Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-287 από 287.

• Το πρόβλημα το ξεπέρασε χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς. Ίσως να διορθώθηκε όταν ενεργοποίησα στα security να με ρωτάει για τα δικαιώματα τον εφαρμογών. Το vrisko.gr δεν δουλεύει, αλλά νομίζω ότι έχει θέματα ή εφαρμογή. Τέλος πάντων όλα καλά.

• ΟΚ Ευχαριστώ πολύ

• Καλησπέρα σας, Εδώ και κάποιες ώρες είμαι κάτοχος του Mi4C και πριν από καμία ώρα έβαλα την τελευταία έκδοση της Ελληνικής ROM, αντιμετωπίζω ένα μικρό θεματάκι, διαπίστωσα ότι δεν μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα την τοποθεσία, ούτε το πρόγραμμα του καιρού, ούτε και κάποια άλλη εφαρμογή που κάνει αναγνωρίσει τοποθεσίας (π.χ. Vrisko.gr) υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με τα Google Services, Καμιά ιδέα κανείς ?? Ευχαριστώ

• Προς θεού δεν κάνω παράπονα για το γεγονός ότι δεν δόθηκε κάποια απάντηση, είναι κατανοητό ότι όλοι σας έχετε και άλλες δουλείες και δεν μπορείτε όλη την ημέρα να ασχολείστε με του καθενός τα θεματάκια. Ευχαριστώ πολύ

• Επειδή δεν πήρα κάποια απάντηση, είπα να το δοκιμάσω, και φυσικά όπως υποψιαζόμουν δεν παίζει με το zip αρχείο το οποίο απλά το έκανα rename σε update, και αυτό φυσικά έχει να κάνει με το Signature Verification μέσω του Default Mi Recovery. Δοκίμασα με τις οδηγίες όπως περιγράφονται στο How to Flash Mi4c και δούλεψε κανονικά Ευχαριστώ

• Καλημέρα και από εμένα, επιτέλους είμαι και εγώ κάτοχος μια συσκευής MI που τόσο πολύ ήθελα, παρέλαβα σήμερα το πρωί το Mi4C 3GB Ram Black και θα ήθελα να ρωτήσω εάν το recovery που δίνεται σε μορφή zip στο πρώτο post αυτού του θέματος μπορώ να το περάσω με την διαδικασία που δίνεται στο πρώτο post (δηλαδή rename σε update.zip) και μετά μέσα από το updater του miui να το επιλέξω για να αλλάξω Revovery ώστε στην συνέχεια να περάσω την Ελληνική Rom ή επειδή είναι το Mi4c και έχει θέμα με το Defaul…