Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 548.

• RE:

ail31ou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν έχει 64GB ROM και 3GB RAM, όπως επίσης αν έχει 128GB ROM και 4GB RAM, είναι με τον X25. Αν έχει 32GB ROM και 3GB RAM, είναι με τον Χ20!” Σωστος κ ωραιος! Αλλα γτ ενω σtο about phone λεει για 3gb/64gb, στο κουτι λεει Heliox20?

• Redmi pro Heliox20 ή χ25?

Μήνυμα

Σε redmi pro πως βλεπουμε αν ειναι με Helio x20 ή χ25? (εκτος απο το να τσεκαρουμε την συσκευασια του)

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Georgia T.: “Αμα σου πω δεν μου βγαζει το zip πουθενα? ενω εχω κάνει συνδεση σιγουρα πραγματα...δεν με αφηνει να κατεβασω...δεν μου βγαζει πουθενα οπως το screenshot που μου εστειλες..” Αλλαξε browser

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Georgia T.: “έχω μπει στο forum αλλά δεν μου δίνει επιλογή κάνοντας κλικ επάνω να το κατεβάσω..στο xda-developers μόλις το κοίταζα, μου φαίνεται λίγο πολύπλοκο σε σχέση με το άλλο αλλά θα το προσπαθήσω, ευχαριστώ ξανά” Κλικαρεις πανω στο zip(μπλε χρωματος) cloud.tapatalk.com/s/58af1ca2e…shot_20170223-193039.png?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Georgia T.: “thanks αλλά δεν μπορώ να βρώ το αρχείο : Fix-Deep-Sleep.zip ξέρει κάποιος που υπάρχει?” Γιανα κατεβασεις το zip αρχείο, πρεπει να κανεις sign in στο forum

• Παράθεση από Georgia T.: “Καλησπέρα , αντιμετωπίζω το εξής θέμα μετά την αλλαγή της Rom σε ελληνική, μου κρατάει η μπαταρία με μέτρια χρήση max 1 μέρα, και παρατήρησα το βράδυ μέχρι το επόμενο πρωί χάνει 20% κάθε μέρα , είτε έχω ανοιχτό wi fi είτε κλειστό ..έχει γίνει δοκιμή και με τα δυο... επίσης κλείνω πάντα όλες τις εφαρμογές να μην μένει τπτ ανοιχτό την νύχτα και κατά την διάρκεια της ημέρας πολλές φορές έχω την stable 8.1.2.0. Καμιά ιδέα..? ?(” Η λυση ειναι εδω :Fix Deep Sleep in Standby M…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gas83: “Καλημέρα! Τελικά όλα καλά! Ο @stamatisv είχε δίκιο.. υπήρχε πρόβλημα με το αρχείο, για την ακρίβεια για κάποιο λόγο και ενώ το είχα τσεκάρει όταν το είχα περάσει στην sdcard, το αρχείο της rom φαίνονταν να είναι 0 bytes! Το κατέβασα ξανά (σε άλλη συσκευή), έκανα έλεγχο md5 και τελικά σε 10 λεπτά η συσκευή (Redmo Pro) έτρεχε xtrv stable.. Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια και συγνώμη που δεν το έλεγξα πιο νωρίς.. θα επανέλθω με σχόλια χρήσης της rom αφού το χρησιμοποι…

• Οποτε αναμενουμε αυριο τα νεότερα σου, μετα την εφαρμογη όσων είπε ο @maktsiot7

• @gas83 ξεκλειδωσες bootloader αφού είχες εγκαταστησει την Chinese official rom?

• Παράθεση από gas83: “@ail31ou όχι, δεν είπα ότι δεν ισχύουν αυτά που παραθέτεις! Για την ακρίβεια έπρεπε να γίνει format στο data γιατί νομίζω ήταν encrypted.. κάτι άλλο παίζει στην περίπτωσή μου..” Κανεις την παρθενικη εγκατάσταση της ελληνικής ρομ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gas83: “@gkalen δοκίμασα ήδη χύμα στην sdcard και χύμα στο internal storage (/).. τα ίδια! Θα τσεκάρω και sideload adb που ανέφερε ο @maktsiot7 και βλέπουμε! Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση!” Συνεπως, κατα την 1η εγκατασταση της ελληνικης rom δεν εφαρμοζουμε τον οδηγο? :TWRP > WIPE > FORMAT DATA (δίπλα στο advance wipe) > YES > αφού τελειώσει > HOME (το σπιτάκι) > REBOOT > RECOVERY > SWIPE TO ALLOW MODIFICATIONS > WIPE > ADVANCE WIPE > cache + dalvik art cache + data >…

• RE:

ail31ou - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Εδώ το θέμα έχει λήξει, και ο φίλος μας ο @ail31ou έχει κάθε δικαίωμα να ρωτάει ανεξάρτητα αν έχει δωθεί απάντηση χίλιες φορές. Δεν χρειάζεται να υψώνουμε κορώνες για κανέναν λόγο. @ail31ou σταδιακά θα βγούνε και για άλλες ROM updates, και φυσικά για το Redmi PRO. Όταν είναι έτοιμη μετά από τα πειράγματα που θα κάνουμε στο Source της ROM, θα την έχετε και αυτήν.. :D” Ο Souits απαντησε με λεπτομερεια και εύστοχα στο ερωτημα μας. Μας έχει καλυψει επαρκως. Αυτο κραταμε απο τ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Keep walking λοιπόν......” Aν το λες με διαθεση συναινεσης....συμφωνω. Κeep walking together.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Μπλα μπλα μπλα.... Δεν είναι υπεροψία φίλος... Αγανάκτηση είναι... Που κάποιοι τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο τους.... Και καλός η κακός υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που θα στο δώσουν στο πιάτο.... Αλλά μετά καταντάει αχαριστία και εκμετάλλευση... Ναιιιιιιιι γίνεται κι αυτό άμ τι νόμιζες δεν γίνεται;;; και άσε τους mod στη ισυχια τους έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το να ασχολούνται με μένα.... Άμα χρειαζόσουν banακι θα το έτρωγες... Το λαζουμε.... Προσπαθώ εδώ και πααρα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από HliasAvg: “@ail31ou και εγώ και πόλοι άλλοι περιμένουμε για το omega. Έβαλα μια φωτογραφία που έβαλε ο @rocketking85 που το έψαξε. Κοίτα ξανά ποιο πάνω πρέπει να βγήκε τώρα.” Ωστε εκτοςαπο μενα κ αλλοι ενδιαφερονται για το redmi pro.... Παιδια, λιγο πιο πάνω μας εχει απαντησει ολοκληρωμενα(αν και υποτιμητικα) ο Souits.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Κάνεις μια ερώτηση στο Έλληνες developers για το εάν θα ασχοληθούν με το omega για ότι αφορά την 8.2.χ.... ΑΡΑ έχεις σιγουρευτεί ότι έχει βγει η Official 8.2.χ για το κινητό σου, βλέπεις ότι βγαίνει για κάποια άλλα κινητά η Ελληνική version(xtrv) να το πω και δεν έχεις δει να βγαίνει για το δικό σου οπότε ρωτάς εάν θα βγάλουν και για το δικό σου σωστά;;;;; έλα μου όμως που δεν έχει βγει Official 8.2.χ για το omega σου.... Οπότε που καταλήγουμε;;; 1ον: ότι δεν ασχολήθηκες κα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από HliasAvg: “Δεν υπάρχει λινκ. xiaomi-miui.gr/community/index…-com-facebook-katana-png/” Κλικαρω αλλα δεν βγαζει κατι.... Τεσπα, εφοσον κάποιοι το διαβασανε, μαλλον ισχυει

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από HliasAvg: “Διαβάστε κανένα σχόλιο και μην γράφετε κατευθείαν αυτό που θέλετε. Έχει αναφερθεί ότι θα βγει για το redmi pro omega. Παράθεση από rocketking85: “Παράθεση από blacksabbath: “περιμενουμε να βγει κατι και για το Redmi PRO (Omega) ” εδώ βέβαια το αναφέρει για αύριο 20.02 ” ” Νεκρο το link

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Μα πως να ασχοληθούν αφού δεν έχει βγει ακόμα 8.2.χ για το omega σου;;;;;; εάν θα βγει πίστεψέ θα στην έχουν έτοιμη την επόμενη ημέρα. Παλικάρια ρωτήστε.... Μην απαιτείται....” Εαν αναφερεσαι σε μενα προσωπικά.. ρωτησα....... Γιαυτο εξαλλου υπάρχει κ ερωτηματικο στο post μου. Αν, παρολαυτα, καποιοι απαιτουν...το θεωρω λαθος, τουλάχιστον για λόγους ευγενειας.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ail31ou: “Παιδια θα ασχοληθειτε με το redmi pro? ...ή δεν ειναι στα σχεδια σας κατι τετοιο ” To Redmi Pro θα πάρει 8.2 όταν έρθει η σειρά του..” Θα πάρει σειρά λοιπόν..... Καλο αυτο