Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 548.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από D.kechagias: “Καλησπερα.Μπορει καποιος να μου πει που βρισκεται η ενεργεια εμφανιση,αποκρυψη του αριθμου οταν κανουμε κληση.” Δες φωτο5ebcefb3cfbacf7c0d68789ded5fcebb.jpg7225654aedd7ca58c7cdbd1ab7f443dc.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 'xnikos [/quote: “ μάθε λοιπόν τι είναι, να μην τα φοβάσαι άλλωστε καλό είναι κάθε λίγους μήνες ασχέτως update να κάνεις τα παραπάνω wipe (πάλι προσωπική άποψη)” @xnikos Εκανα με επιτυχια το update μεσω twrp Σε ευχαριστώ για την υπομονη και παρότρυνση που επέδειξες Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕπεξηγηση to the point Thanks Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΔηλωνω ασχετος επι android θεματων. Δεν κατανοω πως κ ποιον/ποιους δεν βοηθω ρωτωντας 2 φορες, ειδικα οταν, μάλιστα, λαμβανω διαφορετικές αποψεις επι των ιδιων θεματων Σε καμια περίπτωση δεν εχω σκοπό να αναδείξω την υπεροχη ή αδυναμια καποιου εναντι αλλων...... αλλα σε καθε περίπτωση ελαβα διαφορετικές αποψεις. Ευχαριστώ, θερμα όλους για τις ποικιλες απαντησεις Ομολογώ οτι ειναι το πιο ολοκληρωμένο forum στην Ελλάδα Ηταν κ ενας λογος που ξαναγορασα xiaomi Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμ…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαραπανω στην συνημμένη φωτο μου συστήνουν να μην κανω κανενα wipe Eσεις λετε να κανω wipe Φταιω που διερωταμαι τι τελικά ισχυει? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΣε άλλο νημα πριν 2 μερες.. τοχα ξανασυζητησει το θεμα (χειροκινητο upadate μεσω twrp) και αν καταλαβα καλα δεν πρπει να κανω καποιο wipe. Θα διαβάσω κ τον οδηγο που έστειλες.... Αλλα τελικά τι ισχύει με το wipe? Επισης, με το Update χανω δεδομενα, ρυθμισεις, εφαρμογες? Επισης, χανω μνημη με ολα αυτα τα update? (ειτε οta ειτε χειροκινητα) 35119c56a954dbcde20178c08631c803.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΝα υποθεσω οτι μπορώ κ απτόν updater να κανω αναβάθμιση πατωντας την αντίστοιχη επιλογή (συνημμένη φωτο9b7605c751bcca51c152a7d58a0d290e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Από MIUI 10 σε MIUI 11 η πρώτη ενημέρωση πρέπει να γίνει χειροκίνητα Έχεις ήδη MIUI 11...δοκίμασε έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμιση...μάλλον έχει κολλήσει καθώς δεν έχει αναφερθεί από άλλον αντίστοιχο πρόβλημα ” Σε ευχαριστώ πολυ.... Δυστυχως δεν αλλαξε κατι Οποτε, kατεβαζω την τελευταια stable rom και την κανω install,χωρις αλλη ενέργεια (π.x wipe)... Μονο install κ τπτ αλλο Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κατέβασε την από εδώ [Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 31/10/2019 Μπες twrp και πέρασε τη εσύ.” Ευχαριστώ για τη βοηθεια Παρόλαυτα, το ερωτημα μου αναφέρεται στον updater και στην ota ενημέρωση.... κ αν θα υπαρξει fix Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Official global stable; Αναφέρει ενημερωμένο, είναι ενημερωμένο. Όταν θα υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση θα σου τη περάσει.” Παραπανω εχω συνημμενη φωτο με τα χαρακτηριστικά του κινητου μου Εχω την xtrv stable Εχει βγει νεα ρομ απο 29 Οκτ Ο updater ζητα ενημερώσει....αλλα δεν τη διεκπεραιωνει Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαExω την 11.0.2.0..υπαρχει η 11.0.3.0 η οποια βγηκε 29 Οκτ... κ ενώ ο updater ζητα ενημερωση παρολαυτα στο τέλος λεει οτι ειμαι ενημερωμένος Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΤελικά γίνεται ota update σε ολες τις συσκευές redmi note 7? Aν όχι, να περιμένουμε κάποιο fix ή οχι? 5fbdcb648644e5cc50c00557e3d0789e.jpg6ad344e7b703565c2525c4fb0ff8ec37.jpg27020635df543a0b932d996237f7f044.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα βρούμε τι φταίει με τον updater και αν έχει όντως πρόβλημα σε όλες τις συσκευές με τις stable rom.” Κανοντας διαδοχικα install(περιπου καθε μήνα) τις stable roms, χωρις καποιο wipe..... δεν χανω τελικά μνημη στο κινητό μου? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Sorry Εγω αναφερόμουν για αναβαθμιση από stable σε stable και όχι σε developer. Από stable σε dev και το ανάστροφο στο 90% των περιπτώσεων χρειάζεται factory reset. :thumbsup:” Αρα ισχυουν οσα αναφέρω στο προηγουμενο μηνυμα μου? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Κάνε flash την rom από το twrp recovery αφού την κατεβασεις από τα link που έχουμε στο forum.” Aρα...καταληκτικα... για να αναβαθμισω aπο Stable σε stable xtrv: α) Απο twrp κανω wipe dalvik cache και data β) Mετα φλασαρω την νεα ρομ γ) ΔΕΝ κανω τπτ αλλο(facrory reset ή αλλο wipe) Mε ολα τα παρανω ΔΕΝ εχω χασει τπτ απο δεδομενα.... ρυθμισεις κλπ Λεω κατι λαθος στα παραπανω? Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk