Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 548.
-
SOS.....brick? [SOLVED]
ΜήνυμαEκανα εγκατασταση το twrp....μπηκα σε αυτο..δεν εκανα κανενα wipe....βγηκα στην κεντρικη σελιδα του και παησα reboot system(δεν εκανα install το twrp σαν system app) Πλεον δεν bootαρει,,,,μπαινε σε fastboot αλλα δεν αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη Τι να κανω?
-
SOS.....brick? [SOLVED]
ΜήνυμαEκανα εγκατασταση το twrp....μπηκα σε αυτο..δεν εκανα κανενα wipe....βγηκα στην κεντρικη σελιδα του και παησα reboot system(δεν εκανα install το twrp σαν system app) Πλεον δεν bootαρει,,,,μπαινε σε fastboot αλλα δεν αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη Τι να κανω?
-
TWRP
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Εδώ θα βρεις το TWRP που ψάχνεις ---> TWRP 3.1.X.X Aroma File Manager & Εναλλακτικά θέματα για TWRP 3.0.2 και εδώ οδηγίες για flash της ελληνικής ROM ---> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi ” Εχω φλασαρει το twrp στο δικο μου κινητο,ακολουθωντας εναν οδηγο αλλα για την εγκατασταση της xtrv ακολουθησα αλλον οδηγο.(και οι 2 οδηγοι εντος του ελληνικου forum) Δεν δυσκολευτηκα ,απλα ο 1ος οδηγος για το twrp τελικα ηταν ακαταλληλ…
-
TWRP
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Το ξέρω αλλά έκανε post στην κατηγορία για Redmi 4 Pro. ” Εχω redmi pro.....αλλα εχω και ενος φιλου redmi pro 4....το οποιο θελω να του περασω xtrv και twrp και επειτα να του το δωσω
-
TWRP
ΜήνυμαΠρωτα φλασαρω το twrp και μετα την χtrv? Link για το twrp? Eυχαριστω
-
Επιλογη διαμορφωσης USB
ΜήνυμαΘελω καθε φορα που συνδεω το κινητο στον υπολογιστη, αυτοματα να επιλεγεται το Μedia Transfer Protocol και να οχι το "Μονο φορτιση". Στο developer oprtions εχω κανει την αντιστοιχη επιλογη,αλλα τελικα δεν γινεται αυτο που θελω και το κινητο μπαινει σε διαδικασια φορτισης και οχι μεταφορας αρχειων
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Γιατί ο λογαριασμός σου έχει χάσει το δικαίωμα για ξεκλείδωμα; ” =============== Απρ 7th 2017, 8:15pm =============== To twrp το κανω εγκατασταση οπως και στο omega κινητο μου ή χρειαζεται να ακολουθησω καποιον συγκεκριμενο οδηγο?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μην μπερδεύεσαι. Πρέπει να ξεκλειδώσεις οπωσδήποτε για να περάσεις custom rom. Το oem unlock είναι μια ρύθμιση στις επιλογές για προγραμματιστες. Θα το βρεις και θα συνδέσεις το Mi Account σου εκεί. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οποτε ανεμενω εγκριση αιτηματος για ξεκλειδωμα
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Επίσης μπορείς να ξεκλειδώσεις με τη ROM που έχεις. Δεν χρειάζεται να την αλλάξεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θελω να περασω το ΤWRP και την τελευταια χtrv ROM Tι ειναι κ πως γινεται το ΟΕΜ unlocking? Aλλος τροπος φλασαρισματος twrp και xtrv παρακαμπωντας το αιτημα για unlock?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πως να ξεκλειδώσει. Πρόλαβες και πήρες έγκριση σε λίγες ώρες ή έχεις ενεργό account από παλιά; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μολις παρελαβα το redmi 4 pro(Markw). Eχει κλειδωμενο bootloader και οfficial rom. Εχω παλιο mi account απο παλιοτερο κινητο(redmi pro-Omega) Θελω να περασω το ΤWRP και την τελευταια χtrv ROM >Nα αιτηθω ξεκλειδωμα για το Markw με νεο account ή με το παλιο account? >Tι ειναι κ πως γινεται το ΟΕΜ unlocking? >Aλλος τ…
-
Μηνυμα προστασιας οθονης
ΜήνυμαΚαποιες στιγμες κ ενω ακουμπω την οθονη αφης σε καποια σημεια.. εμφανιζεται ενα συντομο μηνυμα προστασιας της οθονης, οπου με ενημερώνει να μην σκεπάζω συγκεκριμενα σημεια της. Τι ειναι αυτό το μηνυμα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από ail31ou: “ρυθμισεις εφαρμογων? ” δώσε ένα παράδειγμα. τι θα ήθελες;” π. χ οπως εχω ρυθμίσει κ λειτουργει το yahoo app(accounts, settings) ... ετσι να λειτουργεί κ στην νεα συσκευή Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από ail31ou: “με τη μεταφορά ρυθμισεων.. τι κανω? ” με το που βάλεις το mi-account σου στην νέα συσκευή θα σου τραβήξει τις ρυθμίσεις από την παλιά συσκευή. Ρυθμίσεις, data, κωδικοί WiFi που έχεις βάλει κατά καιρους σε router που συνδέθηκες” ρυθμισεις εφαρμογων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από ail31ou: “Πως μπορω εύκολα να μεταφερω τις ηδη εγκατεστημενες μου εφαρμογες απο το redmi pro μου σε αλλο κινητό xiaomi? Ειναι δυνατο να κανω κατι αντίστοιχο και με τις ρυθμισεις μου? ” με το CM Transfer που έχει ηδη η ελληνική ROM εγκατεστημένο μπορείς να το κάνεις πολύ γρήγορα. Η το κατεβάζεις απο Playstore και στις 2 συσκευές σου. Επιλέγεις όλα τα apps και πατάς αποστολή” με τη μεταφορά ρυθμισεων.. τι κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatal…