Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-548 από 548.
-
=============== Φεβ 14th 2017, 3:00pm =============== Παράθεση από stamatisv: “Καλησπέρα και καλορίζικο... Η rom πιθανότατα να είναι unofficial, καθώς η μόνες official rom είναι stable + devel chinese και έχουν μόνο αγγλικα και ελληνικά. Μπορείς να ξεκινήσεις το διάβασμα απο εδώ Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi Hint: Διάβασε και ξεκίνα κομμάτι της αίτησης για unlock bootloader και κάνε μια αίτηση στην xiaomi γιατί θέλει μερικές μέρες για approve. Δεν χρειάζεσαι…
-
Miui 4.2.28 προβλημα
ΜήνυμαΕκανα την αναβαθμιση,αλλα το προβλημα παραμενει. Καμια αλλη λυση για το θεμα μου? Το εχει κ καποιος αλλος με την συσκευη του? Ευχαριστω
-
Miui 4.2.28 προβλημα
ΜήνυμαΠως γινεται η διαδικασια αναβαθμισης γιατι δεν θελω να χασω τις ρυθμισεις και τα δεδομενα μου. Ευχαριστω
-
Miui 4.2.28 προβλημα
ΜήνυμαΕχω το κινητο zte nubia z5s mini και τρεχω την miui 4.2.28. Καθε φορα που απαντω μια εισερχομενη κληση,δεν ακουγομαι στον καλουντα τα πρωτα 2 δευτερολεπτα.Ειναι ενοχλητικο γτ πρεπει να επαναλαμβανω τις πρωτες μου λεξεις στον καλουντα,μεχρι να με ακουσει. Τι να κανω? Ευχαριστω