Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 287.
-
Εγκατάσταση για πρώτη φορά XTRV για το Mi4c ΟΚ. Η Εγκατάσταση έγινε πάνω από την τελευταία 6.11.03 Xiaomi.eu Developer Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα που είχα και με την xiaomi.eu 6.11.03 στην εφαρμογή Android Wear ή οποία "κρασάρη" με την έναρξη του κινητού. Την εφαρμογή την έχω στην λίστα με αυτές που ξεκινάνε αυτόματα με την έναρξη του κινητού. Το πρόβλημα λύθηκε αφαιρώντας την εφαρμογή από αυτές που ξεκινάνε αυτόματα, στην συνέχεια Reboot, και στην συνέχεια την πρόσθεσα ξανά σε αυτές που ξεκινάνε…
-
Στο Mi4c μου δείνει την αίσθηση ότι ο βελτιώθηκε παρά πολύ ο ήχος π.χ. στο κλείδωμα και ξεκλειδωμα οθονης ακούγεται πολύ δυνατότερα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις κατέβηκε για το Mi4c αύριο οι εντυπώσεις. Πολύ καλή κίνηση τουλάχιστον για εμένα η αφαίρεση των extra εφαρμογών (Mikey/ Mifit / Roidmi / MiWiFi / XiaoYi) που γινόντουσαν αυτόματα εγκατάσταση, ήταν ο μοναδικός λόγος που τον τελευταίο καιρό έκανα εγκατάσταση την xiaomi.eu Ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξη
-
Δοκίμασε εάν θέλεις να κάνεις εγκατάσταση στο κινητό σου και το google calendar, όταν γίνει εγκατάσταση τότε πήγαινε google calendar του κινητού σου και διάλεξε ποια ημερολόγια θα εμφανίζονται, στην συνέχεια κάνε τον ίδιο έλεγχο στο default calendar, εάν παίξει με αυτό τον τρόπο μπορείς να αφαιρέσεις το google calendar. Εγώ χρησιμοποίησα αυτή την μέθοδο για να ενεργοποιήσω ημερολόγια τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα στο default calendar επειδή δεν γίνονται όλα τα ημερολόγια sync αυτόματα Ελπίζω να πα…
-
Εγκατασταση στο Mi4c όλα καλά ως συνήθως. Ευχαριστουμε !!
-
Άρχισαν και οι προ-παραγγελίες, στο GeekBuying το Redmi Pro 3GB/32GB Xelio X20 στα 272 €
-
Στο Mi4c μετά από μια εβδομάδα χρήσης με την 6.7.7. μπορώ να πω ότι τελικά ήταν σαφώς χειρότερη από την 6.6.30 σε θέμα κατανάλωσης μπαταρίας και πολύ συχνών αποσυνδέσεων Bluetooth κατά την διάρκεια συνομιλίας. Η κατανάλωση μπαταρίας ανά ώρα (μέσος όρος Gsam Battery) με την 6.6.30 ήταν 2.8 με 3.2 το πολύ ενώ με την 6.6.7 είναι 4.8 έως 5.9 !!! Ελπίζω σε κάτι καλύτερο με την αυριανή
-
Εξαιρετική ή νέα rom για το mi4c, όλα λειτουργούν τέλεια. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε εμένα δουλεύει το Space κανονικά και στον Stock Browser, και στον Chrome, εγώ όμως δουλεύω με το Google Keyboard. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι με αυτήν την ROM διορθώθηκε κάπως η κατανάλωση μπαταρίας σε επίπεδα 4% περίπου την ώρα με την καθημερινή χρήση που κάνω κάθε εβδομάδα, ενώ όταν αφήνω το κινητό σε κατάσταση αναμονής με bluetooth, και wifi ανοικτό όλη την ημέρα η κατανάλωση πέφτει στο 3% την ώρα. Συνεχίζεται η υπερθέρμανση της συσκευής σχετικά εύκολα πιάνει 46-47 βαθμούς Γενικά πά…
-
Αφού επέστρεψα μετά από μία βδομάδα διακοπές και χωρίς internet, πρώτη κίνηση ή εγκατάσταση φυσικά της νέας rom. Ή εγκατάσταση ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, ελπίζω να βελτιώθηκε έστω κα λίγο ή κατανάλωση μπαταρίας διότι δεν αντεχεται άλλο ή πτωση 5-6% ανά ώρα χωρίς καθόλου χρήση Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Στην πρώτη MIUI 8 πρέπει να έχουν εγκαταστήσει καλαμάκι για να ρουφάει έτσι την μπαταρία δεν εξηγήται αλλιώς. Επίσης ξανά αναφέρω θέμα με την φωτεινότητα..... παίζει μόνη της όταν της έρθει.......το έχει και κάποιος άλλος;” Και εγώ έχω αναφέρει τα ίδια προβλήματα για το Mi4c. Ή μπαταρία χάνει 5-6% την ώρα ενώ είναι σε κατάσταση αναμονής. Το gsam battery μου έδειξε ότι χθες όλη την ημέρα δεν μπήκε καθόλου σε deep sleep. Όσο για την φωτεινότητα από την τελευταία miui 7 κ…
-
Εγκατάσταση σε Mi4c όλα καλά μέχρι στιγμής Ευχαριστούμε !!!
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, μόλις έλαβα το email με το Link για την Ελληνική 6.6.17 για το Mi4c, πρώτη ερώτηση : γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στο μέγεθος του Zip File, αυτή που έβαλα εχθές απο το xiaomi.eu ήταν μόλις 694MB και η Ελληνική είναι 831MB, (δηλαδή όλες οι extra εφαρμογές που βάζετε είναι 130MB ??). Ερώτηση δεύτερη, αφού είμαι ήδη στην MIUI 8 μετά από Clean Install εχθές να υποθέσω ότι δεν χρειάζεται να ξανακάνω Factory Reset για να την κάνω εγκατάσταση, θα κάνω ότι έκανα τόσο καιρό δηλαδή εγκατάσ…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΜετά από 14 ώρες χρήση με την MIUI 8 μπαταρία τέλος !!! Η χρήση που έκανα ήταν ότι κάνω κάθε μέρα δηλαδή μέτρια χρήση Επειδή όμως ήταν και η πρώτη μέρα (θέλω να πιστεύω) θα φανεί τις επόμενες ημέρες πως θα πάει, κατά τα λοιπά δεν έχω βρει κανένα πρόβλημα, μέχρι στιγμής όλα δείχνουν να δουλεύουν ρολόι !!