Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 287.
-
Παράθεση από tasos17: “Όποιος έχει μι8 εντυπώσεις από μπαταρία μπορεί να δώσει;;Και κάμερα οθόνη κατά δεύτερον λόγο. Μια σύγκριση θέλω να κάνω με το Poco να δω πιο θα πάρω.(λογικά για το f1 με βλέπω αλλά θέλω να ακούσω και εσάς που έχετε το mi8) Sent from my MI 5 using Tapatalk ” Για εμένα που προέρχομαι από το Mi5 η μπαταρία του είναι καταπληκτική με την ίδια ακριβώς χρήση το βράδυ 12:00-12:30 έχει πάντα 50-55% υπόλοιπο, στο Mi5 τον τελευταίο καιρό χρειαζόμουν φόρτιση κατά την διάρκεια της ημέρ…
-
Παράθεση από georgezaf: “Το always on στην οθόνη τρώει πολύ μοαταρια; Αξίζει να το ανοίξω ή όχι; Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Για εμένα που ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα το κινητό από το Mi Mix2s ακόμα δεν το χρησιμοποιώ διότι φοβάμαι να μην δημιουργήσει πρόβλημα με Burn In στην οθόνη(αν και για λίγο που το ενεργοποίησα είδα ότι δεν παραμένει σταθερό το ρολόι) και η κατανάλωση μπαταρίας φυσικά είναι ο δεύτερος λόγος που δεν το χρησιμοποιώ . Σκέφτομαι να το ενεργοποιήσω όταν και ε…
-
Στο παρακάτω άρθρο του xda νομίζω αναλύεται η τρέχουσα κατάσταση (BootLoader Lock και Anti Roll Back) πάρα πολύ καλά, το σημείο του άρθρου που λέει για το TWRP είναι το παρακάτω " How does Anti-Rollback Protection affect Custom ROMs? If you plan on never flashing MIUI again, then not much will change for you. If you want to flash an AOSP ROM like LineageOS, Pixel Experience, Resurrection Remix, Carbon ROM, etc., you’ll still need to unlock the bootloader via Mi Unlock, boot TWRP, and then flash …
-
Παράθεση από xristos9: “Παράθεση από geoanto555: “Το twrp προσπαθείς να το βάλεις στην official rom ή έχεις περάσει κάποια "custom"?>? ” στην 8.9.11 global beta ” Η 8.9.11 είναι η πρώτη σε Android 9 και με ενεργοποιημένο το Anti Roll back είμαστε σίγουροι ότι μπαίνει το TWRP ? συγνώμη εαν λέω χαζομάρα
-
Καλημέρα και από εμένα, Οι εντυπώσεις μου μετά απο μια σχεδόν εβδομάδα (5 ημέρες) με το κινητό στα χέρια προερχόμενως από το Mi5 3/64 Θετικές εντυπώσεις 1. Μπαταρία σε σχέση με το σχεδόν δύο χρονών Mi/5 καταπληκτική, με την ίδια χρήση σίγουρα βγάζω και δεύτερη ημέρα, στο τέλος της πρώτης ημέρας έχει 45-50% υπόλοιπο μπαταρίας !! 2. Οθόνη απλά καταπληκτική !! 3. Ταχύτητα απόκρισης !! 4. Φωτογραφίες δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν γνωρίζω πολλά απο φωτογραφίες, εμένα και στο Mi5 μου φαινόντουσαν καλές…
-
Παράθεση από spideman3: “@paulpap01 Δες pm ” Ευχαριστώ πολύ μόλις τελείωσα την εγκατάσταση ξεκινάω το στήσιμο αφού πρώτα κάνω αναβάθμιση στην τελευταία Version Θα το αφήσω UnLocked αφού σαν Beta Tester καλό είναι να είναι Unlocked για να μην έχω προβλήματα με κανένα Update, άν και στο Mi5 το είχα κλειδωμένο
-
@spideman3 Ευχαριστώ και εγώ αυτη είχα καταβάσει πριν καιρό επομένως φλασάρω !!
-
Εχει κανείς πρόχειρο link απο την τελευταία Fastboot global developer, διότι αυτή που κατεβάζω τώρα έχει κατάληξη zip και εάν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι tgz Ευχαριστώ
-
Μόλις έκανα και Unlock, τελικά μάλλον παίζει ρόλο το Account, δεν χρειάστηκε να περιμένω καθόλου !!, άρα το μόνο που μένει τώρα είναι να βάλω την τελευταία Global Developer , θα πρέπει πρώτα να την κατεβάσω Θα ενημερώσω αργότερα
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς να βάλεις μία φώτο από το ταμπελάκι στο πίσω μέρος του κουτιού, αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ να δούμε κωδικό μοντέλου ? ”
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από paulpap01: “σαν μέλος της Global Beta team ” Κάνε μετακόμιση στο γκρουπ του Mi8 να είμαστε τέσσερις Έλληνες.Καλορίζικο καλοδούλευτ ” Έχω πάρει έγκριση εδώ και 20 ημέρες απο σήμερα θα μπορώ να συμμετέχω εφόσον φυσικά ξεκλειδώσο και βάλω Global Beta
-
Τελικά μετά μια μέρα καθυστέρηση παρέλαβα σήμερα το νέο μου κινητό Mi8 Global Version απο το Banggood. Λοιπόν το κινητό ήρθε με ζελατίνα !!! δεν μπορούσα να το πιστέψω διότι σε ερώτηση που τους είχα κάνει για το China Model όταν τους ζήτησα να σταλεί σφραγιστό με την ζελατίνα μου είχαν πεί ότι δεν γίνεται, τέλος πάντων όλα καλά νομίζω. Για όποιον ενδιαφέρται το Product code του κινητού στο Banggood είναι το 1325618 Σε λίγο θα δοκιμάσω και Unlock και ελπίζω σαν μέλος της Global Beta team να μην χ…
-
Παράθεση από johnf: “οπότε απομένει να μάθουμε αν από banggood και γενικά από κινεζοκαταστήματα τα global version είναι όντως global και με κλειδωμένο bootlaoder!! όποιου του έρθει μπορεί να μας πει εντυπώσεις ” Αυριο παραλαμβάνω 99% επομένως το απόγευμα θα ενημερώσω
-
Παράθεση από johnf: “γι' αυτό και εγώ μόλις μου ήρθε από κίνα με την κινεζογκλόμπαλ ρομ το έδωσα!! είμαι και χαζοάσχετος!! έχουμε και με άλλα προβλήματα να ασχοληθούμε. xiaomi εγγύηση.. δεν ξέρουν ότι τόσοι πελάτες είναι αγανακτισμένοι και ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα; τι να πω ταλαιπωρούν τον κόσμο τα κινεζάκια.. τουλάχιστον ξέρεις κανείς αν από banggood το Global Version είναι το επίσημο που κυκλοφορεί σε ευρώπη-ελλάδα με κλιδομένο bootloader κτλ ή όχι;;;; γιατί ή κινεζοπονηριά με την κινεζογκ…
-
Το banggood έχει δύο το ένα το ονομάζει global version και είναι σαφώς ακριβότερο, το άλλο το ονομάζει global rom που υποστηρίζει ota updates, και σαφώς είναι φθηνότερο γύρω στα 330 αυτές τις μέρες. Επίσης κάπου στην περιγραφή της συσκευής λέει ότι έχει global rom ,από το support της banggood. Σε ερώτηση μου για το φθηνότερο μοντέλο εάν μπορούν να το αφήσουν με κινεζική rom μου είπαν ότι έτσι το παραλαμβάνουν και ότι δεν μπορούν να το στείλουν σφραγισμένο Τελικά παρήγγειλα το global version το ο…
-
Για όποιον ενδιαφέρεται η global version στο banggood με κουπόνι πέφτει στα 399 από τα 420. Εγώ αφού ακύρωσα την παραγγελία από το Eglobal διότι τελικά δεν είχαν απόθεμα παρόλο που λένε ότι έχουν !! Το παρήγγειλα από το banggood και ήδη ξεκίνησε !!. Άσχετη ερώτηση , είδα σε unboxing του Mi8 Explorer Edition ότι η θήκη που έχει μέσα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έρχεται με το Mi8, την έχει βρει κανένας σε κανένα κινεζομαγαζο ??