Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 548.

• Εγκατεστησα απο το google store το volume slider. Με το lucky patcher ξεκλειδωνεις πληρως την εφαρμογη. Αμεση ρυθμιση ηχων,με απλο slide επι της οθονης. Πολυ καλο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

ail31ou - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από markito: “Πιο πολύ ζημιά βλέπω να γινεται αν δεν πατιούνται τα κουμπια παρα αν παντιουνται που και που..” Εχω διαβασει για φθορα κουμπιων κ λιγοτερο για φθορα σε μπαταρια κ οθονη..... ολα σχετικα ειναι... ισως ποτε δεν θα μαθουμε την αληθεια περι φθορων Σε ό,τι αφορα την ευκολια,ομως,ρυθμισεων του ηχου επιλεγω την χρηση οθονης απο το πατημα κουμπιων. Καποιος αλλος επιλεγει τα κουμπιά.... σεβαστο κ αυτο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από markito: “Αν πατήσεις μια φορά το Volume button και μετά το βελάκι για να σε βγάλει σε περισσότερες ρυθμίσεις, αργεί?” Εξαρταται με το μετρο συγκρισης...... π. χ σε σχεση με την ρύθμιση της φωτεινοτητας... ναι αργει. Γτ πρεπει να πατησεις τα volume buttons (τα οποια φθείρονται) και μετα το βελάκι κ μετα να ρυθμισεις.... ενω την φωτεινότητα την ρυθμίζεις αμεσα μετα το scroll down του notification bar. Aν μιλαμε γενικά για καθυστερηση... θα. ελεγα οχι.. δεν καθυστερει. Αλλα αφου εχουμ…

• RE:

ail31ou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Παίζει καί αυτό το module αλλά πιό πολύ μου αρέσει αυτό πού έχουμε youtube.com/watch?v=Dus2frn9z6Y” Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Kάπου σαν το έχω δεί αυτό που λες,στις ρυθμίσεις αν θυμάμαι μπορείς να το απενεργοποιήσεις αυτό.(toggle mute)” Σωστος..... το διορθωσα Αλλα η μονη εναλλακτική για ρυθμισεις ηχου ειναι αυτο το app? Τπτ αλλο δεν παιζει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Έχει διάφορους τύπους..εγώ έχω βάλει Notification bar εικονιδια για τους ηχους και όταν κλικάρω πάνω σε ένα εικονίδιο βγάζει τo slider γιά την ρύθμιση π.χ μουσική ή ήχο κλήσης (αυτό που λες δεν το βλέπω) Στο screenshot μόλις έχω πατήσει τον ήχο κλήσης και βλέπειςότι έχει εμφανιστεί πάνω-πάνω το slider” Αυτο. εχω κ εγω.... αλλα στο πρώτο κλικαρισμα κανει. σιγη..... μετα ξαναπαταω το εικονίδιο κ τοτε με αφηνει να ρυθμισω τον ηχο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από ail31ou: “Πως μπορουμε να ελέγξουμε τους ηχους(ringtone, media, notifications) γρηγορα, απλα και χωρις να πατησουμε τα volume buttons στο πλαι της συσκευής? Για την φωτεινότητα εχουμε συντομευση στο control panel.... οποτε με scroll down, μπορουμε αμεσα να την ρυθμισουμε. Για τους ήχους, ομως, δεν υπάρχει κάτι αντιστοιχο Καποιο module για ταχεια ρυθμιση των ηχων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χθές μόλις έβαλα μία εφαρμογή(δεν είναι m…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μα εκεί είναι αποκλειστικά για xposed :D” Σωστο.. αλλα κ εδω ειναι rom corner...... κ το ερωτημα μου ηταν σχετικο μετην xtrv.... γτ η λύση σε αυτο που ζητω δεν ειναι. απαραίτητο να προκύπτει μόνο απο xposed Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Viber ειδοποιηση!

Μήνυμα

Παράθεση από protoboulia: “Καλησπερα απο εχθες που εχει κανει ενημερωση το viber εχει μονιμα μια ειδοποιηση στην μπαρα ειδοποιησεων λευκη και δεν γραφει τιποτα εχει τυχει σε καποιον??” Δεν. μπορείς να την. σβησεις με swipe? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xposed Framework

Μήνυμα

Πως μπορουμε να ελέγξουμε τους ηχους(ringtone, media, notifications) γρηγορα, απλα και χωρις να πατησουμε τα volume buttons στο πλαι της συσκευής? Για την φωτεινότητα εχουμε συντομευση στο control panel.... οποτε με scroll down, μπορουμε αμεσα να την ρυθμισουμε. Για τους ήχους, ομως, δεν υπάρχει κάτι αντιστοιχο Καποιο module για ταχεια ρυθμιση των ηχων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από ail31ou: “Καποιο xposed module για γρήγορο και αμεσο χειρισμον των ηχων? ” Μπορείς να ρωτήσεις εδώ στο οποίο έχεις ήδη λάβει πληροφορίες σχετικά ---> Xposed Framework” Σωστο κ αυτο.... απλα δεν θελω να διπλορωτω και φορτωνω το forum Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αν κατεβάσεις την μπάρα ειδοποιήσεων (Notifications Bar) και πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο σίγασης ήχου (mute), τότε θα σε πάει κατευθείαν στις επιμέρους ρυθμίσεις ήχου. :D” Το γνωριζω αυτό......... αλλα δεν ειναι τοσο βολικο οσο η μπάρα φωτεινότητας,την οποια αμεσα βρισκεις και χειριζεσαι. Καποιο xposed module για γρήγορο και αμεσο χειρισμον των ηχων? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως μπορουμε να ελέγξουμε τους ηχους(ringtone, media, notifications) γρηγορα, απλα και χωρις να πατησουμε τα volume buttons στο πλαι της συσκευής? Για την φωτεινότητα εχουμε συντομευση στο control panel.... οποτε με scroll down, μπορουμε αμεσα να την ρυθμισουμε. Για τους ήχους, ομως, δεν υπάρχει κάτι αντιστοιχο Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@ail31ou πρωτη ρομ ειναι αυτη που περνας ? εκανες format data την πρωτη φορα που εβαλες το twrp ?” Πρωτη(και μοναδική) ρομ που φλασαρα ηταν η xtrv 7.2.24 οποτε κ ειχα κανει forma t data στην μαιμου ρομ που ειχε. Κατα την εγκατάσταση του twrp δεν ειχα κανει data format Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από ail31ou: “Οταν φλασαρουμε και βγαινουν κόκκινα γράμματα αλλα η διαδικασια δεν διακοπτεται, τι πρεπει να κανουμε?.... Δεχομαστετην εγκατασταση που έγινε ή ξαναπροσπαθουμε με αλλη μεθοδο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αναλογα τι κοκκινα γραμματα εβγαλε” Τι αποχρωσεις κοκκινου υπάρχουν?....... εννοω τι μπορει να δουμε κ πως το αντιμετωπιζουμε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οταν φλασαρουμε και βγαινουν κόκκινα γράμματα αλλα η διαδικασια δεν διακοπτεται, τι πρεπει να κανουμε?.... Δεχομαστετην εγκατασταση που έγινε ή ξαναπροσπαθουμε με αλλη μεθοδο? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από HliasAvg: “Πέρασε την από πάνω με twrp αφού κάνεις backup γιατί μπορεί να μην δουλέψει καλά λόγο ότι πέρασαν 2-3 αναβαθμίσεις, και να χρειαστεί να γυρίσεις πίσω.” Να κάνω καποιο wipe? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Όχι βρε, αν απενεργοποιηθούν πως θα σου δουλέψουν τα Play Store, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Driver και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχεις εγκαταστήσει (Google Now, Google Camera, Google Clock κτλ). Τα περισσότερα από αυτά (αν όχι όλα) απαιτούν την ύπαρξη των services (και μάλιστα να είναι και ενημερωμένα). Μόνο οι αμιγώς κινέζικες ROM δεν τα έχουν καθόλου. Τώρα ΑΝ εννοείς να απενεργοποιήσεις την εύρεση της τοποθεσίας από τα Google services, αυτό είναι άλλου παπ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Κρατάς σχετικά "ήσυχα" τα Google Services, ώστε να μη σου "ξυπνάνε" τη συσκευή κάθε 2-3 λεπτά για να δουν...που είσαι, οπότε μακροπρόθεσμα κερδίζεις standby time. Τα δουλεύω εδώ και 3-4 μήνες αυτά τα settings χωρίς προβλήματα. Ειδικά από το NlpCollectorWakeLock κερδίζω τουλάχιστον 1μιση ώρα ανά 3 ημέρες, που αν δεν είχα το amplify, το τηλέφωνο θα ήταν ενεργό.” Τα google services δεν μπορουν να απενεργοποιηθουν μεσω των system settings? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Έχω πειράξει μόνο wakelocks, alarms είχα πειραματιστεί σε κάποια φάση αλλά ειλικρινά δεν είχε νόημα, δεν κέρδιζα κάτι ιδιαίτερο. Έχουμε και λέμε λοιπόν: NlpWakeLock 300 seconds NlpCollectorWakeLock 600 seconds GCoreflp 120 seconds Wakeful StateMachine:GeofencerStateMachine 600 seconds. Να σημειωθεί ότι έχω την πληρωμένη έκδοση, διότι η απλή σου επιτρέπει να πειράξεις τα 2 πρώτα μόνο.” Με τις ρυθμίσεις αυτες.. τι κερδιζεις? Ευχαριστω για την αμεσότατη απαντηση σου Στάλθηκε…