Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 287.
-
Ίσως υπάρχει κάποιο θέμα με την ανάλυση χρήσης της μπαταρίας, δεν μου εμφανίζει τίποτα ούτε στις "εφαρμογές" ούτε στον "εξοπλισμό", εκτός εάν πρέπει να περιμένω κάποια ώρα ?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6642/
-
Mi4c - Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα μέσω TWRP, θα ενημερώσω αργότερα εάν υπάρχουν τυχόν προβλήματα, αν και δεν το πιστεύω !!!
-
Ευχαριστούμε !!!! Download Start
-
Ναι η Developer Rom είναι Pre-Rooted Τώρα είδα το Link που έβαλες στο ερώτημα (3), η Developer Rom αυτή έχει μέσα και κινέζικες εφαρμογές Sorry, καλό θα ήταν να κατεβάσεις είτε την Ελληνικη Developer 5.10.22 ή αυτή που θα βγει αργότερα σήμερα ή αυτή εδώ απο το Xiaomi.eu που είναι International Version
-
Απάντηση για το (2) Ναι υπάρχουν και Αγγλικά και άλλες γλώσσες επίσης Απάντηση για το ερώτημα (3), η Developer Rom αυτή έχει μέσα και κινέζικες εφαρμογές, καλό θα ήταν να κατεβάσεις είτε την Ελληνικη Developer 5.10.22 ή αυτή που θα βγει αργότερα σήμερα ή αυτή εδώ απο το Xiaomi.eu που είναι International Version Για το (1) νομίζω ότι πλέον οι Stable Version δεν θα έχουν Root, αλλά καλό θα ήταν να απαντήσει κάποιος Admin για σίγουρα
-
Παράθεση από vipercubic: “Παιδιά σε 5.10.22 υπάρχει κανείς που ΔΕΝ είδε διαφορά στο battery drain? Γιατί από ότι διαβάζω οι περισσότεροι πήγαν προς το χειρότερο (εμού συμπεριλαμβανομένου). Μπορεί κάποιος να μου πει σε 5.10.22 τι governor έχει? (CPU-Z πρώτη καρτέλα τέρμα κάτω). Γιατί νομίζω πως στην τελευταία έκδοση έχει αλλάξει σε On demand και ίσως αυτό ευθύνεται για το drain. Δεν μπορώ να το ελέγξω γιατί γύρισα σε 5.10.16. Ας κάνω και εγώ ένα μινι review. Έχω κι εγώ την 3/32 έκδοση, η συσκευή …
-
flickering σε xiaomi mi4c
ΜήνυμαΔεν ξέρω εάν επηρεάζει στο κινητό σου, είχα ακούσει παρόμοια προβλήματα στο προηγούμενο κινητό μου το Asus Zenfone 2. Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου και να βγάλεις το Tempered Glass τσάμπα, ίσως κάποιος με περισσότερη εμπειρία σε Xiaomi μπορεί να βοηθήσει
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε την 5.10.22 και μετά από την εγκατάσταση
-
flickering σε xiaomi mi4c
ΜήνυμαΜήπως φίλε μου έβαλες και Tempered Glass και σου δημιουργεί πρόβλημα ?
-
Παράθεση από Thanospaza: “καλησπερα σε mi4c το κανουμε οπως τον οδηγο : Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C ?? η με flashify” Εγώ φίλε έκανα εγκατάσταση με τον οδηγό που λες, έχω διαβάσει όμως ότι μπορεί να γίνει εγκατάσταση και με το Flashify η διαφορά νομίζω ότι είναι στο πως κάνεις εγκατάσταση το recovery, θεωρητικά ο δεύτερος τρόπος μέσω του Flashify πρέπει να είναι ευκολότερος, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις αφού κάνεις copy το twrp recovery στον κινητό σου απλά να το επιλέξεις για εγκατάστ…
-
Δοκίμασε κανένας κάτοχος Mi4c με την νέα αναβάθμιση να τρέξει το Antutu Test ?? Σε εμένα που την ώρα του ΤΕΣΤ δεν είχε και πολύ μπαταρία (20%) και δεν ξέρω εάν παίζει καθόλου ρόλο, με την 64bit version του Antutu έβγαλε score 40960, που σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 5.10.16 έβγαζε 45650 εάν θυμάμαι καλά, ελπίζω να έχει να κάνει με την μπαταρία !!. Είδα μέσα στης πληροφορίες της συσκευής ότι η maximum ταχύτητα cpu είναι 1.4 αντί για 1.8 που θα έπρεπε να είναι για τους 2 από τους 6 Τελικά μετ…
-
Το νέο zip αρχείο για το Mi4C φαίνεται να είναι ΟΚ, Τουλάχιστον έγινε η εγκατάσταση, δεν ξέρω εάν έχει άλλα θέματακια αυτά θα τα φανούν στην συνέχεια αφού ξεκινήσει το κινητό Ευχαριστούμε πολύ !!!
-
Οκ αναμένουμε στο ακουστικό μάς
-
Εγώ δοκιμασα και μέσα από τον miui updater να επιλεξω το αρχείο από τον φάκελο που το είχα αλλά και πάλι δεν έπαιξε
-
Καλησπέρα προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση την νέα Developer Version 5.10.22 για το Mi4c μέσω του TWRP Recovery, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει, μου βγάζει μήνυμα λάθους "Error executing updater binary in zip '/sdcard/Download/xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-5.10.22.zip". Η τρέχουσα έκδοση που έχω είναι η Ελληνική 5.10.16, μήπως κάνω κάτι λάθος ? μήπως πρέπει να βάλω το αρχείο σε κάποιον άλλο φάκελο ? δοκίμασα να το βάλω και χύμα στο Root αλλά τίποτα, δοκίμασα να το βάλω σε φάκελο downloaded_rom…