Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 593.
-
Ξεκίνα με αυτό και όταν με το καλό σου αποσταλεί με κρυπτογράφηση 264bits το super-extra-very-top-secret-unlock-code, περνάς την Ελληνική με καθαρή εγκατάσταση για να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ξεκλείδωμα του Bootloader. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10764/ Εναλλακτικά, βλέπεις πως έγραψα μόνο 4 γράμματα στο ανάλογο πεδίο...ναι?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Εγώ πάντως διερωτώμαι αν υπάρχει τρόπος να μη λαμβάνουμε μηνύματα κάθε 2 λεπτά για όποιον γράφει καλή τύχη ” Φυσικά και υπάρχει. Πας στο Θέματα προς παρακολούθηση -που εκεί μπαίνει αυτόματα ότι thread έχεις απαντήσει και όχι μόνο- Επιλέγεις το τικ αριστερά στο θέμα που σε ενδιαφέρει Θα δεις την επιλογή Διαχείριση συνδρομής που αν την επιλέξεις θα σου δώσει επιλογή της ΜΗ παρακολούθησης ή της ΜΗ λήψης ειδοποιήσεων.
-
Καλή επιτυχία παίδες
-
Μάλλον είναι θέμα γραμματοσειράς.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΩραία, υπάρχει τρόπος, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε "καθαρή εγκατάσταση". Πρέπει να έχεις twrp το αντίστοιχο για την συσκευή σου Πρέπει να διαβάσεις αυτό μόλις το εγκαταστήσεις TWRP tips Πρέπει να ακολουθήσεις το βήμα Γ από αυτό youtube.com/watch?v=vbB0ZXDWNkI Είσαι μια χαρά.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαRedmi Note 2 TDD-LTE version (κινέζικο) με 4G στην Ελλάδα - Επιτυχής Εγκατάσταση Ελληνικής ROM Νομίζω πως πρέπει να διαβάσεις αυτό.
-
Έχεις απόλυτο δίκιο. Είχε αλλάξει η lock screen...
-
Παράθεση από geobas: “Ποιό είναι το πρόβλημα γιατί μάλλον κάτι έχασα στο μεσοδιάστημα ? ” Να σου περιγράψω λίγο την σκέψη μου: Εκεί στα βάθη της Ανατολής, υπάρχουν κάτι τυπάκια, τα οποία προσπαθούν τώρα τελευταία να με πείσουν, πως, το τηλέφωνο που πλήρωσα δεν είναι και ακριβώς δικό μου... Τι εννοώ: Κάτι οι κλειδωμένοι bootloaders, κάτι ο χρόνος που διαβάζω πως απαιτείται για να σου στείλουν τον top secret unlock code, κάτι επεμβάσεις στην εμφάνιση και παραμετροποίηση...ε πολύ θέλει ο άνθρωπος? …
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕίσαι σίγουρος πως ακολουθείς κατά γράμμα τον οδηγό? Κάνε ενα miximize το παράθυρο της cmd μπας και αναφέρει κάτι περισσότερο.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “Καθαρή εγκατάσταση και του περνάς την Ελληνική. Δεν έχει νόημα αλλιώς. ”
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπας και η θύρα είναι USB 1 ? Αυτό το μήνυμα το θυμάμαι σε παλιούς υπολογιστές με νέες συσκευές... ” Δεν είναι κακή η σκέψη σου. Από την άλλη μιλάμε για τον xw6600 workstation της HP. Ο χρόνος παραγωγής του δεν συνάδει με usb1 Θα ψάξω τα specs του. Το είχα βάλει και σε προέκταση ή αλήθεια είναι, μεγάλη.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαθαρή εγκατάσταση και του περνάς την Ελληνική. Δεν έχει νόημα αλλιώς.
-
Πρώτη φορά είδα και εγώ το unfortunately the proccess com.android.system κλπ... Το έχει δει κανείς άλλος. Μόλις πέρασα την rom μου το πέταξε, πέρασα τα Pin και τσουπ...
-
Τι θα γίνει με αυτά τα daily lock screens.. Υποτίθεται θα το έφτιαχναν, αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να κατσικωθούν και στα υπόλοιπα εκτός του default themes.
-
Opanos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓια να μην μπερδευόμαστε, νομίζω πως ο ευτυχής χαζομπαμπάς έχει λάθος εδώ Fastboot - Android Wiki Android A to Z: What is fastboot? | Android Central Flash, είναι η διαδικασία -ανεξαρτήτου τρόπου που το πετυχαίνεις- της αλλαγής λειτουργικού συστήματος/firmware σε μια συσκευή.
-
Από το κρεβάτι του πόνου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Πυρετός με έχει τσακίσει.
-
redmi note 2 προβλημα
ΜήνυμαΕίπαμε Είναι πολύ σκληρά για να πεθάνουν.