Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 548.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Επίσης από Google Play.” Στο amplify ....... τι ρυθμισεις κανουμε ακριβώς? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ail31ou: “Συνεπως, οι εφαρμογές, δεδομενα εφαρμογων καθως κ αρχεια-δεδομενα μου παραμενουν ως εχουν(αμεταβλητα). Οι ρυθμίσεις των εφαρμογων και του συστηματος, καθώς και τα accounts μου μένουν κ αυτα ανεπηρεαστα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι ανεπηρέαστα. Μόλις φλάσαρα και εγώ. Τώρα πάω και εγώ για xposed ξανά.” Αναμενουμε την αξιολογηση σου για την 7.3.9 Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ail31ou: “Οι χposed modules που εχω... χανονται? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οι εφαρμογές θα παραμείνουν εγκατεστημένες αλλά δεν θα λειτουργούν στο πρώτο boot διότι έχει αντικατασταθεί το /system partition (έχει χαθεί το framework). Αφού φλασάρεις τη ROM και δεις ότι ανοίγει σωστά μετά θα πρέπει να ξαναφλασάρεις το xposed framework. Και θα παίξουν ξανά.” Συνεπως, οι εφαρμογές, δεδομενα εφαρμογων καθως κ αρχεια-δεδομενα μου παραμεν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από ail31ou: “Σε redmi pro(omega)πως περναω απο xtrv 7.2.24 σε 7.3.9? ” Εκτός απροόπτου, κανονικά, φλασάρισμα από πάνω με wipe cache και dalvik μόνο.” Οι χposed modules που εχω... χανονται? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi pro(omega)πως περναω απο xtrv 7.2.24 σε 7.3.9?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tzemelini: “Κάνει δουλειά ή fake ειναι?” Πως θα καταλαβουμε αν οντως κανει δουλειά? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Επίσης από Google Play.” Το κατέβασα και ενεργοποιησα.... αλλα τι πρέπει να κάνω στις ρυθμισεις? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Πάντως εγώ παρατήρησα ένα μικρό drain με xMIUI-MIUI Tweaks-Greenify-lucky patcher αυτά τα 4.Και το V86 μου δούλευε κανονικά,αλλά επειδή σε βλέπω πολύ πιό σχετικό από εμένα αν δεν έχεις δεί κάποιο drain με τα xMIUI και MIUI Tweaks να το ξαναδοκιμάσω όπως και το amplify αντί του greenify που έχω τώρα..” Το amplify πωςτο κατεβαζω? Μεσω του xposed installer? Το xmiui, παντως, το κατεβασα από Google play Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ChristosS: “πουθενα να πω την αληθεια σε οσες εφαρμογες καμερας δοκιμασα δεν υπηρχε επιλογη καταγραφης 4κ. Απο εκει και περα το αφηνω το θεμα...” Κατεβασα αυτήν εδω.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ChristosS: “πουθενα να πω την αληθεια σε οσες εφαρμογες καμερας δοκιμασα δεν υπηρχε επιλογη καταγραφης 4κ. Απο εκει και περα το αφηνω το θεμα...” Κατεβασα την εφαρμογη HD camera 4K και φαινεται να εχω 4Κ εγγραφη Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ChristosS: “Τρέχω XTRV Rom των παιδιων απο εδω την σταθερη εκδοση... απο εκει και περα εψαξα στο build.prop και δεν βρηκα κατι σχετικο με την καμερα (την αναλυση που θα τραβαει) απο εκει και περα δεν ξερω ποιο ειναι το επομενο βημα... Δοκιμασα καθε αξιολογη εφαρμογη δωρεαν και μη (δεν τις πληρωσα απλα τις εγκατεστησα να δω αν πιανουν την αναλυση και τις διεγραψα) αλλα καμια δεν φαινοταν να εχει επιλογη καταγραφης 4Κ.” Τελικα που κατεληξες με την 4Κ ρυθμιση? Στάλθηκε από το Redmi Pro…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μια χαρά λειτουργεί το λινκ του alpha.apk” Τελικα το κατεβασα στο λαπτοπ.... το κινητό δηλωνε αρνηση...... Ολα καλα πλεον Ευχαριστω ολους οσους αμεσα με βοηθήσανε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από ChristosS: “Κανονικα η πειρατικα ? ” Κανονικα πρεπει να πληρωσεις.... συνεπως πειρατικά και δωρεαν, πως μπορω να αποκτησω την full version? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Kοίτα εδώ: Xposed Modding [SOLVED] Καί όχι πειρατικά βέβαια.... Κάποια δεν δουλεύουν στην beta αλλά αυτά που δουλεύουν γιά μένα είναι ο.κ” Δεν μπορω να κατεβασω την xmiui 0.1.6 alpha. apk, απο το λινκ που εδωσες. Καποια βοήθεια για να την αποκτ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ChristosS: “Κανονικα η πειρατικα ? :P” Κανονικα πρεπει να πληρωσεις.... συνεπως πειρατικά και δωρεαν, πως μπορω να αποκτησω την full version? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Πάντως εγώ παρατήρησα ένα μικρό drain με xMIUI-MIUI Tweaks-Greenify-lucky patcher αυτά τα 4.Και το V86 μου δούλευε κανονικά,αλλά επειδή σε βλέπω πολύ πιό σχετικό από εμένα αν δεν έχεις δεί κάποιο drain με τα xMIUI και MIUI Tweaks να το ξαναδοκιμάσω όπως και το amplify αντί του greenify που έχω τώρα..” Μπορω να κατεβασω απο κάπου την full έκδοση του xMIUI? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xposed framework
ΜήνυμαΥπάρχει καποιος σχετικος οδηγος για exposed framework ? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tzemelini: “Μου το είχε κάνει κ εμένα αυτο. Αλλά τώρα που έχω βάλει την τελευταία xtrv δεν το έχω αντιμετωπίσει πάλι. Μπορεί να ήταν κάποιο κόλλημα στο κινητό με την παλιά έκδοση. Για δοκίμασε να βάλεις τη τελευταία ...” Εχεις βαλει την 7.3?....ποσο καιρο την λειτουργεις? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω την xtrv Beta 7.2.24 και τις τελευταίες 3εις μερες σε ορισμενες εισερχομενες κλησεις ακούγεται το ringtone κλήσης αλλα ο καλών και η δυνατοτητα απαντησης δεν εμφανίζονται πουθενα, οποτε δεν μπορω να απαντησω την κληση. Οταν ο καλων σταματα να καλει η κληση του εμφανιζεται πλεον σαν αναπαντητη στο ιστορικο κλησεων, οποτε και τον καλω(υποχρεωτικά) εγω ώστε να μιλησω μαζι του Τι να κανω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tzemelini: “Αυτή η ρύθμιση ειναι στο laptop?” Ναι.. η φωτο ειναι απο το λαπτοπ(windows 10) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk