Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 548.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Αν είναι και οι 2 συσκευές rooted υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μπορέσεις να το κάνεις με Titanium Backup. Και λέω μικρή πιθανότητα διότι ενδέχεται λόγω διαφορετικών συσκευών να μην λειτουργήσει σωστά το restore.” Το cm tranfer τι ακριβως κάνει? Γτ σου δινει τη δυνατότητα μεταφορας. εφαρμογων90ddb4d48636a5fdc8c4dd0c3713b84b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sms με πολλους χαρακτηρες
ΜήνυμαΑλλα τετοιου ειδους fix(για οποιοδηποτε θεμα.. οχι. μονο sms ) για xtrv, υπαρχουν? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤο θεμα μου επιλύθηκε επιτυχώς. Θερμα ευχαριστω σε @makis1024 και @dnomikos Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από makis1024: “@dnomikos δεν έχει συμπεριληφθεί το sms 160 χαρακτήρων στην συγκεκριμένη ρομ; ” Ήταν στην μεταβατική περίοδο και είχαμε βγάλει fix για αυτή την έκδοση (7.2.24). @ail31ou, αν δεν θέλεις να περάσεις την τελευταία, πέρασε το fix => omega_fix-region-gr_GTV-7.2.24.zip και θα είσαι εντάξει. Θα μπορείς να γράφεις και με μικρά και με κεφαλαία μηνύματα 160 χαρακτήρων ;)” Να υποθεσω οτι φλασαρω το zip αρχειο μέσω twrp Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοπο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Πέρνα την τελευταία dev rom xtrv για το κινητό σου, από twrp κανονικά είναι ενσωματωμένο στην ρομ.” Εν ολιγοις δεν μπορω να το περασω στην 7.3.24....αλλα πρπει να φλασαρω την 7.3.9 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ναι.” Το αρχείο ενώ λεει οτι ειναι 3,3 mb.... τελικα κατεβαινει 348 kb (!) και το twrp δεν μου το βλεπει για να το φλασαρω3cd9fe01e656d951d7c0865ab463a2d1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Για φλάσαρε το zip από twrp. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…F-Xiaomi-Redmi-PRO-Omega/” Nα φανταστω οτι κατεβαζω το αρχειο για miui? d6ef908335dbd2981aa0d39fca3bf204.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ανέβασε Screenshot, ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο.” 05d79bc8e1e775eefcedf6bbe0e6ee8c.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Με xtrv, γράψε κεφαλαία και στέλνεις 160 χαρακτήρες.” Εχω χtrv 7.2.24 Στην φωτο το 1ο μήνυμα ειναι 70 χαρακτηρων και παω για 2ο μηνυμα 62 χαρακτηρων Τελικα τι ισχυει? fd808134136a6df36b34e847145e6b09.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠως στέλνουμε sms με οσο το δυνατον περισσοτερους χαρακτήρες? (γραμματα) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Δεν παίζεσαι συνονόματε!!! Αψογος... Αυτό είναι γιά το redmi pro;; TWRP 3.1.0 by end222” Τελικα αυτο ειναι το twrp για omega και πως το εγκαθιστούμε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μήπως δεν έχεις κλήσεις από άλλους αριθμούς ώστε να σου βγάζει περισσότερες ?” Οχι απλα εχω... παραεχω Εμφανιζονται μονο κλησεις του τελευταιου 48ωρου Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάτω από το "135 επαφές" δεν έχει να επιλέξεις κάτι ? Εμένα εκεί είναι το μενού όπου έχω επιλέξει το "Εμφάνιση Όλων"” Μπορω να δω κ να επιλεξω το" ολες οι κλησεις"...... αλλα κ παλι βλεπω τις πρόσφατες δλδ 1-2 ημερών κλήσεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “έχω πάνω από 500 κλήσεις καταχωρημένες, η πιο παλιά καταχώρηση είναι 3 Νοέμβριου του 2015 :D” Στην κορυφη της οθονης αναγραφει: Προσφατες Δλδ μου δείχνει μονο τις προσφατες κλησεις Με τις πιο παλιες κλήσεις τι γινεται? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk cloud.tapatalk.com/s/58d1875de8d51/IMG_20170321_220410.jpg?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “έχεις επιλέξει να φαίνονται "Όλες οι κλήσεις" ? Στην κορυφή της λίστας είναι η επιλογή, κάτω από την αναζήτηση επαφών...” Ναι... εχω επιλέξει ολες οι κλησεις Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Περίεργο μου φαίνεται.. Μόλις είδα το δικό μου και έχει 25+.. Μήπως μιλάς με συγκεκριμένους 10 και αυτο τις κάνει ομάδα?” Οτι ομαδοποιει τις κλησεις για μια επαφή, ισχυει. Μηπως το πρόγραμμα ασφαλείας καθαριζει παλιές κλησεις απο το ιστορικο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ιστορικο κλησεων
ΜήνυμαΕχω την χtrv 7.2.24. Κανοντας scroll down το ιστορικό κλησεων διαπιστωνω οτι εχω μονο 10 εγγραφές. Θυμάμαι άλλους dialers σε αλλα κινητα να εχουν απειρο call history. Ποσες εγγραφες το πολυ διατηρει το ιστορικο κλησεων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk