Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 287.
-
Αφού πλέον δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την rom, και είναι όλα ΟΚ, Κάτι άσχετο δοκίμασε κανένας να δει ότι παρόλο που δεν αναφέρεται στο change log, ή λειτουργία swipe right to delete notification in lockscreen λειτουργεί κανονικά όπως αναφέρεται στο επίσημο κινέζικο change log για την 6.11.24 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγκατάσταση της διορθωμένης XTRV Build για το Mi4c , όλα ΟΚ δείχνουν, Ευχαριστούμε πολύ !!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “μανο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα ; Δείτε την φωτό Σε mi4c και έκανα καθαρή εγκατάσταση Υπάρχει λύση ;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24474/” Όχι φίλε δεν είσαι μόνο εσύ, το ίδιο πρόβλημα, υπάρχει γενικότερα με αυτή την rom στο κινητό μας Mi4c. Και εγώ δοκιμασα διάφορα που προτάθηκαν εδώ στο forum, όπως και αυτό που έκανες και εσύ χωρίς επιτυχία. Εγώ κατεληξα με την πρώτη έκδοση 6.11.24 από το xiaomi.eu και όχι την rebuilded version. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησ…
-
Φίλε @dnomikos μόλις τελείωσα την εγκατάσταση μετά από Facτοry reset, χωρίς όμως να πέτυχε το πείραμα, μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω εφαρμογές από το Playstore έσκασε, επιστρέφω στην rom (6.11.24 από xiaomi.eu) που είχα πάρει Backup με το TWRP. Έχω το Link από την αρχική 6.11.24 που ανέβηκε την παρασκευή το πρωί στο xiaomi.eu (πριν το Rebuild) η οποία το μόνο πρόβλημα που έχει είναι αυτό με τον καιρό. Εάν θέλετε μπορείτε να την ξανά κατεβάσετε έτσι ώστε να φτιάξετε νέο XTRV Build από εδώ . Εκτός εά…
-
Ξεκινάω την διαδικασία Backup και Install την XTRV Beta 1 6.11.24 μετά από Factory Reset στο Mi4c, θα ενημερώσω αργότερα για την συμπεριφορά.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα και από εμένα, μου ήρθε πριν καμιά ώρα το Link για το Mi4c, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Rebuilded rom που ανέβηκε σήμερα στο xiaomi.eu. Ενδεχομένως χρησιμοποιήσατε την ίδια rom για αυτό και έχω ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι κάθε λίγα δευτερόλεπτα μου πετάει την παρακάτω οθόνη. ” Μοιάζει με σφάλμα database. Διέγραψε τον φάκελο /data/data/com.android.providers.downloads και…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα και από εμένα, μου ήρθε πριν καμιά ώρα το Link για το Mi4c, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Rebuilded rom που ανέβηκε σήμερα στο xiaomi.eu. Ενδεχομένως χρησιμοποιήσατε την ίδια rom για αυτό και έχω ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι κάθε λίγα δευτερόλεπτα μου πετάει την παρακάτω οθόνη. ” Μοιάζει με σφάλμα database. Διέγραψε τον φάκελο /data/data/com.android.providers.downloads και…
-
Καλησπέρα και από εμένα, μου ήρθε πριν καμιά ώρα το Link για το Mi4c, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Rebuilded rom που ανέβηκε σήμερα στο xiaomi.eu. Ενδεχομένως χρησιμοποιήσατε την ίδια rom για αυτό και έχω ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι κάθε λίγα δευτερόλεπτα μου πετάει την παρακάτω οθόνη. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24424/
-
Παράθεση από gkalen: “@paulpap01 Στείλε μου τη χθεσινή ρομ γιατί δεν την έχω και θα ετοιμαστει ... ” Μακάρι να την είχα φίλε @gkalen πρόλαβα όμως και την έσβησα εχθές το πρωί, αφού δούλευε κανονικά !! Την βρήκα τελικά @gkalen (το link το βρήκα από το χθεσινό ιστορικό του Chrome)
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από gkalen: “Φαγαμε φολα με τις σημερινές ρομς , αύριο θα έχουμε διορθωμενες ρομς και update σε 6.11.24 , αναμένουμε διορθωμενες ρομς από Xiaomi eu .. ” Rebuilt Roms...- Fixed Weather - Fixed Launcher FC - Fixed Gmail FC (MI5, MI5S, MI5SPlus, MiMIX, MINote2 suspended this week) ” Δυστυχώς μετά το νέο Rebuild που έγινε τα ξημερώματα από το xiaomi.eu κάποιες συσκευές μέσα σε αυτές και το Μi4c, έχουν πλέον πρόβλημα με την νέα Re-Builded ROM. Πετάει συνέχεια μην…
-
Παράθεση από netblaster: “Παράθεση από spirosmeg: “Καλημέρα για να μην παιδεύεστε χωρίς λόγο για το θέμα του καιρού να ενημερώσω ότι στις συσκευές Xiaomi που χρησιμοποιούμε από προχθές 23/11/16 δεν δουλεύει ο καιρός, ανεξάρτητου rom, όποτε είναι γενικό το πρόβλημα! ” Στις αλλαγές της 6.11.24 βλέπουμε το παρακάτω: Weather Optimization - Redesigned content layouts (11-22) Fix - Status bar and Home screen couldn't monitor updates (11-22) Fix - High battery consumption on standby in Airplane mode (1…