Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Mi band 2, gps data display
ΜήνυμαΣτο μπράτσο το έχω ήδη το τηλέφωνο. Κατά το τρέξιμο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το κοιτάξω (το armband δεν περιστρέφετε εύκολα) , αν έχει και ήλιο τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, θα πρέπει να χαμηλώσω βήμα και γενικά να χάσω τον ρυθμό μου. Προς το παρόν έχω τις ηχητικές οδηγίες που σε ενημερώνει πόσα ΚΜ έκανες και σε πόσο χρόνο. Ξέρω ακούγεται κάπως, αλλά κυρίως είναι ψυχολογικό το να κοιτάω κάθε φορά σε ποιο στάδιο είμαι (τρέχω 15 με 20KM κάθε φορά). Η τιμή του Mi band είναι πολύ τίμια, …
-
ΜήνυμαΤο κινητό είναι 5.5" οποτε στον καρπό θα ήταν πολύ άβολο. Το ποιο φτηνό που βρίσκω για αγορά (χωρίς GPS) που κάνει αυτήν την δουλειά είναι το fitbit Charge 2 που βγαίνει >150€. Το Mi band 2 το βρίσκω από 10€ στο ebay, οπότε καταλαβαίνεις για τι διαφορά μιλάμε. Έχω παραγγείλει το Mi band και περιμένω να μου έρθει να κάνω τα πειράματα.
-
Μήνυμαθα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω!
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση! Έχεις στο νου σου κάποιο τρόπο να το κάνω;
-
ΜήνυμαΧαιρετώ την παρέα! όταν τρέχω έχω το τηλέφωνο μου σε armband και είναι δύσκολο κάθε φορά να κοιτάω πόσα χιλιόμετρα έχω τρέξει. Μπορεί το Mi band 2 να έχει τέτοια ένδειξη στην οθόνη; Δηλαδή να παίρνει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από κάποιο activity app (πχ strava, Sport's tracker , runkeeper) ή έστω απλά από google maps και να το προβάλει στην οθόνη του (πχ μόνο τον αριθμό των χιλιομέτρων που έχω κάνει);