Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 287.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Την μερα δεν με βολευει εμενα καθολου.... Απογευματακι ξεκιναω να το βαζω” Εγώ στην EU Rom το έχω να αλλάζει αυτόματα, που νομίζω ότι είναι καλύτερα. Πολύ καλό και το 24h Wallpaper Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά από έξι μήνες με την Global Developer και αφού ήμουν Closed Beta Tester αποφάσισα να γυρίσω στην Xiaomi Eu Rom καθώς την δούλευα στο πρώτο μου Xiaomi Mi4c πριν μια τετραετία περίπου. Ο λόγος που άφησα την Global Developer Rom ήταν ο ρυθμός με τον οποίο διορθώνονταν τα Bugs τα οποία σαν Beta Testers καταγράφουμε (δεν υπάρχει πραγματικά κάποιο πλάνο για το πότε διορθώνουν τα Bugs) καθώς επίσης το γεγονός ότι διάβαζα στα διάφορα Forum για νέες λειτουργίες που ήταν διαθέσιμες για το κινητό και …
-
@spideman3 φίλε μου και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με το που πήρα την συσκευή πριν 3 ημέρες, αλλά εντελώς ξαφνικά και χωρίς να έχω πειράξει τίποτα στις ρυθμίσεις ο καιρός πλέον ενημερώνεται κανονικά, νομίζω ότι όσο χαζό και εάν ακούγεται εάν το αφήσεις 1-2 ώρες θα δεις ότι θα εμφανιστεί ο καιρός κανονικά, εγώ έχω και την αυτόματη ζώνη ώρας και το Location enable
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΠαράθεση από tiger30: “Παράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα σας, Όπως ανέφερα νωρίτερα σήμερα σε άλλο νήμα, σήμερα για πρώτη φορά με την τελευταία closed global beta rom που μας δόθηκε εχθές 8.12.10 έπιασα για πρώτη φορά 4G+ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με Cosmote, η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα κάποια δοκιμή για να δω εάν είναι πραγματικό το 4G+ . Η συσκευή μου είναι Global Η εντύπωση μου πάντως είναι ότι πρέπει να είναι πραγματικό σε Test που έκανα σήμερα το απόγευμα στην περιοχή που μένω χωρίς να…
-
Παράθεση από poseidvn: “Παράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα και από εμένα, μόλις παρέλαβα το νέο μου Mi Band 3 Global Version, πέρασα το Ελληνικό Firmware που βρήκα στο πρώτο post αυτού του νήματος, και φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά. Το θέμα μου είναι ότι δεν μου δείχνει πληροφορίες για τον καιρό, μου λέει ότι θα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή κάτι που έκανα φυσικά αλλά δεν... Καμιά ιδέα ? ” Κλείσε στο κινητό την αυτόματη ζώνη ώρας κ βάλε χειροκίνητα την ώρα σε Κάιρο Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρ…
-
Καλησπέρα και από εμένα, μόλις παρέλαβα το νέο μου Mi Band 3 Global Version, πέρασα το Ελληνικό Firmware που βρήκα στο πρώτο post αυτού του νήματος, και φαίνεται ότι όλα πήγαν καλά. Το θέμα μου είναι ότι δεν μου δείχνει πληροφορίες για τον καιρό, μου λέει ότι θα πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή κάτι που έκανα φυσικά αλλά δεν... , επίσης μέσα σε 1 ώρα λειτουργίας έχει πολύ μεγάλο Battery Drain 5% χωρίς να κάνω τίποτα... Ακολούθησα όλες τις οδηγίες που βρήκα στο παρόν νήμα χωρίς αποτέλεσμα Disable αυ…
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, σήμερα κατάφερα και έκανα δοκιμή από το κέντρο Θεσσαλονίκης με 4G+ Cosmote και τα αποτελέσματα δεν θα έλεγα ότι είναι εντυπωσιακά το αντίθετο μάλλον. Δεν ξέρω φυσικά εάν επηρεάζει το γεγονός ότι δεν είχα μεγάλο υπόλοιπο σε Data στην κάρτα Cosmote (στην χθεσινή δοκιμή 4G είχα περίπου 460MB FREE και στην σημερινή δοκιμή 4G+ είχα περίπου 200Mb FREE) Επισυνάπτω επίσης και δύο ScreenShots την στιγμή που το σήμα το κινητού έλεγε ότι έχει 4G+ από την εφαρμογή Network Cell Info για όποιον…
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, Όπως ανέφερα νωρίτερα σήμερα σε άλλο νήμα, σήμερα για πρώτη φορά με την τελευταία closed global beta rom που μας δόθηκε εχθές 8.12.10 έπιασα για πρώτη φορά 4G+ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με Cosmote, η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα κάποια δοκιμή για να δω εάν είναι πραγματικό το 4G+ . Η συσκευή μου είναι Global Η εντύπωση μου πάντως είναι ότι πρέπει να είναι πραγματικό σε Test που έκανα σήμερα το απόγευμα στην περιοχή που μένω χωρίς να έχω 4G+ η ταχύτητα που έπιασε ήταν 50Mb (ποτέ δ…
-
Παράθεση από machiavel: “Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από machiavel: “απ οτι ειδα μπηκε και το face unlock στην ελλαδα με το τελευταιο update στο mi8 ” Με ποια rom είσαι?Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 10.0.3 official global stable ” Περίεργο πάντως που το έδωσαν στην Global Stable Version πρώτα και όχι στην Global Beta που "θεωρητικά" πάντα έχουμε νεότερη Version πάντα !! Ότι και να πούμε για την Xiaomi είναι λίγο τελικά !!
-
Παράθεση από alvin1983: “Τη σταθερότητα διορθώνουν και βάζουν τη φωτεινή οθόνη σαν φλας όταν τραβάς σελφι. ” Στην beta version έχει μπει εδώ και κάποιες version αυτή η δυνατότητα, δεν έχει να κάνει με φλας, αυτό που κάνει είναι σε κάποιες selfi photos να εμφανίζεται ένα εικονίδιο που μπορείς να προσθέσεις κάποια φίλτρα στην φωτογραφία σαν να είναι φωτογραφικό studio .....εφέ δηλαδή. Απλά δεν έχω καταλάβει με ποια λογική διαλέγει της φωτογραφίες που μπορείς να επεξεργαστής. forums.xiaomi-miui.gr/…
-
Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παράθεση από Octaviastikos: “@Nikos Artopoulos πιο απλά λόγια...εάν κλειδώσει δεν έχεις τηλέφωνο... Και θα σε κάνουν υποκλοπη τα δεδομένα σου ..μ ” Ωραία θα το κάνω τότε και θα ζητήσω και την βοήθεια από το φόρουμ. Αλλά αυτό το εάν κλειδώσει δεν το κατάλαβα ακόμα και εάν δεν κλειδώσει? Δηλαδή κάτι σίγουρο δεν υπάρχει από κάποιον υπεύθυνα η απλά κάνουμε δοκιμές στης ROM Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου υπευθυνότητα και Xiaomi δεν πάνε μα…