Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 548.

• RE:

ail31ou - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Παράθεση από stamatisv: “Ο "ορθόδοξος"-ασφαλής τρόπος αυτό λέει. Δεν σημαίνει οτι είναι ο μόνος τρόπος πάντα. Έχουμε δεί διάφορα, πχ χρήστες να καταφέρνουν να ξεκλειδώνουν με unofficial ή άλλους χρήστες να καταφέρνουν να περνάνε μέσα απο το updater official και χωρίς να κάνουν wipe data καταλήγουν πχ να έχουν ένα κινητό με data απο την αρχική unofficial κλπ. Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρος ακολουθάς τους οδηγούς, τόσο απλά:)” Εαν κατα την 1η εγκατασταση της ελληνικης ρομ εχω την νεα μου ρομ στη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stamatisv: “Μάλλον δημιούργησα σύγχυση:D Αν και διάβασα το συγκεκριμένο thread "διαγώνια" και δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα τι γίνεται :P, η αναφορά μου στο 99,9% ήταν ακριβώς για αυτό το λόγο που είπε ο @mixaliscy , το οτι δεν έχουμε δεί ακόμα δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει/θα υπάρξει. Αλλιώς θα έλεγα 100%... Αν ξεκλείδωσες και έβαλες twrp και ελληνική θεωρώ όλα καλά. Γενικά τελείως, ο ορθόδοξος τρόπος για install είναι unofficial => official => ξεκλείδωμα => twrp => xtrv αν είναι ξεκ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Αν κάνεις αυτά τα 2 μαζί θα μείνεις με ένα άδειο κινητό και χωρίς ρομ μέσα του Τόση ώρα νόμιζα ότι ήθελες να περάσεις ελληνική ρομ :D” Την νεα ρομ θα την εχω στην sdcard.. οποτε αν κάνω τα wipes που προείπα, γτ να έχω θέμα? Εαν κατα την 1η εγκατασταση της ελληνικης ρομ πατησω format data... Και μετα ξαναμπώ σε reboot recovery.... Και απο εκει κανω install απο sd card θα εχω κάποιο θέμα? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Αυτά μετά Πρέπει να πας στο twrp Έχεις δρόμο αρκετό Μην τα μπλέκεις Προς το παρών πήγαινε στον οδηγό που σου έδωσα και ξεκίνα να περάσουμε κάτι επίσημο” Μα ήδη έχω κανει εγκατασταση την ελληνικη ρομ... Αλλα γτ να μην κάνουμε wipe internal storage και wipe data?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Άσε που δεν βγαίνει global για το κινητό σας να εδώ τις επίσημες ρομ για το κινητό σας” Το ξερω....... απλη αναφορα στο τι έχουμε.... στο τι αναγραφεται δλδ. Δεν σημαίνει πως ο. τι αναγραφεται ειναι κ αληθες..... Επαληθευω ως ορθα τα οσα λες Πεσμας ομως, ποτε κανουμε wipe internal storage και wipe data

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε μου άκου με Κάτι ξέρω Εκεί λέει global Εγώ σου λέω πως δεν είναι. Δεν υπάρχει global με τέτοιο αριθμό. Η ρομ είναι 8.0.1.0 Του παιδιού είναι 8.0.1.0.1 Εκείνο το ένα στο τέλος είναι ψεύτικο. Απλά είναι βασισμένη στην global. Επίσης η Xiaomi δεν παραδίδει ΚΑΝΕΝΑ κινητό μα ΚΑΝΕΝΑ ξεκλείδωτο. Ποτέ μα ποτέ !!!!! Εκτός αν το αγόρασες πριν το 2016” Μα δεν διαφωνώ μαζι σου σε κατι. Με ρωτησες τι ρομ εχω και σου απαντησα. Ειναι μια fake rom..... το ξέρουμε. Στάλθηκε από το V…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από ail31ou: “Και πως τον κλειδώνουμε? ” Κάνε πρώτα το τεστ αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Επίσης τι ρομ φοράει το κινητό? Βάλε μας μια φωτογραφία να μπορέσουμε να ξέρουμε τι έχεις απάνω Αν θες να διαβάσεις λίγο δες εδώ Αλλά please μία φωτογραφία γιατί μπορεί να πηδήξουμε βήματα αν είσαι με οκ ρομ =============== Φεβ 18th 2017, 3:09pm =============== Παράθεση από ail31ou: “Ειπε οτι ειχε αυτην.... αλλα βαζει την ελληνικη... Γτ να το μπρικαρει? ” Γιατί κάποιος…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Η ρομ που δείχνεις δεν είναι επίσημη Δεν υπάρχουν επίσημες ρομ με 5 αριθμούς !! Ελπίζω να μην το οδηγήσεις σε brick” Ειπε οτι ειχε αυτην.... αλλα βαζει την ελληνικη... Γτ να το μπρικαρει? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από theo_ts: “Τώρα μπερδεύτηκα Το κινητό ήταν ξεκλείδωτο ...... Οταν μπαίνω σε Twrp δεν μπορεί να διαβάσει την εσωτερική μνήμη του κινητού μόνο την εξωτερική sd card και ετσι δεν μπορώ να κάνω wipe καμιά ιδέα?? καταφερα και ανεβασα και την φωτο απο το about phone Ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30475/” Εδω μυρίζομαι οτι πρέπει νακανεις format data... αλλα ας το επιβεβαιωσουν οι πιo experts στο φόρουμ. Eπισης, ας. μας. πουνε ποτέ κα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Δεν έχει εμφανιστεί ακόμη Δεν σημαίνει πως δεν γίνεται και να μείνεις με τούβλο στο τέλος Για αυτό κάνουμε έλεγχο (ναι είναι 100% αξιόπιστος) Αν είναι κλειδωμένος τον ξεκλειδώνουμε επίσημα βάση του οδηγού Αν δεν είναι το κλειδώνουμε και συνεχίζουμε με τη διαδικασία που περιγράφεται και στον οδηγό. Η αλήθεια ότι είναι κάπως σπάνιες οι περιπτώσεις με ξεκλείδωτο παράνομα αλλά επειδή έχουμε δει πολλά τον κάνουμε. Μπορεί σε αυτό το φόρουμ να είδαμε περισσότερους από 100. Στις…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από ail31ou: “Μιλω (οπως και εσεις) για το redmi pro(omega)......... σχεδον ολοι οι χρηστες λενε οτι δεν υπάρχει official και υnofficial ξεκλειδωμα Ο οδηγος στον οποιο αναφέρομαι(και στον οποιο κ εσυ με παραπέμπεις) δεν μιλα για official ή οχι κλειδωμα. Τελικα τι ισχυει? ” Ποιοι χρήστες το λένε αυτό. Υπάρχει και μάλιστα ξέρουμε και πως το ξεκλειδώνουν ανεπίσημα. Ρομ για το κινητό σου επίσημη υπάρχει η Κινέζικη και όχι η global (όπως και για το δικό μου πχ) Στείλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Το κάθε κινητό έχει τους οδηγούς του Επίσης μπορεί το κινητό σου να έρθει και με επίσημη ρομ Επίσης αν έρθει με ανεπίσημη θα πρέπει πρώτα να δούμε αν στο ξεκλείδωσαν παράνομα και μετά να το κλειδώσουμε Αν πατήσεις πάνω πχ σε ένα τόπικ που είναι για ένα κινητο και πατήσεις πάνω στο όνομα του, σε βάζει σε μια σελίδα που στην αρχή είναι οι οδηγοί του συγκεκριμένου κινητού Γι`αυτό πάντα λέμε βάλτε μία φωτογραφία από το about phone να δούμε πως το αγόρασε ο καθένας. Οι μεταπω…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ο οδηγός εκείνος ίσως γράφτηκε πριν τα κλειδώματα Για να ξεκλειδώσεις όμως θες επίσημη Ρομ Άρα και στον οδηγό του ξεκλειδώματος να πας πάλι θα σου πει πως πρέπει να έχεις official rom” Μα ο οδηγός κανει λογο για κλειδωματα και ξεκλειδωματα...... Και πως μπαινει η official rom? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Για όλα τα κινητά της xiaomi ισχύουν τα: Το αγοράζουμε και του βάζουμε μία επίσημη Ρομ Μετά το ξεκλειδώνουμε και με το miflash περνούμε στο κινητό το twrp και μετά από εκεί καπάκι την ελληνική ρομ ή όποια custom θέλει ο καθένας” Στον οδηγο φλασαρισματος της ελληνικης ρομ για 1η φορα,(απο τoν χρήστη ΜIUI_ART) δεν γίνεται λόγος για φλασαρισμα επισημης ρομ. Λεει ότι ξεκλειδωνουμε κ φλασαρουμε απευθειας την ελληνικη ρομ Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο.... αστο sn και πιάσε το maui... Κλείσε το κινητό και σύνδεσε το..” Παντα χανεται το imei μετα απο φλασαρισμα νεας ρομ? Το imei για ποιο λογο θα το χρειαστούμε στο μελλον?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Και μια που δεν υπάρχει official global για το κινητό σου αναγκαστικά πας για οfficial China dev , ξεκλειδώνεις bootloader κατόπιν αίτησης και έγκρισης από Xiaomi , και προχωράς για xtrv ή Xiaomi.eu custom rom, με το πέρασμα του κατάλληλου TWRP.” Θα παει για china dev, ωστε να ξεκλειδωσει το bootloader? Πως θα το κανει αυτο? Και αφου ξεκλειδωσει με την china dev, μετα θα. περάσει την ελληνικη ρομ? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hurin: “Δεν έχω βρει κάποια λύση, το πρόβλημα όντως εμφανίζεται σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού και είναι απαράδεκτο να βγάζει βίντεο χειρότερο από HTC Desire 10ετίας. Η open camera που προτάθηκε έχει πολλές επιλογές και θα την δοκιμάσω να δω αν είναι καλύτερη από την stock.” Ok .. hurin.... Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε μου επειδή νομίζω δεν με κατάλαβες Δεν έκανες κανένα απολύτως λάθος Απλά εδώ που το έβαλες οι πιθανότητες να το δει κάποιος με το κινητό σου και να σου απαντήσει είναι 10% και εκεί που σου είπα να το γράψεις 90% Όσο πιο απλά μπορώ να το πω” Ο χρήστης hurin, λοιπον, που ξεκινησε το θεμα εχει10% να επιλύσει το θέμα του... γτ εγω εκανα το ίδιο ερωτημα (ουσιαστικά) με τον hurin στο ίδιο νημα.... και κατ επέκταση οποιος ξεκινα θέμα για ενα κινητο θα πρπει να το βάζει στι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Επειδή μπορεί να θέλεις τη βοήθεια του mod Μπορεί να μπρίκαρες το κινητό σου Και δεν χρειάζεται σε ένα νήμα που ρωτάει ο καθένας κάτι απλό να προσπαθούμε να βρούμε που είναι το ποστ σου, εσύ το δικό μας και πάει λέγοντας για να το σώσουμε Βασικά γιαυτό σου είπα καλύτερα να πας εκεί που είναι το τόπικ για γενικές απορίες για το κινητό σου Έτσι λειτουργεί το φόρουμ μας” Το θεμα εινα συγκεκριμενο:το image stabilization για το omega... και ρωτησα για τοimage stabilization το…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ναι αλλά για να δει ο άλλος, ο άσχετος, ο 3ος το τόπικ σου και να του βγει ειδοποίηση θα πρέπει να έχει γράψει πρώτα εδώ Άρα ένας απλός user δεν θα δει ποτέ το τόπικ σου Δεν είπα ότι το έκανες σε λάθος τόπο Απλά ότι δεν θα βοηθηθείς” Και τοτε γτ να γραφουμε εδω? Να διαγραψουμε το νημα? Στάλθηκε από το VFD 500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk