Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 548.

• Για ελεγχο κλειδωμενου ή μη bootloader σε νεο κινητο, ειναι απαραιτητος ο έλεγχος με command shell απο pc... ή..... αρκεί να μπούμε στα developer settings του κινητου, οπου θα ελέγξουμε και θα δούμε την αντίστοιχη επιλογή για το αν είναι κλειδωμένο ή όχι? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ερωτησεις περι redmi note 7

ail31ou - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Απλή XTRV Stable είναι και όχι ARΩMA ... ” Sorry...αλλα καπου το χανω: oι xtrv ειναι stable ή developer? oι arwma τι ειναι?

• Ερωτησεις περι redmi note 7

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ail31ou: “Σε νεο redmi note 7 με global rom για να φλασαρω arwma κανω τα εξης: ” Δεν υπάρχει AROMA για το Redmi Note 7 αλλά μόνο XTRV... 1 - Ναι θα πρέπει να κάνεις Format Data για να μην έχεις προβλήματα 2 - OXI to Magisk δεν είναι υποχρεωτικό και αν το θέλεις θα πρέπει να γίνει εγκατάσταση μετά από το Flash της ROM και όχι μετά το Flash του ΤWRP Recovery. 3 - Ναι όπως είπα παραπάνω μπορείς μετά το Flash της ROM να βάλεις και το Magisk από το Recovery (Flash…

• Σε νεο redmi note 7 με global rom για να φλασαρω arwma κανω τα εξης: a) Ξεκλειδωμα bootloader b)Eγκατασταση drivers στο pc c)Eγκατασταση του twrp απο pc 1)Mετα το βημα c,ειναι uποχρεωτικο το να κανουμε format data? ...ή προχωρω προς εγκατασταση της νεας stable rom?(oπως περιγραφω παρακατω) 2)Μετα το βημα c πρεπει να εγκαταστησω το magisk ή ειναι περιττη ενεργεια και τελικα το magisk το εγκαθιστω μετα την εγκατασταση της νεας ρομ? δ)Tην νεα stable rom την εχω σε φλασακι, το οποιο κουμπωνω στο κιν…

• Παράθεση από amavroudis: “Εκτός και αν βάλεις stable rom και παίρνεις αναβαθμίσεις σχετικά καλές και δοκιμασμένες μια φορά το μήνα, δίμηνο... ” τα updates για stables γινονται ota προς ολα τα μελη της κοινοτητας ή μονο για vip μελη? Οι stable roms υπερτερουν ακριβως οπως και οι xtrv, εναντι των οfficial roms ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εκτός και αν βάλεις stable rom και παίρνεις αναβαθμίσεις σχετικά καλές και δοκιμασμένες μια φορά το μήνα, δίμηνο...” Η stable rom ειναι δημιουργία της ελληνικης κοινότητας? Μπορω να εχω το link για stable και xtrv roms του redmi note 7? Επισης, θαθελα κ τον οδηγo για εγκατάσταση της stable rom. Eυχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sof: “εβαλα και εκανα κ update. Μεχρι σημερα ολα καλα” συνεπως.... πριν εγκαταστησουμε ενα update.. πρπει πρωτα να εχουμε feedback με κάποιο τρόπο, ωστε να αποφασισουμε αν αξιζει ή όχι η εγκατασταση του Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sof: “βεβαιως και μπορεις να αρνηθεις να γινει καποιο update.σιγουρα μπορει να υπαρξουν τετοια φαινομενα draining.εαν βρεις μια καλη ρομ κατσε σε αυτη.το ιδιο εκανα και εγω” ουσιαστικα εσυ εβαλες xtrv..... και εκανες και update...? ή αρνηθηκες το update? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sof: “Παράθεση από ail31ou: “αυτο σημαίνει ομως... οτι θαεχεις update μονο ενα. ασχολούνται τα παιδια....... Τελικά σε βαθος. χρονου ποια εχει.περισσοτερα.update? η stock ή η custom rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οταν σταματησει να βγαζει η xiaomi official updates τοτε θα,σταματησουν να βγαζουν και εδω τα παιδια να βγαζουν. Θα σου πω το εξης. Ειχα το redmi note 2. Παρολο που σταματησε να το υποστηριζει η εταιρεια τα παιδια βγαζαν ρομ και ενα χρονο μετα! …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sof: “η διαφοεα ειναι οτι μπορω να εχω twrp μονιμα με την custom ρομ.και ειναι 2 λεπτων δουλεια να περασει το μαγκισκ απο το twrp. Η custom δεν εχει τα bloatware app της μητρικης.δεν εχω δει αλλη διαφορα. Μια αναβαθμιση μου εχει κανει εδω και 1 μηνα.” αυτο σημαίνει ομως... οτι θαεχεις update μονο ενα. ασχολούνται τα παιδια....... Τελικά σε βαθος. χρονου ποια εχει.περισσοτερα.update? η stock ή η custom rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• αυτο σημαίνει ομως... οτι θαεχεις update μονο ενα. ασχολούνται τα παιδια....... Τελικά σε βαθος. χρονου ποια εχει.περισσοτερα.update? η stock ή η custom rom? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sof: “θα μπορουσα αλλα... σε καθε FR ή αναβαθμιση θα επανεμφανιζονταν” kαι κατι ακομη: Eχουμε ξεκλειδώσει το bootloader και εγκαταστησει το twrp....... και, πλέον, θελουμε να ρουταρουμε την συσκευη μας. Αρκεί μονο η εγκατασταση του magisk ή πρέπει να εγκαταστησω κ DM verity disabler για να κανω root? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sof: “θα μπορουσα αλλα... σε καθε FR ή αναβαθμιση θα επανεμφανιζονταν” τι ειναι το fr? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sof: “η διαφοεα ειναι οτι μπορω να εχω twrp μονιμα με την custom ρομ.και ειναι 2 λεπτων δουλεια να περασει το μαγκισκ απο το twrp. Η custom δεν εχει τα bloatware app της μητρικης.δεν εχω δει αλλη διαφορα. Μια αναβαθμιση μου εχει κανει εδω και 1 μηνα.” έχοντας, ομως, το titanium στην μητρική ρομ.... δεν θα μπορουσες να τις κανεις απεγκατασταση ολες αυτες τις εφαρμογες? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Sof: “καλησπερα.με την μητρικη ρομ επρεπε να εγκαταστω σε καθε ενημερωση twrp και magisk. Περασα ρομ απο το φορουμ. Απλα σε καθε ενημερωση πρεπει να περνω το magisk. To twrp δεν χανεται. Εχει ota και κανει αυτοματα τις ενημερωσεις οταν εδω τα παιδια δημοσιευουν την καινουρια ρομ.” Ειδες διάφορες στην στοκ κ στην custom rom? Ποια ενημερωνεται πιο συχνα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Sof: “καλημερα! ε μααα! Ε δεν γινεται να κανω αυτη τη διαδικασια συνεχεια! Ποια ρομ να περασω για το τηλεφωνο μου; ” Καθε ποτε κανει update το κινητο σου? Με την μανισια ρομ θα επρεπε μετα απο καθε update να κανεις επενεγκατασταση twrp και magisk? Με την ρομ που εβαλες...δεν υπαρχει αναγκη επανεγκαταστασης twrp και magisk.....? Τα updates γινονται κανονικα?

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Eχουμε ξεκλειδώσει το bootloader και εγκαταστησει το twrp....... και, πλέον, θελουμε να ρουταρουμε την συσκευη μας. Αρκεί μονο η εγκατασταση του magisk ή πρέπει να εγκαταστησω κ DM verity disabler για να κανω root? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ναι σε όλα. Αν έχεις συγκεκριμένες απορίες, ρωτά. Μη το πας στο γενικό.” Περιμένω ενα redmi note 7.Ρωτησα,λοιπον, συγκεκριμένα ... κ πηρα κ συγκεκριμένες απάντησεις και ευχαριστώ θερμα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Αν λειτουργούν όλα όπως τα θέλεις μη το ακουμπάς... Απλά.” Αν δλδ μαρεσει η ρομ..... την αφηνω. Αν θελω, ομως, νακανω root .... τοτε πρπει να ξεκλειδωσω bootloader για αρχη κ μετa να ρουταρω? Αν θελω να εγκαταστήσω το twrp, παλι πρεπει ναχω ξεκλειδώσει bootloader? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Σενα καινούργιο redmi note 7,υπάρχει καποια μανισια rom που θα ηταν καλο να μην τρέξουμε κ να την αλλαξουμε...... κ για ποιο λόγο? Στην περίπτωση αλλαγης rom... ποια νεα rom επιλέγουμε κ γιατί? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk