Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 287.
-
Κατι άσχετο, διαπίστωσα πριν λίγο ότι έχει προστεθεί ή δυνατότητα 4k video rec στο mi4c, το αναφέρω επειδή διαβάζω σε διάφορα forum , παράπονα οτι δεν το έχει προσθέσει σαν δυνατότητα ή xiaomi. Γενικότερα πάντως ή τελευταία rom έχει καποια μικρα θεματα, όπως π.χ. αλλάζει το προφίλ μπαταρίας όταν είναι στο 50% ενώ το έχω ρύθμισή στο 20%, δεν λειτουργεί ή αυτόματη φωτεινότητα, δεν κάνει ποτέ clean στο background καμία εφαρμογή που είναι στην μνήμη. Επίσης κάνει συγχρονισμό και με σύνδεση data ενώ …
-
Όλα καλά μέχρι στιγμής και στο Mi4c, μετά από πάρα πολλές ROM επανήλθε και η προβολή φωτογραφιών σε TV ή Media Player !!
-
Καλή τύχη σε όλους !!
-
Ολα καλά και από εμένα στο Mi4c, ελπίζω να έκαναν κάτι για την μπαταρία, με την προηγούμενη είχε θέμα σε εμένα τουλάχιστον
-
Mi Band 1s (Greek apk)
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλε, εδώ θα βρεις την Ελληνική έκδοση του Mi Fit
-
Καλημέρα, δεν ξέρω εάν είναι πρόβλημα της Developer ROM ή κάποια ρύθμιση που μπορεί να έχω πειράξει, αλλά εδώ και σχεδόν δυο μήνες (σε όλες τις εβδομαδιαίες Developer ROM) δεν έχω την δυνατότητα να κάνω προβολή των φωτογραφιών μου στην τηλεόραση ή στο Android TV BOX που είναι όλα κάτω από το ίδιο WiFi. Είμαι σίγουρος ότι όταν παρέλαβα το κινητό και για κάποιες εβδομάδες αργότερα μπορούσα, γιατί το είχα δοκιμάσει. Το πιθανότερο είναι να έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να βρω τι είν…
-
Καλημέρα και από εμένα, όλα καλά στο Mi4c, ελπίζω και η μπαταρία να βελτιώθηκε (αυτό θα φανεί από δευτέρα και μετά που έχω όλη την ημέρα ανοικτό το 4G λόγω εργασίας) , διότι με τις τελευταίες δύο rom η μπαταρία ήταν απαράδεκτη. Μια πρώτη αίσθηση μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας είναι ότι μου φαίνεται ακόμη περισσότερο smooth !! χωρίς να μπορώ να πω ότι πριν είχε κάποιο πρόβλημα. Όλο και καλύτερα δηλαδή !!
-
Παράθεση από maddoctor: “Η εφαρμογή αυτή αναφέρει ότι στο 1s μπορεί να κάνει συνεχής παρακολούθηση της καρδιακής λειτουργίας. Το 1s δεν το έχω ακόμα, είναι καθ' οδόν, οπότε όποιος το έχει ας το δοκιμάσει play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8975/ ” Καλησπέρα, εγώ την αγόρασα την εφαρμογή και ναι όντως μετράει τους καρδιακούς παλμούς όσο συχνά επιλέξεις. Εγώ δοκίμασα ανά ένα λεπτό για δοκιμή, στην αρχή δεν μου έδειχνε τίποτα, αλλά στην συ…
-
Συγχαρητήρια σε όλους !!!
-
Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Όπως πάντα είμαι από τους ανυπόμονους, έτσι και σήμερα κατέβασα από Xiaomi.EU μόλις έγινε διαθέσιμη η Rom για το Mi4c, και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής φαίνεται να συμπεριφέρεται άψογα (Θυμίζει σε σταθερότητα 5.12.10 !!) Λύθηκαν τα θέματα με τον καιρό και το Widget Λύθηκε το πρόβλημα με τα κινέζικα στο Deep Clean Επανήλθε το Daily Lock Screen Το μόνο θεματάκι που έχει σε εμένα τουλάχιστον είναι ότι στο πρόγραμμα του καιρού δεν εμφανίζονται…
-
Μόλις πήρατε και την δική μου ψήφο (paulpap), αυτή την στιγμή πρώτη η Ελλάδα μαζί με την Ινδία !!!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tpapo: “To widget του καιρού έπαψε να λειτουργεί στη νέα rom στο note2,γιατί έγινε αυτό ,υπάρχει κάποια λύση ? Κατά τα αλλά καλά μέχρι στιγμής ” Αλλαξε την γλώσσα στα Αγγλικά - κάνε του Update και μετά όταν γυρίσεις στα Ελληνικά θα είναι οκ. ” Στο Mi4c εάν συνεχίσεις να έχεις Ελληνικά σαν γλώσσα μετά απο μερικά λεπτά το Widget δεν λειτουργεί και η θερμοκρασία κάτω από το ρολόι λέει συνέχεια μηδέν βαθμούς, μόνο εάν γυρίσεις μόνιμα για αυτή την εβδομάδα στα Αγγ…
-
Παράθεση από tpapo: “To widget του καιρού έπαψε να λειτουργεί στη νέα rom στο note2,γιατί έγινε αυτό ,υπάρχει κάποια λύση ? Κατά τα αλλά καλά μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα φίλε, όπως έχει αναφερθεί και νωρίτερα σε αυτή την Version δυστυχώς το πρόγραμμα του καιρού μαζί με τα Widget του δεν λειτουργούν σωστά σε καμία άλλη γλώσσα εκτός από Αγγλικά,
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dfm: “Πολύ σωστή η συμβουλή σου NasDriver. Μήπως γνωρίζεις πως διορθώνεται και το widget που εμφανίζει θερμοκρασίες μόνο 0?” Δυστυχώς προς το παρόν δεν διορθώνεται, μόνο εάν έχεις μόνιμα αγγλικά ως γλώσσα του κινητού ενημερώνεται το widget Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Mi4c Η εγκατάσταση έγινε κανονικά, υπάρχει όμως το πρόβλημα που αναφέρθηκε και στην Xiaomi.EU Version με το νέο πρόγραμμα Weather. Την πρώτη φορά που ξεκινάει η εφαρμογή του καιρού δεν μπορεί να αναγνωρίσει την τοποθεσία, Η λύση που έχει δοθεί προσωρινά ελπίζω !! είναι η εξής. Γυρίζουμε την γλώσσα σε Αγγλικά, ανοίγουμε την εφαρμογή του καιρού, γίνεται εντοπισμός τοποθεσίας κανονικά και στην συνέχεια ξανά γυρνάμε την γλώσσα στα Ελληνικά. Κάτι άλλο που μόλις είδα, είναι ότι χάθηκε η επιλογή Daily …