Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 287.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από angmarakos: “Παράθεση από paulpap01: “Καλημέρα σε όλους, εδώ και μια ώρα είμαι ήδη με την 6.6.17 EU στο Mi4c και μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτική. Η εγκατάσταση που έκανα ήταν μετά από Clean Install, και έκανα επαναφορά εφαρμογών από τοπικό Backup, όλα πήγαν τέλεια, εκτός από το MiBand 1s το οποίο χρειάσθηκε να το κάνω Unpair για να δουλέψει ξανά το Unlock / LockScreen Αναμένω και την Ελληνική για να δω το ενσωματωμένο Root, προς το παρόν δεν έβαλα το SuperSu Επίσης διαπίστωσα ότι…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, εδώ και μια ώρα είμαι ήδη με την 6.6.17 EU στο Mi4c και μπορώ να πω ότι είναι καταπληκτική. Η εγκατάσταση που έκανα ήταν μετά από Clean Install, και έκανα επαναφορά εφαρμογών από τοπικό Backup, όλα πήγαν τέλεια, εκτός από το MiBand 1s το οποίο χρειάσθηκε να το κάνω Unpair για να δουλέψει ξανά το Unlock / LockScreen Αναμένω και την Ελληνική για να δω το ενσωματωμένο Root, προς το παρόν δεν έβαλα το SuperSu Επίσης διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει καθόλου εφαρμογή Calculator (μικρό το …
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone White
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από djtutis: “Παίδες ποιά έκδοση για το mi4c έχετε να προτείνετε ως καλύτερη; Αυτή είναι μακράν η χειρότερη από θέματα αυτονομίας αλλά και επιδόσεων... Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Για εμένα καλύτερες ήταν οι δυο προηγούμενες, ή 6.5.12 ίσως είναι λίγο καλύτερη. Αυτή πάντως 6.5.26 είναι όντως χάλια από άποψη κατανάλωσης μπαταρίας Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4c, εγκατάσταση οκ. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα, όλα καλά όπως πάντα . Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Βλέπω στο en.miui λένε ότι για εμάς θα βγει πιο μετά... MIUI 7 China Developer ROM 6.5.20 will be released for for Mi 4c, Mi 4s and Mi Note Pro. ” Δυστυχώς αυτό το έλεγαν όλο το Σ/Κ σήμερα το αλλάξανε ότι δεν θα βγάλουν λόγω προβλημάτων Update for Mi 4c, Mi 4s and Mi Note Pro suspended this week due to bugs.
-
Έρχεται το MIUI 8!
ΜήνυμαΓια όποιον έχει όρεξη να διαβάσει και να πωρωθεί λίγο με το νέο MIUI 8, βρήκα στο επίσημο site ένα πρώτο Review από χειριστή που έβαλε Alpha Beta ROM. Πραγματικά φαίνεται πολλά υποσχόμενη !!! Μπορείτε να δείτε εδώ ένα νέο Video του MIUI 8 που βρήκα πάλι από το επίσημο Site.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “Δεν ξέρω αν είναι θέμα της νέας ρομ αλλά υπάρχει θέμα......... Είχα κάποιες φωτογραφίες στην sd τραβήξει πριν περάσω την νέα ρομ........ Περνάω την ρομ και βλέπω ότι έχουν σβηστεί........ Κόβω το κεφάλι μου για να μη κόψω τίποτε άλλο ότι τις είχα στη κάρτα........κόβω το κεφάλι μου και οτιδήποτε άλλο. Ή λοιπόν θα σπάσω το κινητό ή θα δείξει........” Διάβασα κάπου, μπορεί να ήταν και εδώ ότι κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα με εσένα και τελικά οι φωτογραφίες είχαν πάει σε…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Mi4c από εχθες το βράδυ πολύ καλά. Να δούμε πως θα πάει και από μπαταρία. Ή 6.5.5 για εμένα ήταν η καλύτερή rom μετά από πάρα πολύ καιρό. Με την ίδια μέτρια χρήση που κάνω κάθε φορά στο τέλος της ημέρας έφτανε στο 40% ενώ με παλαιότερες έφτανε στο 20-25%.
-
Εγκατασταση νέας 6.5.12 όλα καλά. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DownUnder: “Παράθεση από DownUnder: “ολα ΟΚ 6.5.5 γραφει atmos dolby δεν υπαρχει μεσα και το sms mod λειπει αν μπορω να καταλαβω εντιτ και μου βγαζει συνεχεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........κλπ κλπ δεν λειτουργει και ετσι ” εκανα εγκατασταση ξανα -το ατμος μπηκε αυτη τη φορα -το κολπο με τα sms δεν ξερω αν υπαρχει η πως το εγκαθιστω εγω -αυτο συνεχιζει και το βγαζει συνεχεια ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ..........κλπ κλπ δεν λειτουργει και ετσι” Κάνε καθαρισμό δεδομένων …
-
Με την τελευταία Version 2.1.0 σε εμένα τουλάχιστον είναι απίστευτα γρήγορος ο συγχρονισμός της συσκευής με το Mi-Fit, πλέον με το που ανοίγει την εφαρμογή έχει όλα τα δεδομένα φορτωμένα χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις έστω και κάποια δευτερόλεπτα να κάνει συγχρονισμό. Όσο για το hear rate που αναφέρθηκε από τον @anikologr ως υψηλό με την τελευταία version, εγώ αυτό το είχα από την version 2 και μετά, με αυτή προς το παρόν δεν είδα κάτι (μάλλον τυχαίο είναι !!!)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Νεα έκδοση !forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13882/ ” Σε εμένα δεν μπορεί να κατέβει από το xiaomi market, μου βγάζει μήνυμα για πρόβλημα στην ανάλυση του πακέτου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mpoulieris: “Μετά από ξεκλείδωμα πάντα έχω αυτό” Καθάρισε τα δεδομένα της εφαρμογής "καθημερινές ταπετσαρίες" και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi4c Όλα δείχνουν να είναι ΟΚ,
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “Κατέβηκε η καινούργια και είμαι στην διαδικασία της εγκατάστασης. Μπορεί όμως κάποιος να μου πει τι είναι τα νούμερα μέσα στις παρενθέσεις; (Στο change log).” Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι είναι η ημερομηνία που βγήκε το fix Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα και από εμένα, όλα καλά στο MI4C, έχω την εντύπωση ότι κάτι άλλαξαν στο auto brightness, σαν να είναι περισσότερο φωτεινό . Καλή ανάσταση να έχουμε