Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 548.
-
xmiui αποθηκευση ρυθμισεων
ΜήνυμαEκτος απο TeamViewer... κανενα αλλο αντιστοιχο app υπαρχει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xmiui αποθηκευση ρυθμισεων
ΜήνυμαΞερεις καποιος πως αποθηκεύονται οι ρυθμισεις στο xmiui, ακομη κ μετα απο επανεκκίνηση του κινητού? Υπαρχει μια version xmiui πουτο κανει χωρις ναναι απαραιτη η δωρεά... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS.....brick? [SOLVED]
ΜήνυμαΜετα απο εγκατάσταση του xmiui και του miui tweaks λαμαβανω τις παρακατω αναφορες σφάλματος... τι να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 008b29110c7e97dede9f35e2890b06e2.jpg1c4fc1df715882e26a2b7b8fb43d4602.jpg
-
SOS.....brick? [SOLVED]
Μήνυμα@geoanto555 οκ.. ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Εννοείς που δεν εκτείνεται το Interface σε όλη την επιφάνεια;” ναι.. αυτο εννοω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS.....brick? [SOLVED]
ΜήνυμαΕιναι φυσιολογικο το μεγεθος του bezel? 220c336ff5272082decd8a39d32baa6a.jpg
-
SOS.....brick? [SOLVED]
ΜήνυμαΕνω αρχικα ειχα εγκαταστήσει το twrp 3.1.0.0..μετά την εγκατασταση της twrp.. διαπιστωνω oτι εχω τελικα την 3.0.2 έκδοση........ δλδ τελικα η xtrv εγκαθιστα το δικο της twrp? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Εντάξει μην τρελένεσαι! Υπό προΰποθέσεις γίνεται και αυτο... Τώρα σε τι φάση είσαι; Περνάς xtrv;” Ολα καλως Γιωργο, χαρη (και) σε σενα... Νασαι καλα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Οκ.. Ρωτησα γτ τις περισσότερες φορές που δεν κάνει boot σε twrp έχουμε λάθος αρχείο.” Εκανα την πατατα και μετα την εγκατάσταση twrp bootαρα σε official. Oλα καλα... εγκατεστησα και την xtrv Ενα ευχαριστω απο καρδιάς σε ολους σας Η αμεσοτητα σας ειναι συγκινητικη Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όλα τα xiaomi πλην το hennessy μπορούν να κάνουν boot στο twrp με την εντολή που σου δωσε ο Γιωργος πιο πάνω.. Δοκίμασε την... Επίσης πες μας και ποιο twrp έχεις βάλει.” Το 3.1.0.0 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αλήθεια, έβαλες TWRP και πήγες να μπουτάρεις σε official rom;” ναι.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαιδια σας ευχαριστω Ειστε εξαιρετικοι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Πέρασε πάλι το TWRP μέσα από fastboot και μετά δώσε fastboot boot twrp.img για να μπεις μέσα. Μετά πέρνα την xtrv μέσα στο κινητό και φλάσαρέ την.” Νικησε ο Γιωργης..... εδωσε την λυση Νασαι καλα παιδαρε respect..... Εχει σημασια που το εχω εγκαταστησει 2 φορες? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS.....brick? [SOLVED]
ΜήνυμαMε το miflash tool.. μπορω να κανω κατι?...... εκει το αναγνωριζει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τι σου εμφανίζει στην οθόνη ? Μπορείς να βάλεις φώτο με αυτό που σου δείχνει ?” Αυτα δειχνει μονο.... τπτ αλλο7b6a97ca3b2cd6ecbb9b12d7529c226b.jpg34834c8b48dc42920b1f58ec85940080.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έδωσε την εντολή fastboot reboot έχοντας κρατημένο το volume up και δεν μπαίνει στο TWRP ?” Δεν μπαινει twrp... με τπτ ομως Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μην ανοίγεις συνέχεια νέα θέματα....χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα...επικεντρώσου σε ένα θέμα και διάβασε τις απαντήσεις που λαμβάνεις !!!!!” Σορυ παιδια..... απο λαθος διπλο ποσταρα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Είχες ξεκλειδώσει bootloader;” ναι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS.....brick? [SOLVED]
ΜήνυμαΜπορεσα να το τσεκαρω με το unlock tool και ειναι ξεκλειδωτο Ξαναπερασα το twrp... αλλα και παλι δεν bootαρει.... ουτε σε twrp μπαινει... μονο σε fastboot μπαινει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
SOS.....brick? [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “ξανά μπες TWRP με volume up & power για να περάσεις την ελληνική ρομ ” Δεν μπαινει twrp....μονο σε fastboot μπαινει