποιο fix για να στελνω sms με 160 χαρακτηρες? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καθαροτητα φωνης σε κληση
ΜήνυμαΠου βρίσκεται η ρυθμιση "καθαροτητα φωνης" σε μια κληση για ποιοτικοτερο ηχο στην εκφωνηση ή ακροαση μιας κλησης? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Δοκίμασε να κάνεις ένα rotate το κινητό να δείς αν παραμένουν στο ίδιο σημείο. Αν ναι, και απο την περιγραφή σου μου μοιάζει για το κλασσικό πρόβλημα των AMOLED , screen burn in. Αυτό είναι καθαρά θέμα hardware και λύνεται μόνο με αλλαγή οθόνης. Μπορείς να δοκιμάσεις το AMOLED Burn-in Fixer απο το google play , το οποίο προσπαθεί να "κρύψει" το πρόβλημα , διάβασε εδώ How to fix AMOLED burn-in on Android displays - AndroidPIT . Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα samsung s3 και …
-
Προβλημα με display
ΜήνυμαΕδω και 2 μερες, εχω θεμα burn in με την οθονη. Τι να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νougat
ΜήνυμαΕχουμε Nougat xtrv rom για redmi pro? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απαλλαγη από ads
ΜήνυμαΠροτεινω να δοκιμασετε την εφαρμογη minminguard μεσα απο το xposed framework(το κατεβαζουμε δλδ σαν module). Απαλλάσσει απο καθε ενοχλητικη διαφημιση τις εφαρμογες μας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τηλέφωνο, ρυθμίσεις, αυτόματη απάντηση...” Αυτο ειναι για να απαντα χωρις να κανουμε απολυτως τπτ. Εγω ρωτησα για απαντηση κατα την επαφη με το αυτι μας Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν είναι στο DOWNLOAD?” Οχι... δεν κατεβαίνουν εκει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Browser download folder
ΜήνυμαΤα ληφθεντα αρχεία απο τον mi browser, σε ποιον φακελο αποθηκεύονται? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Ούπς. Αυτό φαίνεται να είναι πραγματικό πρόβλημα” Βλεπεις?.. πανω δεξια το διακοπτακι ειναι απροσπελαστοd3fa45b4eb53093e1416abcc9ea224d3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “Κράτα πατημένο πάνω και θα σου βγάλει μενού να το απενεργοποιήσεις.” Το κρατήσα και το διακοπτακι ενεργοποίησης/απενεργοποιησης δεν ειναι διαθεσιμο... αχνοφαίνεται δλδ μονιμα ενεργοποιημενο κ δν μπορω να το αλλαξω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενοχλητικη ειδοποιηση
ΜήνυμαΠως θα καταργησω οριστικα την επανεμφανιση ειδοποίησης για "ενεργοποιηση της περιαγωγής" απο τον πινακα ειδοποιησεων? 61fef687ef3445235f0683f6bc0f4c62.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από ail31ou: “Γιατί καποια apps(π.χ το volume slider) δεν ξεκινουν αυτόματα με το boot up του κινητου, παρολο που εχω επιλέξει απο τις ρυθμισεις να κανουν αυτοματο start up? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” To ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω καί εγώ με το volume notification.Eγώ έχω επίσης κλειδώσει την εφαρμογή στα πρόσφατα αλλά πάλι τα ίδια...δεν κάνει αυτόματο start up.” Δηλωνω ομοιοπαθης αλλα για το volume slider. To volume notification ειναι…
-
Start up apps
ΜήνυμαΓιατί καποια apps(π.χ το volume slider) δεν ξεκινουν αυτόματα με το boot up του κινητου, παρολο που εχω επιλέξει απο τις ρυθμισεις να κανουν αυτοματο start up? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ail31ou: “Καποια λυση? Καποιο αλλο αντιστοιχο app? ” Για να δουλέψει σωστά το TeamViewer και στις δύο πλευρές, θα πρέπει να έχουν πάρει όλα τα δικαιώματα που χρειάζονται για την εφαρμογή. Βέβαια ομολογώ πως πολλές φορές είναι κάπως Buggy η λειτουργία του. ” Δικαιώματα βρηκα μονο αυτα στις φωτο αλλα και παλι δεν καταφερα κατι.... Υπαρχουν κ αλλα? 6c12cd5c49b1945bb9b5934ab04ab6c2.jpgd0cb54b22a738802caa8386e092e9c48.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιών…
-
Με το teamviewer δεν κατορθωσα να ελεγξω το κινητο ενος φιλου απο το κινητό ή laptop μου. Εβλεπα την οθονη του αλλα δεν μπορούσα να κλικαρω απο μενα στο κινητο του.Το προβλημα αυτο το συναντουν πολλοι χρηστες της εφαρμογής και λυση δεν έχει βρεθει.... τουλαχιστον αποσα διαβασα στο internet. Καποια λυση? Καποιο αλλο αντιστοιχο app? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπορω να εντοπισω την ελληνικη γλωσσα στις ρυθμίσεις στην εφαρμογη Google νoice search. Σαν αποτελεσμα., δεν μπορω να αναζητησω στην ελληνικη γλωσσα Στο οmega κινητο μου, ομως, με την ιδια ακριβως εκδοση Google app, υποστηρίζεται η ελληνική γλωσσα Τι να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk