Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 287.
-
Καλησπέρα σε όλοι την παρέα, δεύτερη παραγγελία από eglobalcentral.eu το ίδιο κινητό με το πρώτο (Xiaomi Mi5 3gb/64gb λευκό), η παραγγελία δόθηκε Σάββατο 4/3 βράδυ, το πρώτο Tracking Number το πήρα 8/3 και το δεύτερο στις 10/03 ξεκίνησε στις 10/3 και παραδίδεται αύριο 16/3 (σήμερα 15/3 έφτασε Θεσσαλονίκη) . Αρχική ημερομηνία παράδοσης μέχρι και σήμερα στο Site του DPD-UK είναι 23/3 αυτό όμως θα αλλάξει αύριο το πρωί όπως και στην πρώτη παραγγελία) . Τώρα εάν είμαι τυχερός και αυτό το κινητό έρθε…
-
Καλή επιτυχία σε όλους
-
Φίλε @XDimension η ROM που φοράει είναι η Official Global Beta και έχει κανονικότατα Ελληνικά μέσα. Η παραγγελία έγινε 23/2, το πρώτο Tracking Number το πήρα 28/2 και το δεύτερο στις 01/03 ξεκίνησε στις 2/3 και παραδόθηκε εχθές 10/3 αφού έκανε αρκετές στάσεις στην διαδρομή. Όχι δεν είχα πρόβλημα με τελωνείο αφού το κινητό έρχεται μέσο Αγγλίας, ώς γνωστών τα προϊόντα που έρχονται από Ευρωπαϊκές χώρες δεν περνάνε τελωνείο.
-
Παράθεση από spideman3: “@XDimension Αν επιλέξεις από το eglobalcntral θα έρθει με official rom την global stable. ” Καλησπέρα στο δικό μου που ήρθε εχθές από το eglobalcentral (Mi5 3GB/64GB) ήρθε με official global beta 6.11.10 και έκανε αναβάθμιση μόλις το άνοιξα σε 7.3.9. Πιθανών έτυχε ή με μυρίστηκαν ότι ήθελα να καταλήξω ούτως η άλλως σε Official Beta και με γλύτωσαν από λίγη δουλίτσα παραπάνω!!!
-
Καλησπέρα σας, Μόλις παρέλαβα από eglobalcentral.eu το Mi5 3/64 Λευκό (250€ μαζί με τα 5€ ασφάλεια μεταφορά) , η παραγγελία έγινε 23/2, το πρώτο Tracking Number το πήρα 28/2 και το δεύτερο στις 01/03 ξεκίνησε στις 2/3 και παραδόθηκε σήμερα 10/3 αφού έκανε αρκετές στάσεις στην διαδρομή (μέχρι και εχθές το Site του DPD-UK μου έδινε πιθανή ημερομηνία παράδοσης 15/3) . Η συσκευασία δεν ήταν σφραγισμένη (δεν το είχα ζήτησα). Η Rom που φοράει είναι η 6.11.10 Global Beta (Στο Site έλεγε ότι θα έρθει με…
-
Παράθεση από scorpio3: “καλημέρα στην παρέα εχω παραγγείλει απο euglobal με διαφορετικά tracking number αλλα δεν ενημερώνουν καθόλου... γνωριζει κανεις τι γίνεται κ αν βγάζει αργότερα ειδοποίηση για το που βρίσκεται το δέμα? ” Καλημέρα, εγώ αυτή την στιγμή είμαι στην αναμονή δέματος από eglobalcentral, το πρώτα Tracking number που σου έδωσαν αγνόησε το, θα σου έρθει δεύτερο tracking number το οποίο και μπορείς να παρακολουθείς. Παρακάτω παραθέτω φωτογραφία με την μέχρι στιγμής πορεία του δικού μ…
-
Παράθεση από eptanhsios: “Καλησπέρα στη παρέα, σκέφτομαι να τσιμπήσω αυτές τις μέρες Xiaomi mi 5 3/64. Λέω από κάποια ευρωπαική αποθήκη καθώς 5-5 μας πάει με το τελωνείο Εχετε ακούσει καλά λόγια για το eglobalcentral.eu ? Το έχει 249€. Μετά αντίστοιχα το honorbuy με τα μεταφορικά πάει περίπου 290κάτι. Ευχαριστώ ” Καλημέρα, εγώ έδωσα την παραγγελία μου στο μαγαζί που αναφέρεσαι eglobacetral.eu (Mi5 3/64GB) την προηγούμενη πέμπτη 23/2/2017, εχθές 1/3/2017 πήρα Tracking Number και σήμερα δείχνει ότ…
-
Φίλε @giwrgosalim το παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα εδώ και πολύ καιρό προσπαθώντας να καταλήξω σε κάποιο κατάστημα με τριγωνική πώληση. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα το vickmaill εάν ήταν φθηνότερο αλλά δυστυχώς το μοντέλο που πήρα Mi5 3/64 έβγαινε από το vickmall 50€ ακριβότερα. Όλη αυτή την περίοδο περίμενα μήπως και το Mi5s 4/32 έπεφτε η τιμή του στα επίπεδα που ήθελα εγώ (250€) αλλά δεν μου έκαναν την χάρη να το ρίξουν κάτω από τα 290€ που είναι εδώ και πολύ καιρό στο eglobalcentral τ…
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμα208eb3f293b8ee2b049fbfe4b229d3ec.jpg Mi4c 7.2.9 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kexas συγνώμη επειδή απάντησα από tapatalk δεν είδα ποια συσκευή έχεις. Πιθανών δεν κάνει διότι έλεγε ότι είναι για τους κατόχους mi4c Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@koukis το ξεκλείδωμα το έκανα με το mi unlock tool. Νομίζω δεν γίνεται να μπεί το νέο twrp εάν έχεις 5.1 διότι από εκεί που το βρήκα έλεγε ότι είναι συμβατό στην version 7.0 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kexas εγώ έβαλα αυτό το twrp recovery-TWRP-3030.img - Google Drive που βρήκα στο xiaom.eu. Το πέρασα με fastboot commands ,αφού πρώτα έκανα unlock bootloader. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kexas: “Παράθεση από koukis: “σε libra η κάμερα δε λειτουργεί, το twrp χάθηκε.root δεν έχω και οι εφαρμογές δεν δουλεύουν,η εφαρμογή του φόρουμ αναβοσβηνει αυτά σε 5 λεπτά. Τι κάνουμε; ” Παράθεση από Aris Dinovitsis Deauville: “Παράθεση από sportage: “Καλημέρα. Σε Mi4c πέρασα το πρώτο updateπου βγήκε χτες για android 7, αφού πρώτα έκανα factory resetκαι τα 2 wipe στη cache. Πέρασε οκ αλλά δεν λειτούργει η κάμερα. Στη συνέχεια ήρθε mail ότι βγήκε νέα έκδοση που διορθώνει πρόβλημα μπα…
-
Όντως πρέπει να είναι λάθος, δεν περιλαμβάνεται στην λίστα το Mi4c το οποίο εδώ και ένα μήνα δεν παίρνει καθόλου αναβαθμίσεις λόγω επικείμενης αναβάθμισες σε Nougat !!
-
Παράθεση από linuxilakis: “φίλε @demakhs εννοείται πως είμαι γνώστης της κατάστασης αλλά και ρισκαδόρος... ένεκα της άδειας τσέπης το έχω πυροβολήσει ήδη αλλά επειδή έχει επιλογή για ανώνυμο αποστολέα, είπα μήπως και αυτό δώσει λίγη ώθηση στο να αγνοήσουν το δεματάκι. Ο συλλογισμός μου έχει ως εξής: 270 κάνει το 3/64 black αν δεν το πιάσουν δεν παίζεται η τιμή αν το τσακώσουν θα πληρώσω σαν να το έπαιρνα απο ευρωπαική αποθήκη που παίζει γύρω στα 350. Εντάξει θα πέσει γκρίνια και παντόφλα μετά αλ…