Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 287.
-
Mi4c όλα καλά προς το παρόν, Ευχαριστούμε !!!
-
Παράθεση από jonnieX: “Εγώ πάντως ακόμη δεν μου εμφάνισε τα performance /balance μέσα στο προφίλ μπαταρίας!! Υπάρχει σωτηρία? ~~mi4c ™~~ ” Για να το εμφανίσει θα πρέπει να κάνεις νέο profil με δικό σου όνομα, εκεί θα εμφανιστεί. Σε εμένα τουλάχιστον εμφανίστηκε από την πρώτη φορά που έκανα δικό μου profil μέχρι και σήμερα
-
Πριν από λίγο ανέβηκε στο κινέζικο Site νέα Stable 7.2.4.0 για το Mi4c
-
Ψαχνω να βρω κάτι για να αναφέρω, αλλά δεν βρίσκω τίποτα. Απλά καταπληκτική dev rom. Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε για πάρτι μάς !!!
-
Αναμένοντας την αυριανή έκδοση, και μετά από μία εβδομάδα με την 6.3.17 στο mi4c μπορώ να πω ότι τουλάχιστον για εμένα ηταν/είναι από τις καλύτερες dev rom με μηδαμινά bug (εφαρμογή καιρού / ανά διαστήματα λάθος ώρα 7 ώρες μετά). Ή μπαταρία χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στην λειτουργία του κινητού το βράδυ πριν το βάλω για φόρτιση είναι στο 40% πολύ καλύτερα από το 15-20% Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το πρόβλημα εντελώς ξαφνικά διορθώθηκε και σε εμένα, πριν διορθωθεί είχα κάνει ενημέρωση μέσω 4G αλλά δεν νομίζω πως έχει σχέση. Μάλλον μας κάνουν πλάκα οι κινέζοι !! Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από caeser: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11510/ ” Στην πραγματικότητα το bug δεν είναι με την θερμοκρασία στην τρέχουσα ώρα, αλλά στην πρόβλεψη για την επόμενη η οποία δεν είναι η αμέσως επόμενη ώρα, αλλά επτά ώρες μετά !!, διότι όπως είπε και φίλος caeser, όντως εάν πατήσεις στις λεπτομέρειες για τον καιρό και οδηγηθείς στο site του accuweather εκεί έχει την σωστή ώρα και την σωστή θερμοκρασία
-
Η ώρα στο accuweather είναι σωστή όπως και η περιοχή, τέλος πάντων μακάρι τα προβλήματα των dev rom να είναι τόσο ασήμαντα.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από paulpap01: “1ον) Η εφαρμογή του καιρού δείχνει την τρέχουσα ώρα να είναι επτά (7) ώρες μπροστά !! ” Αυτό είναι ώρα Κίνας Διόρθωσε το, μάλλον πειράχθηκαν οι ρυθμίσεις .. ” Η ώρα του συστήματος είναι σωστή, μόνο στο πρόγραμμα του καιρού είναι λάθος, δοκίμασα να κάνω clear data της εφαρμογής αλλά και πάλι τίποτα, έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα ?
-
Όλα καλά στο Mi4c, Δύο θεματάκια μόνο (σε εμένα τουλάχιστον) 1ον) Η εφαρμογή του καιρού δείχνει την τρέχουσα ώρα να είναι επτά (7) ώρες μπροστά !! 2ον) Η νέα εφαρμογή MiFit 2.0.1. (Eng/GR) με την νέα Dev Version 6.3.17. δεν μπορεί να μετρήσει καρδιακούς παλμούς ενώ με την προηγούμενη Dev Rom όλα ήταν ΟΚ Η ελεύθερη μνήμη παραμένει στα ίδια χαμηλά επίπεδα (1.3 - 1.2) με τις δύο προηγούμενες Rom.
-
Παράθεση από silversaxo: “είναι εφικτό να έχω συνδεδεμένο bluetooth handsfree και ταυτόχρονα και το miband για να δέχομαι ειδοποιήσεις ? ξέρει κανείς ? ” Εγώ έχω συνδεδεμένο το Mi Band + Mi Bluetooth Hadsfree + Asus ZenWatch και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με της ενημερώσεις, το μόνο που είχα με την προηγούμενη έκδοση 1.8.711 ήταν όταν δοκίμαζα να συγχρονίσω την εφαρμογή (MiFit) να μην το βλέπει με την πρώτη, ενώ το smart unlock της συσκευής λειτουργούσε εκείνη την στιγμή κανονικά. Με …
-
Ευχαριστούμε για την νέα Version, από το κινητό κατέβαινε corrupt, από το PC όλα ΟΚ
-
Μια βιαστική εκτίμηση για την διάρκεια της μπαταρίας με την νέα Dev ROM είναι ότι σαφώς είναι καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη, νομίζω ότι το κινητό σε κατάσταση αναμονής πλέον δεν χάνει σχεδόν καθόλου μπαταρία, και αυτό έχει να κάνει μάλλον με το γεγονός ότι διορθώθηκε ο καθαρισμός τον εφαρμογών στον Backgound, όπως είχα αναφέρει στην προηγούμενη έκδοση στο δικό μου κινητό τουλάχιστον όλες οι εφαρμογές παρέμεναν ενεργές παρόλο που είχα ενεργοποιήσει καθαρισμό τους μετά από 10' αφού κλείσει …
-
Πιθανών διορθώθηκε ή αυτόματη φωτεινότητα στο mi4c η τουλάχιστον σε εμένα που είχε πρόβλημα την προηγούμενη εβδομάδα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από paulpap01: “Έχω την 6.3.10 στο email που έλαβα είχα το σωστό link με την τρέχουσα rom Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Επειδη σε εμάς εδώ έδωσε κατά λάθος το παλιό link. Άρα λες πως συνεχίζει να υφίσταται το θέμα μειωμένης Ραμ και στην καινούρια Ρομ.” Δυστυχώς έτσι πιστεύω. Παλαιότερα μετά την αναβάθμιση την πρώτη μέρα τουλάχιστον είχα 1.7 - 1.8 free μετά έπεφτε στο 1.4 όλη την εβδομάδα. Στις δύο τελευταίες ξεκινάω με 1.2 - 1.3 free. Στάλ…
-
Έχω την 6.3.10 στο email που έλαβα είχα το σωστό link με την τρέχουσα rom Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, προς το παρόν δεν διαπιστωσα κάποιο πρόβλημα σε mi4c, ή ελεύθερη μνήμη χωρίς να εκτελείται τίποτα είναι στό 1.2 free που σημαίνει ότι μετά από μια δύο ημέρες θα είναι περίπου 900mb αρκετά χαμηλά σε σχέση με παλαιότερες rom. Όσο για την μπαταρία είναι ακόμα πολύ νωρίς, μετά από δύο μέρες θα μπορώ να κρίνω. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και καλή τύχη σε όλους XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone