Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 287.
-
Καλημέρα και από εμένα, εχθές το βράδυ έκανα και εγώ την παραγγελία μου από το eglobalcentral Mi8 6/64 Black στα 355€ (νομίζω καλή τιμή). Στην περιγραφή έγραφε ότι θα είναι με china rom (ελπίζω !!), θεωρητικά δηλαδή όταν το παραλάβω ξεκλειδώνω και βάζω με FastBoot global dev και δεν ξανά κλειδώνω εάν κατάλαβα καλά για να μην έχω Brick. Άσχετη ερώτηση έχετε να προτείνεται κανένα tempered class ? Βρήκα ένα της Nillkin και λέω να το παραγγείλω link Δεύτερη άσχετη ερώτηση για εμένα που ανήκω στους G…
-
Σήμερα πάντως δεν βλέπω να μας δίνουν ROM, υποτίθεται ότι έγινε Suspend η Nougat Version γιατί δοκιμάζουμε την OREO, το καλό είναι ότι από εχθές που εγκατέστησα την 8.4.10 μέχρι και σήμερα εκτός από ένα στιγμιαίο κόλλημα που είχε φάει και δεν συνδέονταν πουθενά μετά από Reboot είναι όλα καλά νομίζω.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Αρχιζω να ζηλευω γιατι εγω στην ομαδα του Mix2 δεν εχω Ελληνα... ;(” Εγώ πάντως ζηλεύω για το MIX2 Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από markito: “Όχι και κατα λάθος, beta tester είμαι Τώρα το δοκίμασα region Αλβανία και μετά από επανεκκίνηση το κράτησε ” Εσύ είσαι ο δεύτερος Έλληνας στην ομάδα. Χαίρομαι για αυτό. ” Και εγώ είμαι ο τρίτος . Όπως σου είπα και στο QQ International και σε εμένα κρατάει την χώρα μετά από Reboot. Εγώ δοκίμασα με την Βοσνία για να παίζει η εφαρμογή του καιρού
-
@apsogos4ever φίλε μου μια προσωρινή λύση μέχρι να διορθώσουν το πρόβλημα με τον καιρό είναι να βάλεις σαν region της συσκευής μια άλλη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης . Εγώ π.χ. έβαλα Βοσνία Ερζεγοβίνη με την οποία δεν έχω πρόβλημα και με αλλαγή ώρας και είναι μια χαρά συν το γεγονός ότι εμφανίστηκε ξανά η εφαρμογή για τα θέματα
-
Παράθεση από PRESEUS: “Καλησπέρα!!Μόλις κατέβασα το τελευταίο update της Global dev rom το miui 9 7.1.12.Μετά το reboot βάζω κανονικά sim pin, pin ξεκλειδώματος οθόνης και....μαύρη οθόνη!!Κάνοντας scroll(απο πάνω προς τα κάτω στην οθόνη) βλέπω κανονικά notifications κλπ κλπ.Βλέπω και την οθόνη ξεκλειδώματος.Βάζω τον κωδικό η δακτυλικό αποτύπωμα και αντί να μπεί στην κεντρική μου οθόνη....τα βλέπω όλα μαύρα.Φορτίζει κανονικά πάντως.κλήσεις το τσέκαρα δέχομαι κανονικά.Τι προτείνετε? ” Καλησπέρα φί…
-
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πολύ θετική εμπειρία μου από το Support του Banggood, πριν ένα μήνα παρήγγειλα και παρέλαβα πριν δύο εβδομάδες ένα Android TV BOX H96+ Pro το οποίο και ήρθε χωρίς τελωνείο με Free Shipping (μάλλον τυχερός). Η συσκευή από την πρώτη ημέρα παρουσίασε κάποια σημάδια υπερθέρμανσης και στην συνέχεια κάποια αραιά κολλήματα (1 φορά κάθε 2-3 μέρες, επανέρχεται με Reboot). Επικοινώνησα με το Support του Banggood και τους ενημέρωσα για το πρόβλημα μου, η πρώτη απάντηση ήτα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sidnick10: “Παράθεση από paulpap01: “ Κατά τα άλλο το κινητό ήρθε με UPS μέχρι και το σπίτι (Θεσσαλονίκη) και φοράει Global Stable Rom V8.2.1.0 που εάν δεν κάνω λάθος είναι η Global Stable για το Redmi Note 4 (MTK) ” Καλησπέρα φιλε! Επειδή περιμενω και εγω ενα δέμα απο eglobal και σήμερα ειδα στο τρακινγκ οτι ειναι Αγγλία. (Μάλιστα γράφει customs cleared). Δείχνει οτι θα ερθει με ups Αλλα στο site της ups ειναι ακομα σε αναμονή παραλαβής. Σε πόσες μερες περίπου ηρθε απο οταν εμφανίσ…
-
Καλησπέρα σας, επανέρχομαι στο θέμα που είχα αναφέρει πριν 2 εβδομάδες περίπου με την τελευταία μου παραγγελία από το eglobalcentral.eu όπως είχα αναφέρει η τελευταία μου παραγγελία αφορούσε ένα Redmi Note 4X 4GB/64GB το οποίο μέχρι και αυτή την στιγμή στον τίτλο αναφέρει ότι είναι το μοντέλο με το Snapdragon 625, ενώ παρακάτω στην ανάλυση λέει ότι είναι το μοντέλο με τον Mediatek. Φυσικά στη σημείωση που είχα αφήσει στο κατάστημα να με ενημερώσουν πριν στείλουν το κινητό δεν απάντησαν, και έτσι…
-
Καλησπέρα σας, Στην τελευταία μου παραγγελία πριν καμιά εβδομάδα από το eglobalcentral.eu βλέπω από το tacking number ότι το δέμα έρχεται με UPS, ενώ οι προηγούμενες τρεις πριν κανένα εξάμηνο είχαν έρθει με ACS και παρακολουθούσα το Tracking με DPD, έχει αλλάξει κάτι ?? μήπως έχουμε θέμα με τελωνείο ?? αν και βλέπω στο Tacking ότι ξεκίνησε από Κίνα, πήγε Αγγλία, και σήμερα είναι Γερμανία. Έχει παραλάβει κανείς από eglobalcentral με UPS ?? Ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω για έναν φίλο μου το Redmi Note 4x snapdragon 625 4GB/64GB που έχει αυτή την περίοδο στο Eglobalcentral στα 162€. Στο Eglobal μάλλον δεν τα πάνε πολύ καλά με τα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν (στον τίτλο λέει snapdragon 625 ενώ στα πλήρη χαρακτηριστικά λέει Mediatek ??) , τους έστειλα ένα email ζητώντας διευκρινήσεις αλλά μάλλον είναι τα ζώα μου αργά. Εάν το έχει παραλάβει κάποιος μπορεί να με ενημερώσει για τον επεξεργαστή που φοράει…
-
Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω για έναν φίλο μου το Redmi Note 4x snapdragon 625 4GB/64GB που έχει αυτή την περίοδο στο Eglobalcentral στα 162€. Στο Eglobal μάλλον δεν τα πάνε πολύ καλά με τα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν (στον τίτλο λέει snapdragon 625 ενώ στα πλήρη χαρακτηριστικά λέει Mediatek ??) , τους έστειλα ένα email ζητώντας διευκρινήσεις αλλά μάλλον είναι τα ζώα μου αργά. Εάν το έχει παραλάβει κάποιος μπορεί να με ενημερώσει για τον επεξεργαστή που φοράει τελικά ?. Επίσης στην Ve…
-
Καλημέρα, καλό μήνα και καλή τύχη σε όλους
-
Παράθεση από venioni: “Αν έχει κάποιος εμπειρία αγοράς από eglobal.eu ας μας ενημερώσει κάποιος αν όντως δεν περνάνε τελωνείο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μεσα στον Μάρτιο παρήγγειλα τρία xiaomi mi 5 3gb/ 64gb λευκά και όλα ήρθαν χωρίς τελωνείο. Ήταν τρεις διαφορετικές παραγγελίες, και ήρθαν όλες σε 11-13 ημέρες με acs στο σπίτι
-
Παράθεση από geoanto555: “Μέσα απο ασφάλεια δεν σου δίνει επιλογες να δώσεις τα δικαιώματα? ” Φίλε @geoanto555 μέσα από την ασφάλεια δεν βλέπω καθόλου την εφαρμογή Gallery, όπως φυσικά και άλλες εφαρμογές συστήματος Φίλε @tasosko όχι δεν έχει twrp, άρα μάλλον πάει για Factory Reset μικρό το κακό γιατί είναι καινούριο και δεν θα χάσει τίποτα
-
Καλημέρα σας, στο κινητό ενός φίλου Mi5 3/64GB Official Global Developer 7.3.30 την πρώτη φορά που άνοιξε την εφαρμογή Συλλογή μπερδεύτηκε και δεν έδωσε δικαιώματα, με αποτέλεσμα να μην ξεκινάει τώρα η εφαρμογή. Θεωρητικά εάν κάνουμε clear data το πρόβλημα θα πρέπει να ξεπερασθεί, το θέμα είναι είναι ότι δεν είναι ενεργοποιημένο το clear data μέσα στην εφαρμογή ? Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου βλέπω δεν είναι ενεργοποιημένο. Είδα επίσης ότι στις άδειες της εφαρμογής Gallery είναι όλα ενεργοπ…
-
Παράθεση από zisistil: “eglobalcentral είναι Αγγλία και δεν πληρώνεις τελωνείο αλλά σας λέω καθυστερούν πολύ να φύγουν από Αγγλία. Σκεφτείτε ενός φίλου που του παράγγειλα από εκεί τώρα από Δευτέρα σήμερα έφτασε στην αποθήκη της DPD και ακόμα δεν έχει περαστεί στο tracking τους. Ναι μεν όχι τελωνείο αλλά πολύ αργή αποστολή από εκεί. ” Στις δικές μου τρεις (3) περιπτώσεις (όλα Mi5 3/6GB λευκά) ήρθαν αρκετά γρήγορα μπορώ να πω. Το πρώτο σε 11 ημέρες το δεύτερο σε 10 ημέρες και το τρίτο σε 13 ημέρες…