Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 287.

• Ναι το πρόβλημα διορθώθηκε Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Antutu score από τα xiaomi

paulpap01 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi4c με την τελευταία version 5.12.10 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προχώρα άφοβα, πλέον ή rom για το mi4c είναι από τις καλύτερες που υπήρξαν ποτέ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο Mi4c δεν έχω προλάβει ακόμα να περάσω την Ελληνική Developer (κόπηκε το Download 2-3 φορές), δοκιμάζω όμως εδώ και μισή ώρα την eu Version της 5.12.10 (την τελευταία) και όλα φαίνονται πολύ καλά Διορθώθηκε το πρόβλημα με τiς κλήσεις από το Bluetooth !! Διορθώθηκε επιτέλους το πρόβλημα με την πολύ χαμηλή ταχύτητα σε Download !!! Τα αναφέρω διότι πιστεύω ότι ισχύουν και στην Ελληνική Developer Rom αφού βασίζετε στην Eu Version. Μόλις περάσω την Ελληνική θα ενημερώσω για τυχόν προβλήματα (δεν π…

• Παράθεση από maddoctor: “Μόλις είδα ότι στο eu βγάλανε για το Note Pro τελικά. ” Μόλις πριν από λίγο έβγαλαν στο eu νέα rom και για το mi4c και τα πρώτα σχόλια είναι ότι δεν υπάρχει τουλάχιστον το πρόβλημα με τα error αμέσως μετά το πρώτο Boot.

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paulpap01: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paulpap01: “Από ότι είδα πριν από λίγο στο xiaomi.eu το αρχείο για το Mi4c το απέσυραν, δεν είναι πλέον διαθέσιμο για Download ” Και του note pro δεν είναι διαθέσιμη για download. Ίδιο πρόβλημα, no sim και το μήνυμα που είδες. Mi3/4, Note, δεν έχουν βγάλει αυτή την εβδομάδα, την άλλη την 6.0. ” Μόλις έβγαλαν Fixed Version και για τα δύο κινητά, άντε να δούμε !! ” Πράγματι. Κάτσε τότε να την κατεβάσουν να δούμ…

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από paulpap01: “Από ότι είδα πριν από λίγο στο xiaomi.eu το αρχείο για το Mi4c το απέσυραν, δεν είναι πλέον διαθέσιμο για Download ” Και του note pro δεν είναι διαθέσιμη για download. Ίδιο πρόβλημα, no sim και το μήνυμα που είδες. Mi3/4, Note, δεν έχουν βγάλει αυτή την εβδομάδα, την άλλη την 6.0. ” Μόλις έβγαλαν Fixed Version και για τα δύο κινητά, άντε να δούμε !!

• Από ότι είδα πριν από λίγο στο xiaomi.eu το αρχείο για το Mi4c το απέσυραν, δεν είναι πλέον διαθέσιμο για Download

• Καλησπέρα, πριν από λίγο δοκίμασα την τ5.12.10 που μόλις έβγαλε η xiaomi.eu για το Mi4c και μετά το Boot έβγαλε πρόβλημα "unfortunatly procedure com.android.phone....failed ", από ότι είδα στην συνέχεια δεν είμαι μόνο εγώ που έχω το πρόβλημα το έχουν αρκετοί, καθώς επίσης και στο Mi Note Pro, ξέρω ότι θα μου πείτε ας πρόσεχα που δοκίμασα να βάλω κάποια άλλη Rom και όχι την Ελληνική, απλά το αναφέρω γιατί από ότι γνωρίζω η Ελληνική βασίζεται στην Κινέζικη και στην Ευρωπαϊκή και θα ήθελα απλά να ε…

• Καλησπέρα φίλε, το έχω αναφέρει σαν Bug, στο επίσημο Site της MIUI, μπορείς εάν θέλεις απλά να το επιβεβαιώσεις και εσύ, γιατί από ότι κατάλαβα όσο περισσότεροι το επιβεβαιώσουμε τόσο γρηγορότερα θα το λύσουν. Εκτός φυσικά και εάν λυθεί με την ROM που περιμένουμε από ώρα σε ώρα. Δες εάν θέλεις εδώ

• Ισως να υπάρξει λύση σε αυτή την ROM αυτή που περιμένουμε από ώρα σε ώρα Από ότι βλέπω στο Change Log της Xiaomi.EU που πρόκειται να βγει και αυτή από ώρα σε ώρα υπάρχει η παρακάτω διόρθωση μεταξύ όλων των άλλων "Fixed Google Play download speed for 5.x devices Fixed downloads via 3rd party browsers and other apps..." Μακάρι ....

• RE:

paulpap01 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από ppkstat: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Graydath: “Όντως?? σε όποιο τηλέφωνο έχω χρησιμοποιήσει δεν μου ζήταγε pin ” Ναι εφόσον είναι κλειδωμένες οι sim. Κάποιοι φίλοι όμως (αναμεσα τους και εγω εδώ και λίγο καιρό) έχουν καταργησει το κλείδωμα των sim, οπότε και αν γίνεται αυτό απλά δεν πέφτει στη αντίληψη τους. ” Είναι σίγουρο αυτό? Μόλις δοκίμασα στο Mi4c με κλειδωμένη sim και δεν ζητάει κανένα pin. Ούτε κάνει restart φυσικά.” Έχω την εντύπωση ότι από την έκδοση android 4.4.2 …

• Για το πρόβλημα με το Bluetooth στο Mi4c όπως ανέφερα και σε προηγούμενο Post ισχύει μόνο στις εξερχόμενες κλήσεις, στις εισερχόμενες κλήσεις δεν έχει κάποιο πρόβλημα το Bluetooth

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από gesvts: “Παράθεση από paulpap01: “1). Δεν υπάρχει η δυνατότητα όταν χτυπάει το ξυπνητήρι να το σταματήσεις, καθώς δεν εμφανίζει καμία οθόνη για να επιλέξεις τίποτα (Ο μόνος τρόπος για να το σταματήσεις είναι Kill από το Task Manager το ρολόι, ή Reboot το κινητό). ” Έχει βγει καινούρια ρομ στην πρώτη σελίδα, που έχει λυθεί το 1ο πρόβλημα που έχεις. Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Την έχω βάλει από εχθες όλα καλά όσο αναφορά το ξυπνητήρι, ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρ…

• Μόλις είδα στο xiaomi.eu ότι έβγαλαν νέο build για το mi4c και ένα ακόμα ( leo rom ) που διορθώνει το πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Θα ήθελα να ρωτησω τους admin εάν υπάρχει ενδεχόμενο να βγει και Ελληνικό διορθωμένο build για αυτές τις δύο συσκευές Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από steveman29: “Παράθεση: “Σε redmi note 2 prime το bluetooth handsfree αποσυνδέεται σε κάθε κλήση που κάνω μόλις ο άλλοςαπαντάει. Στην προηγούμενη όλα καλά.”” Στο δικό μου mi4c δεν αποσυνδέεται το bluetooth, απλά μεταφέρει την γραμμή στο ακουστικό του τηλεφώνου με το που απαντάει ο άλλος. Και είμαι σίγουρος ότι δεν αποσυνδέεται διότι εάν τι στιγμή που σου μεταφέρει την κλήση στο ακουστικό επιλέξεις από το κουμπί επιλογή ακουστικού το bluetooth δουλεύει κανονικά Στάλθηκε από το Mi-4c μ…

• Καλησπέρα και από εμένα, Με την τελευταία Developer ROM στο Mi4c αντιμετωπίσω δύο προβλήματα που δεν είχα πριν με καμία προηγούμενη έκδοση. 1). Δεν υπάρχει η δυνατότητα όταν χτυπάει το ξυπνητήρι να το σταματήσεις, καθώς δεν εμφανίζει καμία οθόνη για να επιλέξεις τίποτα (Ο μόνος τρόπος για να το σταματήσεις είναι Kill από το Task Manager το ρολόι, ή Reboot το κινητό). Το πρόβλημα αυτό υπάρχει και στην EU Developer Rom, και από ότι διάβασα στο Xiaomi EU Forum έχει αναφερθεί το πρόβλημα και για το …

• Ένας μήνας με Xiaomi!!!

paulpap01 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και στο Mi4c υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, η ταχύτητα Download με Chrome και Playstore είναι απαράδεκτη, ενώ με την China Developer ήταν μια χαρά όταν την έβαλα απλά για μια δοκιμή

• 4G και WIND

paulpap01 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Δεν ξέρω εάν υποστηρίζει ή όχι την 800 μπάντα, αλλά η αλήθεια είναι ότι όντως πιάνει 4G στην Θεσσαλονίκη, όχι τίποτα σπουδαίο φυσικά. π.χ. Περιοχή πλατεία Εύοσμου 22.52Mbs Download - 9.40Mbs Upload σε άλλες περιοχές π.χ. Πυλαία Maximum 7 Mbs Download