Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 287.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΚαλημέρα και από εμένα, σημερινό TEST για το MI-4C με την τελευταία Ελληνική Developer ROM, αλλά με νέα Version Antutu 5.7.3 που υπάρχει μέσα στο MI Suite διαθέσιμη για Update, και την Απόδοση CPU γυρισμένη στο "Επιδόσεις" !! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7447/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7448/
-
Σε Mi4c για έναν περίεργο λόγω το TWRP Recovery που είχα μέχρι και σήμερα και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα, σήμερα είχε πρόβλημα με το Touch . Τελικά έκανα εγκατάσταση το TWRP Recovery που βρήκα εδώ και προχώρησα στην εγκατάσταση της νέας Developer Rom, προς το παρόν όλα καλά
-
Mi4c Downloading ....
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από maddoctor: “Ορίστε και τι θα περιλαμβάνει η νέα rom MIUI 7 China Developer ROM 5.11.12 Full Changelog [Backup] New - Added Transfer feature to help move data from an old Mi device to a new one (11-10) ” Και αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει ήδη, στο κινητό μου τουλάχιστον....forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7166/ ” Και στο Mi4c υπάρχει ήδη
-
Βλέποντας το σημερινό Changelog, είδα ότι υπάρχει και η δυνατότητα στο LockScreen για Daily Lockscreen και ότι τώρα κάνουν κάποιες βελτιώσεις. Στο Mi4c δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να υποθέσω ότι μάλλον δεν υπάρχει σε καμία Ελληνική ή EU Rom λόγω του γεγονότος ότι τα Daily Wallpapers θα βρίσκονται ανεβασμένα κάπου στην Κίνα ?? και η πρόσβαση τους δημιουργεί πρόβλημα ?? ή απλά είναι κάποιο Bug που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ?? "Optimization - Support changing wallpaper from top right corner …
-
Καλημέρα Mi4c όλα καλά προς το παρόν, θα ενημερώσω αργότερα για τυχόν προβλήματα
-
Παράθεση από MIKermit: “Τίποτα! Keep system read only? είναι το μήνυμα που εμφανίζει και δεν λειτουργεί τίποτα! ” Ρίξε μια ματιά και εδώ έχουν βγάλει ένα Update TWRP Recovery που λέει ότι διορθώνει το πρόβλημα με το Touch, θα πρέπει δηλαδή να ξανακάνει εγκατάσταση το TWRP με την νέα Version Καλή τύχη
-
Δοκίμασε το εάν θέλεις σε εμένα πάντως με κουμπωμένο το USB δεν ανταποκρίνεται καθόλου η οθόνη μέσα στο TWRP
-
Μήπως έχει κουμπωμένο το USB Cable ? Άφησε το κάποια δευτερόλεπτα (10-20), και σε εμένα το κάνει κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται μέσα στο TWRP αμέσως
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stinger: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Stinger: “"mount: fialed to mount /dev/block/bootdevice/by-name/userdata at /data : device or recource busy" ” Αυτό είναι ένα Bug του TWRP σχεδόν με το σύνολο των MIUI ROM σε V7 ...Αγνοήστε το .... ” Αχα, γιατί στις προηγούμενες 2 δεν μου το έβγαλε γι'αυτό μου έκανε εντύπωση..” Σε εμένα το έβγαζε και στις δύο προηγούμενες, αλλά το αγνόησα, επίσης δεν μου βγάζει κατά το install νέας rom μέσα στο twrp ποσοστό ολοκληρώσεως , αλλά και αυτό …
-
Mi4c ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση όλα καλά με τη νέα Rom προς το παρόν, επίσης εμφανίστηκαν και οι διάφορες εφαρμογές που βάζει η Ελληνική ομάδα Ευχαριστούμε πολύ....
-
Εφαρμογές MIUI για το Mi4c
ΜήνυμαΟΚ Ευχαριστώ πολύ !!
-
ΜήνυμαΔυστυχώς σε εμένα τουλάχιστον δεν είναι καμία από αυτές τις εφαρμογές διαθέσιμη, όχι πως τις χρειάζομαι απλά για να είμαι σίγουρος ότι δεν κάνω κάτι λάθος. π.χ. βλέπω στο Screenshot που ανέβασες ότι έχεις και το Keyboard SwiftKey , το οποίο ούτε αυτό έχω, και δεν ξέρω εάν θα έπρεπε να το έχω ή εάν το κατέβασες εσύ. Η διαδικασία που έκανα όταν έφυγα από την Stable με την οποία είχε έρθει το κινητό ήταν πρώτον Factory Reset, και στην συνέχεια Install Greek Developer Rom, και από εκεί και μετά σε κ…
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, κάτι μάλλον άσχετο βλέπω σε κάθε αναβάθμιση στο Ελληνικό Changelog να υπάρχουν κάποια από τα παρακάτω (π.χ. τελευταίο Changelog για το Mi4c) - Ενημέρωση με την τελευταία ελληνική μετάφραση - Ενσωμάτωση των αλλαγών των νέας 5.10.29 V7 MIUI ROM - Ενημέρωση Mi-WiFi στην τελευταία έκδοση - Ενημέρωση του SmartHome στην τελευταία έκδοση - Source από en.miui.com & xiaomi.eu (mixed) - Προσθήκη της εφαρμογής XiaoYi (Camera) Τα περισσότερα από αυτά τα καταλαβαίνω, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω…
-
ΜήνυμαΚαλημέρα σας, Επειδή ένα από τα χαρακτηριστικά του Mi4c είναι και η υποστήριξη Infrared μήπως θα ήταν καλό στις επόμενες Developer Rom να προσθέσετε και την εφαρμογή MiRemote ? Εγώ στο δικό μου την έχω κάνει εγκατάσταση και δουλεύει κανονικά, εκτός φυσικά εάν δεν βάζετε εφαρμογές οι οποίες δεν έχουν μεταφραστεί. Εγώ έχω βάλει μια έκδοση που βρήκα στο en.miui και είναι μεταφρασμένη στα Αγγλικά σε αρκετά καλό βαθμό. Ευχαριστώ πολύ
-
ΜήνυμαSorry, θα προσπαθήσω την επόμενη φορά να μην κάνω το ίδιο λάθος Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap01: “Ίσως υπάρχει κάποιο θέμα με την ανάλυση χρήσης της μπαταρίας, δεν μου εμφανίζει τίποτα ούτε στις "εφαρμογές" ούτε στον "εξοπλισμό", εκτός εάν πρέπει να περιμένω κάποια ώρα ?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6642/” Τελικά Άκυρο, αφού το κινητό φόρτισε όλο το βράδυ σήμερα το πρωί εμφάνισε στατιστικά χρήσης μπαταρίας Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαMi4c Με την 5.10.30 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6651/ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η πρώτη αίσθηση που μου δίνει με τη νέα Version είναι ότι είναι πολύ γρηγορότερο στην απόκριση. Φυσικά μπορεί να είναι και ιδέα μου, θα δείξει !! Τα αποτελέσματα από το αναξιόπιστο Antutu είναι με τη νέα 5.10.29 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6643/ Ενώ με την προηγούμενη έκδοση 5.10.22 ήταν μια ώρα πριν την αναβάθμιση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6644/