Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-548 από 548.

• =============== Φεβ 14th 2017, 3:00pm =============== Παράθεση από stamatisv: “Καλησπέρα και καλορίζικο... Η rom πιθανότατα να είναι unofficial, καθώς η μόνες official rom είναι stable + devel chinese και έχουν μόνο αγγλικα και ελληνικά. Μπορείς να ξεκινήσεις το διάβασμα απο εδώ Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Hint: Διάβασε και ξεκίνα κομμάτι της αίτησης για unlock bootloader και κάνε μια αίτηση στην xiaomi γιατί θέλει μερικές μέρες για approve. Δεν χρειάζεσαι…

• Παράθεση από doukas_cf: “εχτες έβαλα την τελευταία ελληνική στο ίδιο τηλέφωνο. Πετάει ” Με ποια rom το παρελαβες? Η global εχε θεματα?

• Σε λιγες μερες παραλαμβάνω το καινούργιο μου κινητό, το οποίο είναι το Redmi Pro 3/64 Διαθετει global stable rom. Αξιζει να την αλλαξω σε καποια αλλη rom? Αν ναι,ποια rom προτεινετε? Ευχαριστω

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ail31ou: “Αξιζει να την αλλαξω σε καποια αλλη rom? ” Πάρτο με το καλό και ανέβασε ένα screenshot από το about phone.. ” Υπαρχει περιπτωση να μην χρειαζεται αλλαγη?

• Σε λιγες μερες παραλαμβάνω το καινούργιο μου κινητό, το οποίο είναι το Redmi Pro 3/64 Διαθετει global stable rom. Αξιζει να την αλλαξω σε καποια αλλη rom? Αν ναι,ποια rom προτεινετε? Ευχαριστω

• Miui 4.2.28 προβλημα

ail31ou - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Εκανα την αναβαθμιση,αλλα το προβλημα παραμενει. Καμια αλλη λυση για το θεμα μου? Το εχει κ καποιος αλλος με την συσκευη του? Ευχαριστω

• Miui 4.2.28 προβλημα

Μήνυμα

Πως γινεται η διαδικασια αναβαθμισης γιατι δεν θελω να χασω τις ρυθμισεις και τα δεδομενα μου. Ευχαριστω

• Miui 4.2.28 προβλημα

Μήνυμα

Εχω το κινητο zte nubia z5s mini και τρεχω την miui 4.2.28. Καθε φορα που απαντω μια εισερχομενη κληση,δεν ακουγομαι στον καλουντα τα πρωτα 2 δευτερολεπτα.Ειναι ενοχλητικο γτ πρεπει να επαναλαμβανω τις πρωτες μου λεξεις στον καλουντα,μεχρι να με ακουσει. Τι να κανω? Ευχαριστω